• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komiksiniz yaa. Neyse siz tartışmak için burdasiniz galiba?
Siz kendi çocuğunuza yapildiğinda gidip başına yıkabilirsiniz okulu, bu da ne demek oluyorsa artik
Komik olan sizsiniz,çünkü; konuyu açan sizsiniz, yardım dileyen sizsiniz ve ne demek istediğimi anlamiyorsunuz bile açıklamalarimda , ya yaşınız küçük ya da,kapasite meselesi, yakında tokat atan öğretmenin elini de opersiniz siz,dayak yiyen sizin kardesiniz mi benim mi anlam veremedim , ne diye tartışmak isteyim kardeşim ben sizinle

Komik olan sizsiniz,çünkü; konuyu açan sizsiniz, yardım dileyen sizsiniz ve ne demek istediğimi anlamiyorsunuz bile açıklamalarimda , ya yaşınız küçük ya da,kapasite meselesi, yakında tokat atan öğretmenin elini de opersiniz siz,dayak yiyen sizin kardesiniz mi benim mi anlam veremedim , ne diye tartışmak isteyim kardeşim ben sizinle
Ne kadar uzattiniz yaa..
Kapasite falan hakaret etmeye hakkiniz yok. Medenice konuşmak size göre el ayak öpmek mi yoksa yalvarmak mı.
Ben nasil bir yol izleyeyim diye sordum, olayi dün öğrendim diyorum bugün gidip şikayet ettim diyorum. Siz yine bir gayret niye gitmediniz niye başına yikmadiniz bilmem ne...
Konuyu duzgun okumadan yorum yapmayabilirsiniz.
Yaşim 21, akil yaşta değil başta olurmuş sözünun canli örneğini yaşiyoruz galiba:KK66:

Hiç müdürle uğraşmayın biz gitmistik gecen yil bir ogretmen icin velileri ve çocukları suçlu buldular. Dinlemediler bile direkt savunmaya geçildi.

Öğretmenim...
Şiddeti kesinlikle onaylamıyorum sanki bahane bulup çocukları dövüyormuş gibi geldi bana ama video çekin gizli gizli falan diyenler olmuş birincisi sınıfta telefon bulundurmak yasak ikincisi bu hiç de hoş bir şey değil dayak atan öğretmeni düşünün demiyorum gerekirse şikayet de edin ama öğretmenlik mesleğini düşünün öğretmenlerin toplumdaki yerini ve değerini o yüzden lütfen video olaylarına girmeyin inanın biz o kadar çok saygısızlıkla karşılıyoruz ki video çekip göstermiyoruz çocuğa böyle bir yolun öğretilmesi çok yanlış

3 hafta önce okulumuzda 2. Sınıfların öğretmeni geçen seneden beri lakap takmış çocuğa babası uyarmış olmamış idareye söylemiş olmamış milli eğitime gitmiş olmamış adam en sonunda silahla okul basmış adamın yaptığı doğru değil ama benim çocuğumu okuldan soğuttu tüm arkadaşları o lakapla seslenip alay ediyo demiş öğretmen gitti şuan bazı veliler de nolcak olsun taksın diyo konuştuk bikaç kişiyle noldu diyede
Bence şikayet edin yazık çocuklara

Türkiyenin en iyi okullanrından birinden mezun oldum :)
Onlarca şehir ülke gördüm:)
3 dil biliyorum:)
Bir süre proje takımında bulundum:)
Kocam da zengin:)
Sen ilkokul mezunusun :) hayatın mutfakla oturma odası arasında geçiyor:) ama sanal bir platformda bana kalitesizsin diyebiliyorsun:) üstelik işimin iki satır okumak olduğunu düşünüyorsun.

Siz eğitilmezsiniz. Nefretinizde boğulun.
:KK68::KK9::KK9:

Geçen gün dövmüş kardeşimi sonra sinifa bir soru sormuş. Kardeşim yapmış soruyu ama korkusundan söyleyememiş çocuk. Zaten okula gitmek de istemiyor artik. Anlamıyorum o kadar çocuğa ayni şeyi yapiyor, kimse mi ses çıkaramıyor herkes mi korkuyor, ilginç...
Ya lütfen gidin gerekli yerlere şikayet edin.

Keşke önce kendini geliştirsen
Sen kimsin kim oluyorsun da öğretmenlere hakaret ediyorsun ağzını topla
densizlik yapma,haram para mı kazanıyor öğretmenler terbiyesiz
Eğitim alamamışsın zaten belli ki yaran bundan dolayı
Kimbilir parayı nasıl kazanıyorsun ???
Senin işin belli oldu burdan
Yaran da amma büyükmüş senin
Cahil kalmanın sebebi belliki okul haritanın boyunca öğretmenini dinlemeyip elin işte gözün oynaşta olduğundan olmuş
Hadi bebeklerim öpüyorum banlanacam şimdi ama içim rahat:KK53:
Bir kendini bilmez çirkefe iki laf ettim içine rahat :KK53:
:KK19::KK15:

Öğretmenim ben de hiç şiddet uygulamadım tasvip de etmiyorum ama bazı öğrenciler sabrını zorluyor insanın .o öğrenciler de buraya yorum yapıp öğretmen yatıyor yok o kim diyenlerin yetiştirdiği çocuklar....her gün bir saat yol gidip bir saat geliyorum haftanın 6 günü calisiyorum he parasını alıyorum alnımın teri zaten ama öğretmen yatıyor diyeni görünce tepem atıyor bunu diyen arkada evde eğitin çocuğu siz yatmayın olur mu ?

Gecmis yillarda mudur yardimcisi benim siniftan bir cocuga tokat atmis. Annesi ne yapalim diye sordu, olayi ogrendik cocuk tamamen suçsuz ve gidip mudure sikayet etmesini, arkasinda olacagimi soyledim. Sikayete geldi, ben de hocam olay üst mercilere tasinmasin burada çocuğun onuru söz konusu, sınıfa gelip tokat attığınız gibi ozur de dilerseniz bence sorun kalmaz dedim. Gelip özür diledi,cocuga sarıldı olayı kapattık.

Bugün istiklal marşı töreninde de iki çocuğu dövmüş konuştuklari için, güya dün konuştum uyardılar ya:KK12:
Galiba son ve tek çare ilçe milli eğitim ile görüşmek..

Bugün istiklal marşı töreninde de iki çocuğu dövmüş konuştuklari için, güya dün konuştum uyardılar ya:KK12:
Galiba son ve tek çare ilçe milli eğitim ile görüşmek..
Dövmeyi kesinlikle tasvip etmiyorum. Asla yapmamalı ve yapmamalıydı. 6.sınıf küçük değil ergen sınıfına giriyor. Sadece aralarında muhabbet mi etmişler yoksa töreni sabote mi etmişler belli mi

Öğretmenim...
Şiddeti kesinlikle onaylamıyorum sanki bahane bulup çocukları dövüyormuş gibi geldi bana ama video çekin gizli gizli falan diyenler olmuş birincisi sınıfta telefon bulundurmak yasak ikincisi bu hiç de hoş bir şey değil dayak atan öğretmeni düşünün demiyorum gerekirse şikayet de edin ama öğretmenlik mesleğini düşünün öğretmenlerin toplumdaki yerini ve değerini o yüzden lütfen video olaylarına girmeyin inanın biz o kadar çok saygısızlıkla karşılıyoruz ki video çekip göstermiyoruz çocuğa böyle bir yolun öğretilmesi çok yanlış

Öğretmenin toplumdaki yerini değerini bi zahmet meslektaşınız düşünsün..

Terbiye ogretmekten söz etmiyorum ki , öğrenciye şiddet göstermemek , evdeki öfkesini öğrenciden çıkarmamak , sevgiyle göz teması kurmak , taktir etmek , rencide etmemek , yeteneğini kesf etmek , yönlendirmek ; bunlar için sihirli degnege ihtiyaç yok.
Insanlik , merhamet , insan sevgisi yeterli oluyor.
Bunlarin hiç birinin işlemediği çocuklar oluyor
Elbette burada öğretmenin yaptığı savunulamaz gidip şikayet etsinler

Ama bazi çocuklar okulda yaptığı her sey cezasiz kaldığı için evde yaşadığı her şeyin acısını arkadaşından öğretmenden çıkarmak istiyor
Örneğin arkadaşının ağzına öyle bir yumruk atıyor ki çocuğun 3 tane disi birden dökülüyor süt disi değil üstelik
Yada kiz arkadaşına bakarak mastürbasyon yapıyor

Okuldan atilacaksin dediğinde ooo hocam biz cok gittik idareye diyor mesela gerçektende gidip hiç bir sey olmadan dönüyor siz söyleyin ne yapabilir öğretmen
Yada disi dökülen çocuğun kendisine bakılarak mastürbasyon yapılan kızın velisi olun

okuldan atilmak kesinlikle yasak
Sınıftan atamazsin
İsterse 10 zayıfı olsun geçirmek zorundasın
Değil kendi evinde sokakta yapamayacağı şeyleri okula gelip yapanlar var
Gidip spora yönlendirelim diyorsun cocuk bu defa aynı şeyleri spor kulübünde yapıyor
Güzellikle konuşuyorsun tabii hocam tabii deyip kendince dalga geçiyor
Öğretmenin tüm yetkisi elinden alınıp velinin idarenin öğrencinin oyuncağı olmuş durumda ve eğitimin tüm suçlusu öğretmen
Çocuğu o hale getiren ailenin ,hocam başıma is açmayın idare edin gitsin diyen idarecenin içi iyice boşaltılmış eğitim sisteminin tamamıyla velinin öğrencinin yanında olan disiplin kurullarının hiç suçu yok

Dövmeyi kesinlikle tasvip etmiyorum. Asla yapmamalı ve yapmamalıydı. 6.sınıf küçük değil ergen sınıfına giriyor. Sadece aralarında muhabbet mi etmişler yoksa töreni sabote mi etmişler belli mi
Aralarinda konuşmuşlar, ki kardeşimden biliyorum ergen falan değik baya baya çocuk. Çocuk konuşur tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back