- 10 Ekim 2018
- 1.061
- 5.619
- 158
Öğretmen olmasa dövmeye daha çok hakkı olur değil mi?
Yazdığınızı anlıyorsanız öyle dediniz çünkü.
Idareyle konuşmanız ne kadar çözüm olur bilmiyorum, ama muhakkak şikayet edin.
Bin yıllık, işe yaramaz, eğitimde yeri olmayan yöntemleri kullanıyorsa emekli olsun gitsin.
Yoo gerçekleri duymak zoruma gitmez ama abartmalari duymak gider. İki ay tatili üç ay demek veya aylarca demek gibi. Ki az önce dedigime cevap vermediniz daha başka meslekler de var bizden çok tatili olan maaşları da bizden çok çok fazla olan. Var mı demiştiniz ya araştırın bı isterseniz. Bu konuda öğretmen haksız ve bir şikayete bakar zaten.
Oooo aylarca yatmamız gene birilerine dert olmuş , en kısa zamanda fesatlıgınızda boğulun inşallahDilekçeli şikayette bulunun bence. Milli eğitime şikayet edin hatta daha iyi olur. Öğretmen kim ki çocukları dövüyor. Aylarca yat yat sonra da gel milletin çoluğuna çocuğuna tokat at. Meslekten atmak lazım böylelerini.
Demek istediğinizi anladim. Ama ben kendim bizzat dayak yedim bu adamdan zamaninda. Sekizinci sınıf ögrencisiydim, herkesin içinde dövmesi şu an bile gururuma dokunur. Sebep de ücgeni kareyi beşgeni onun istediği gibi çizememem...Öncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.
Kıskançlıktan delirmişsiniz evde oturmaktan :) az daha yatsaydınız da öğretmen olsaydınız:)Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar.
Anonim bir şekilde gönderecek konu sahibi kanalllaraÖğretmeni videoya almak suctur. Ayrıca ortaokulda okula telefon götürmek yasak
Kıskançlıktan delirmişsiniz evde oturmaktan :) az daha yatsaydınız da öğretmen olsaydınız:)
Neyse,bence boşverin siz...Evde çocuğunuz çöp kovasını döküp tekmelediğinde sakın kızmayın. Güzelce toplayın çöpleri.Televizyonu kırdığında kaşlarınızı bile çatmayın. Bırakın çocukluğunu yaşasın cocuk, televizyonu kırsın, sizin telefonunuzu bozsun anlayışlı olun. Sizin çantanızı pencereden aşağı atsın bu onun spora yetenekli olduğunu gösterir gurur duyun onunla. Kardeşleri varsa dövsün onları, sakın bağırmayın onlara psikolojisi bozulur. Duvarlara resim çizsin, boyasın evinizi bu resim yeteneğini gösterir. Deri koltuğunuza, sevdiği varsa ismini kazısın, kessin kalp olacak şekilde. Vay çapkın oğlum deyin. Yeter sanırım anlayana...
Oooo aylarca yatmamız gene birilerine dert olmuş , en kısa zamanda fesatlıgınızda boğulun inşallah
Kıskançlıktan delirmişsiniz evde oturmaktan :) az daha yatsaydınız da öğretmen olsaydınız:)
Dediği lafa bak. Bu öğretmenler. Bak bak ithama bak. Olay bu mu şimdi öğretmenler rahat. Şu an ondan mı bahsediliyor? Kaldı ki hakkıyla işini yapan kimse için böyle cümle kurulamaz.
Dayak için bir şey demiyorum çok çirkin. O olay zaten kesinlikle cezasız kalmamalı.
Ama öğretmenler yata yata para kazanıyor demek ve bunu bütün öğretmenleri dahil ederek söylemek büyük vicdansızlık gerçekten. Buradan söylemiş olayım bu şekilde düşünen kim varsa gerçekten emek veren bir öğretmen tarafından yetiştirilmiş olmasına rağmen bu cümleyi kuruyorsa onu yetiştiren öğretmenlerinin hakkı asla helal olmasın o kişiye.
İspat olur tabi iyi olur ama toplu halde şiksyet edilebilirde video çekilemiyorsa.Video kayitsiz olmaz mi yani dersiniz?
Ben kardeşime sinir aninda bagirinca bile sonradan ne kadar üzülüyorum kalbi kirildi diye. Ama o öğretmen ya o vurur tabii..
Türkiyenin en iyi okullanrından birinden mezun oldum :)Yazııık siz de tatilde boğuluyorsunuz.
Siz de aşırı iş yoğunluğundan burada millete cevap yetiltiriyorsunuz(!) Ha ha ha! Öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim neyse ki. Olsaydım da sizin gibi yatmazdım. İlk önce tatilin kısalmasını talep ederdim ama siz hak yemeyi seviyorsunuz. Aldığınız eğitim de verdiğiniz eğitim de ortada. Ülkede kendi dilini anlayan yok. Öğrenciler dünya çapında bütün sınavlarda sonuncu. Kalitesizsiniz. Tek işiniz yatmak, kitaptan iki satır okuyup maaşı yemek. Ülkedeki kapasite bu kadar maaleaef.
Burada da kişiliği oturmamış bir meslektaşınız var. Bakın gurur duyun.
Şiddeti şiddetle önlemeye çalışan bir öğretmen. Ve haklı olduğunu düşünüyorsunuz.Öncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?