- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç müdürle vs uğraşmayın.Haklisiniz. Çocuk çok problemliyse seni de bu kadar darlıyorsa okulun rehberlik servisiyle konuşursun, ailesini çağırırsın. Dövmek çağdışılık yobazlık
Gayet suç. Haberlerdekinin bir tanesini veli videoya almıştı. Bir öğretmeni daha videoya almışlardı yıllar önce, videoyu çekenler okuldan atıldı. Haberlere çıkması suç olmadığını göstermiyor.Haberlerde çıktı öğrenci döven öğretmenler nesi suç ? Çeksinler ihbar hatlarına atsınlar.
Okulu atlayarak direkt mebe şikayet edersem sorun olabilir mi bizim açimizdanHiç müdürle vs uğraşmayın.
Belli ki bu manyağı senelerdir idare ediyorlar. Boşuna vakit kaybı.
Önce hastaneye gidin, darp varsa rapor alın. Sonra doğru savcılığa.
Savcılıktan sonra bimer, cimer her yere yazın.
He aileler manyak, öğretmen döverse haklı öyle mi?Evde çocuğunuz çöp kovasını döküp tekmelediğinde sakın kızmayın. Güzelce toplayın çöpleri.Televizyonu kırdığında kaşlarınızı bile çatmayın. Bırakın çocukluğunu yaşasın cocuk, televizyonu kırsın, sizin telefonunuzu bozsun anlayışlı olun. Sizin çantanızı pencereden aşağı atsın bu onun spora yetenekli olduğunu gösterir gurur duyun onunla. Kardeşleri varsa dövsün onları, sakın bağırmayın onlara psikolojisi bozulur. Duvarlara resim çizsin, boyasın evinizi bu resim yeteneğini gösterir. Deri koltuğunuza, sevdiği varsa ismini kazısın, kessin kalp olacak şekilde. Vay çapkın oğlum deyin. Yeter sanırım anlayana...
Siz eğitiminizi nerde aldınız?Burada konu öğretmen o açıdan "biz de yatıyoruz ama yalnız değiliz" demeniz komik. Öğretmenlikte yaz tatili, kış tatili, işteki boş saatler, resmi ve dini tatiller derken 3 ayı da geçiyor. Neyse boş yere tartışmayalım. Sizi pohpohlayan çoktur.
Hayır. Çünkü yıllardır bu sorun var ve çözülmemiş.Okulu atlayarak direkt mebe şikayet edersem sorun olabilir mi bizim açimizdan
Normalde aksamlari kk yi okurum ama giris yapmam konuyu okurken şu yoruma inanin dayanamadım kıskançlıginiz buradan hissediliyor bu nasıl bir durum ve sizin adınıza bu ruh halinize çok üzüldümBurada konu öğretmen o açıdan "biz de yatıyoruz ama yalnız değiliz" demeniz komik. Öğretmenlikte yaz tatili, kış tatili, işteki boş saatler, resmi ve dini tatiller derken 3 ayı da geçiyor. Neyse boş yere tartışmayalım. Sizi pohpohlayan çoktur.
Geçen gün dövmüş kardeşimi sonra sinifa bir soru sormuş. Kardeşim yapmış soruyu ama korkusundan söyleyememiş çocuk. Zaten okula gitmek de istemiyor artik. Anlamıyorum o kadar çocuğa ayni şeyi yapiyor, kimse mi ses çıkaramıyor herkes mi korkuyor, ilginç...Bende ilköğretim matematik öğretmeniyim değil tokat atmak öğrenciyi dersten atmanın cezası bile 2 yıldan başlıyor. Kesinlikle ilçe mem'e gidip şikayet edin dayakla okula giden bi öğrenci okuldan tamamen soğur ve geleceği mahvolur bende 6.sınıftayken dayak atan matematik öğretmeni yüzünden matematiği bi türlüa anlayamazdım korkudan liseye kadar. Bir eğitimci olarak meslektaşımı kınıyorum!
Kesinlikle bu olayın peşine düşün ne yazık ki böyle öğretmen çok.. Dayak yüzüne birsürü fidan yok oluyorGeçen gün dövmüş kardeşimi sonra sinifa bir soru sormuş. Kardeşim yapmış soruyu ama korkusundan söyleyememiş çocuk. Zaten okula gitmek de istemiyor artik. Anlamıyorum o kadar çocuğa ayni şeyi yapiyor, kimse mi ses çıkaramıyor herkes mi korkuyor, ilginç...
Zaten korkmuyorum. Korksam bu soruyu sormazdim öğretmendir döver der gecerdim de mi ama??Hayır. Çünkü yıllardır bu sorun var ve çözülmemiş.
Meb, müdür umursamamış.
O yüzden direkt hastane ve savcılık yoluyla halledin.
Korkmayın bu kadar yahu.
Bakın ilk olsa hiyerarşiyi takip edin derdim.Zaten korkmuyorum. Korksam bu soruyu sormazdim öğretmendir döver der gecerdim de mi ama??
Ama bu işler böyle idari bir sira var yapilanma var. Ben sadece sorun olur mu dedim, aman bizi döverler mi hapse atarlar mi demedim ki. Anlamaya calişalim lutfen
Öncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.
Normalde aksamlari kk yi okurum ama giris yapmam konuyu okurken şu yoruma inanin dayanamadım kıskançlıginiz buradan hissediliyor bu nasıl bir durum ve sizin adınıza bu ruh halinize çok üzüldüm
Konu sahibi hiç bir durum şiddeti haklı göstermez ne gerekiyorsa yapın çok üzüldüm o çocuklar adına
Ve konuda meslek grupları için genelleme yapanlar unutmayın her meslekte çürükler kötüler var
Eee siz neden tercih etmediniz öyleyse?Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.![]()
Seni trol seni. Puani egitim fakultesine yetmeyen (tabii lise bitirebildiysen) ve ogretmenlik meslegine giptayla bakan biri degilsen ne olayim.Yazııık siz de tatilde boğuluyorsunuz.
Siz de aşırı iş yoğunluğundan burada millete cevap yetiltiriyorsunuz(!) Ha ha ha! Öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim neyse ki. Olsaydım da sizin gibi yatmazdım. İlk önce tatilin kısalmasını talep ederdim ama siz hak yemeyi seviyorsunuz. Aldığınız eğitim de verdiğiniz eğitim de ortada. Ülkede kendi dilini anlayan yok. Öğrenciler dünya çapında bütün sınavlarda sonuncu. Kalitesizsiniz. Tek işiniz yatmak, kitaptan iki satır okuyup maaşı yemek. Ülkedeki kapasite bu kadar maaleaef.
Burada da kişiliği oturmamış bir meslektaşınız var. Bakın gurur duyun.