Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.

Milli egitime sikayet edin
Egitim mi ogretiyorlar
Dayak mi?

Nesil bunlara mi emanet....

Okuduğunuzu anlama sorununuz var.

Müdüre gidin. İlçe milli eğitime gidin, savcılıkta suc duyurusunda bulunun ama olay olduktan sonra böyle hıc bisı yapmadan gidip hesap soramazsınız

Burada konu öğretmen o açıdan "biz de yatıyoruz ama yalnız değiliz" demeniz komik. Öğretmenlikte yaz tatili, kış tatili, işteki boş saatler, resmi ve dini tatiller derken 3 ayı da geçiyor. Neyse boş yere tartışmayalım. Sizi pohpohlayan çoktur.

Oooo aylarca yatmamız gene birilerine dert olmuş , en kısa zamanda fesatlıgınızda boğulun inşallah

Demek istediğinizi anladim. Ama ben kendim bizzat dayak yedim bu adamdan zamaninda. Sekizinci sınıf ögrencisiydim, herkesin içinde dövmesi şu an bile gururuma dokunur. Sebep de ücgeni kareyi beşgeni onun istediği gibi çizememem...
Ki sebep ne olursa olsun çocuk dövmek, size emanet 10 yaşındaki çocuğu döverek ağlatmak hiç bir vicdana sığmaz bence...

Allah ellerini kırsın. Bizim de Türkçe öğretmenimiz ödevini yapmayanları tahtaya çıkarır sırtlarına yumruk atar döverdi. Ne zaman böyle bir konu okusam aklıma o gelir. Şikayet edin.

Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Kıskançlıktan delirmişsiniz evde oturmaktan :) az daha yatsaydınız da öğretmen olsaydınız:)

Dediği lafa bak. Bu öğretmenler. Bak bak ithama bak. Olay bu mu şimdi öğretmenler rahat. Şu an ondan mı bahsediliyor? Kaldı ki hakkıyla işini yapan kimse için böyle cümle kurulamaz.

Dayak için bir şey demiyorum çok çirkin. O olay zaten kesinlikle cezasız kalmamalı.

Ama öğretmenler yata yata para kazanıyor demek ve bunu bütün öğretmenleri dahil ederek söylemek büyük vicdansızlık gerçekten. Buradan söylemiş olayım bu şekilde düşünen kim varsa gerçekten emek veren bir öğretmen tarafından yetiştirilmiş olmasına rağmen bu cümleyi kuruyorsa onu yetiştiren öğretmenlerinin hakkı asla helal olmasın o kişiye.

Öğretmeni videoya almak suctur. Ayrıca ortaokulda okula telefon götürmek yasak
Anonim bir şekilde gönderecek konu sahibi kanalllara
Ben destekliyorum. Bu şekilde yayılan herkes hakkında gereken yapıldı. Ama sosyal medya gücü olmayınca maalesef şikayetler havada kalıyor.
Ayrıca öğretmeni görüntülemek suç da çocuk dovmek çok mu yasal?
Emekliliğinden olsun da görsün koca bunak elalemin kiymetlisini dövmeyi.

Evde çocuğunuz çöp kovasını döküp tekmelediğinde sakın kızmayın. Güzelce toplayın çöpleri.Televizyonu kırdığında kaşlarınızı bile çatmayın. Bırakın çocukluğunu yaşasın cocuk, televizyonu kırsın, sizin telefonunuzu bozsun anlayışlı olun. Sizin çantanızı pencereden aşağı atsın bu onun spora yetenekli olduğunu gösterir gurur duyun onunla. Kardeşleri varsa dövsün onları, sakın bağırmayın onlara psikolojisi bozulur. Duvarlara resim çizsin, boyasın evinizi bu resim yeteneğini gösterir. Deri koltuğunuza, sevdiği varsa ismini kazısın, kessin kalp olacak şekilde. Vay çapkın oğlum deyin. Yeter sanırım anlayana...

Neyse,bence boşverin siz...

Oooo aylarca yatmamız gene birilerine dert olmuş , en kısa zamanda fesatlıgınızda boğulun inşallah

Yazııık siz de tatilde boğuluyorsunuz.

Siz de aşırı iş yoğunluğundan burada millete cevap yetiltiriyorsunuz(!) Ha ha ha! Öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim neyse ki. Olsaydım da sizin gibi yatmazdım. İlk önce tatilin kısalmasını talep ederdim ama siz hak yemeyi seviyorsunuz. Aldığınız eğitim de verdiğiniz eğitim de ortada. Ülkede kendi dilini anlayan yok. Öğrenciler dünya çapında bütün sınavlarda sonuncu. Kalitesizsiniz. Tek işiniz yatmak, kitaptan iki satır okuyup maaşı yemek. Ülkedeki kapasite bu kadar maaleaef.

Burada da kişiliği oturmamış bir meslektaşınız var. Bakın gurur duyun.

Bağlı bulunduğunuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazılmış bir dilekçeyle okul idaresine gidip durumu anlatın. Önce sizinle görüşmek istedik diyip konuyu ilçeye ileteceğinizi belirtin. Idare durumun ilçeye iletilmesini istemeyecektir. Gerçi anlattığınız kadarıyla uzun yıllardır orada, herkes biliyordur ne halt olduğunu da yine de belki işe yarar.

Son düzenleme:
Video kayitsiz olmaz mi yani dersiniz?
Ben kardeşime sinir aninda bagirinca bile sonradan ne kadar üzülüyorum kalbi kirildi diye. Ama o öğretmen ya o vurur tabii..
İspat olur tabi iyi olur ama toplu halde şiksyet edilebilirde video çekilemiyorsa.
İftira deyip çıkabilir işin içinden ki bence meslekten men edilmeli,yanına kalmamalı yaptığı

Türkiyenin en iyi okullanrından birinden mezun oldum :)
Onlarca şehir ülke gördüm:)
3 dil biliyorum:)
Bir süre proje takımında bulundum:)
Kocam da zengin:)
Sen ilkokul mezunusun :) hayatın mutfakla oturma odası arasında geçiyor:) ama sanal bir platformda bana kalitesizsin diyebiliyorsun:) üstelik işimin iki satır okumak olduğunu düşünüyorsun.

Siz eğitilmezsiniz. Nefretinizde boğulun.

Şiddeti şiddetle önlemeye çalışan bir öğretmen. Ve haklı olduğunu düşünüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…