• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet, taciz.. aklimdan çıkmayan geçmiş.

Olsam da birşey değişeceğini sanmıyorum. Anlattigim, uzak durun dediğim bütün arkadaslarim sirt çevirdi, iftira atan oldum.
Annem çok demişti onlardan insan olmaz diye de babam inanmamıştı.
Babama gelince de küs değilim, he deyip geçiyorum. Kardeşlerime destek oluyorum. Çok şükür onlarda akıllandı. Pek karışmaz oldu.
Küsmek yerine düzgün insan olmayı anlatıyorum. Küsünce elime bir şey geçmeyecek ama düzgün insan olmayı anlatırsam kardeşlerimin hayatı kurtulacak ❤

inşallah bu iyi niyetli yaklaşımınızın karşılığı istediğiniz gibi olur... kendi kurduğunuz ailenizle huzurlu mutlu olursunuz

Insan kendi kendinin doktorudur.Gecmisinizi unutamazsınız zaman geçtikçe hafiflicek ve kabulleniceksiniz ki çok iyi aşamalar bunlar.Gecmisi tecrübe olarak alın daha çok evelaallah güzel bir evlilik ve çocuğunuz var bu size güç vermeli.Ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın.Sizi kimse kolay kolay yıkamaz artık bunu empoze edin kendinize keza öylesiniz derim ben iyi günler 💐

Insan kendi kendinin doktorudur.Gecmisinizi unutamazsınız zaman geçtikçe hafiflicek ve kabulleniceksiniz ki çok iyi aşamalar bunlar.Gecmisi tecrübe olarak alın daha çok evelaallah güzel bir evlilik ve çocuğunuz var bu size güç vermeli.Ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın.Sizi kimse kolay kolay yıkamaz artık bunu empoze edin kendinize keza öylesiniz derim ben iyi günler 💐
Çok teşekkür ederim ❤ sağolun

Sana tek dilegim eşin hep ilk zaman ki gibi destek olur sana ve daima yanında durur.. Eşin ve bebegin senin cektigin cilelere bir mukafat :dua: kolay atlatamazsın evet Allah yardımcın olsun insallah ..

Sana tek dilegim eşin hep ilk zaman ki gibi destek olur sana ve daima yanında durur.. Eşin ve bebegin senin cektigin cilelere bir mukafat :dua: kolay atlatamazsın evet Allah yardımcın olsun insallah ..
Amiinn insallahhh🙏 eşim ve kızım benim herşeyim. Onlarsız hayat düşünemem. Inşallah değişmez eşim de ❤ çok teşekkür ederim ❤

Arkadaslar: psikolog araştırmalarına başlamıştım. Aklımda hep "Şikâyetçi olsam mı?" sorusu vardı.

Akşam konuşurken esim, "Şikâyetçi olalım mi, ne zamandır düşünüyorum" dedi. "Sen demesen tam ben diyecektim" dedim.
Çalıştığı bi savcı var, onunla konuşayım bi dedi.

Size sormak istediğim şey, ne yapmam gerektiği. Bilgisi olan vardır belki. Bana akıl verir misiniz? Avukat tutmam gerek değil mi? Kanıtım yok, dikkate alınır miyim? Neler yapmalıyım?

Lütfen yardımcı olur musunuz ?🙏

Adi adam... Gerçekten inanılır gibi değil. Resmen okurken sinirlerim bozuldu bir yardım alın hayatınıza kaliteli bir biçimde silinmiş olarak devam etmiş olursunuz ne kadar yazsanız anlatsanızda sürekli öfkeniz bşrikrcek psikolog bunu halledecektir inanın

Adi adam... Gerçekten inanılır gibi değil. Resmen okurken sinirlerim bozuldu bir yardım alın hayatınıza kaliteli bir biçimde silinmiş olarak devam etmiş olursunuz ne kadar yazsanız anlatsanızda sürekli öfkeniz bşrikrcek psikolog bunu halledecektir inanın
Evet alicam, araştırmaya başladım. Kızımın düzeni şu aralar iyi değil. Düzelir düzelmez gidicem.
Ve şikayetçi olmayı düşünüyoruz. Yukarıda da yazdım. Eşim bi savcıyla konuşacak. Inşallah iyi sonuç alırız da Kimse benim yasadigimi yasamaz🙏
Çok teşekkür ederim ❤

Evet alicam, araştırmaya başladım. Kızımın düzeni şu aralar iyi değil. Düzelir düzelmez gidicem.
Ve şikayetçi olmayı düşünüyoruz. Yukarıda da yazdım. Eşim bi savcıyla konuşacak. Inşallah iyi sonuç alırız da Kimse benim yasadigimi yasamaz🙏
Çok teşekkür ederim ❤
Keşke babanda ceza alsa
O pislikten farkı yok onunda
Allahtan şuan mutlusun
Daim olur inşallah

Keşke babanda ceza alsa
O pislikten farkı yok onunda
Allahtan şuan mutlusun
Daim olur inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim.
Babama öfkem azalıyor gün geçtikçe.
Kardeşlerime çok iyi davranıyor.
Bana yaptıklarını yapmıyor, özenli yetiştirmeye çalışıyor.
Yaptıklarından pişman olduğunu söylüyor.
Bu benim için yeterli oluyor. ❤

Geçmiş geçmişte kalamiyor bazen ama kalmasi gerekiyor. Yük gibi taşımak zarar. Destek şart 🙏 umarım atlatirsin

Yazdıklarınızı okudum inanın çok üzüldüm.Lutfen destek alın.Siz eşinizle mutluysanız ona bakın.Ona ,çocuğunuza dört elle sarılın.Bircok kadin eşinin yaşattıklarını takılı kalıp ne yazık ki çocuklarım deyip...vs evliliğini bitirmeyen ,kendisine çok ağır travmalar yaşatan belki de yaşatmaya devam eden, hayat arkadaşı sıfatıyla uyuşmayan kişilerle yaşamaya devam ediyorlar .
..

Okadar uzuldum ki. Allah o Babani iki cihanda da güldürmesin.. o adi şerefsizi de aynı sekilde. ALLAH esinden razi olsun,ama arkadaslarin dedigi gibi destek alman sart . Kizina guzel sağlıklı bir hayat vermen icin ozellikle kendini toplamalisin. Babani da Allaha havale et,yerinde olsam kapima dahi almazdim.

Yazdıklarınızı okudum inanın çok üzüldüm.Lutfen destek alın.Siz eşinizle mutluysanız ona bakın.Ona ,çocuğunuza dört elle sarılın.Bircok kadin eşinin yaşattıklarını takılı kalıp ne yazık ki çocuklarım deyip...vs evliliğini bitirmeyen ,kendisine çok ağır travmalar yaşatan belki de yaşatmaya devam eden, hayat arkadaşı sıfatıyla uyuşmayan kişilerle yaşamaya devam ediyorlar .
..
Çok haklısınız, çok teşekkür ederim 🙏destek için araştırmaya başladım. ❤

Okadar uzuldum ki. Allah o Babani iki cihanda da güldürmesin.. o adi şerefsizi de aynı sekilde. ALLAH esinden razi olsun,ama arkadaslarin dedigi gibi destek alman sart . Kizina guzel sağlıklı bir hayat vermen icin ozellikle kendini toplamalisin. Babani da Allaha havale et,yerinde olsam kapima dahi almazdim.
Çok teşekkür ederim ❤
Allah'ım eşimden razı olsun.
Destek almak için araştırmaya başladım.
En kisa zamanda alicam inşallah.
Babamın yaptıklarını da görmezden geliyorum.
Kendimce unuttum.
Kardeşlerime iyi davranıyor.
Onlarla ilgili, bu bana yetiyor.
Çok sağolun 🙏

Back