• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet, taciz.. aklimdan çıkmayan geçmiş.

Kıyamadım size..
Ama anlayamadım babanız nasıl bu kadar çabuk tesir altında kaldı?
Geçmiş maalesef hepimizin yaşamını çok etkiliyor . Ama bakın artık hayata başka bakmak için bir sebebiniz evladınız var.
Lütfen bu psikoloji ile onun da ruh halini etkilemeden bir uzaman baş vurun.

Okurken üzüldüm yorumlara bakınca güldüm ruh hastası ya kadın uyduruyor hemen tedavi ol denmiş .tedavi olması gereken kişi sizce kadın mı .yoksa o pipili ogullariniza insan olmayı öğretmekten aciz olan insanlar mi? Yaşadığın şey çok zor .çok acı . Çok çirkin. İnsan keskelere boğuyor . Ailenle bağın varsada kopar . Esin ve kizinla ilgilen . Sil herkesi . Başka çevre edin . Tedaviye senin değil adamlığı çocuklarına öğretmeye aciz olanlar alsın .....
Ailemle bağım var, bir şey diyemiyorum. Görüşüyoruz, annemi seviyorum. Bisey yapamadı ama beni o büyüttü. Içine attı her şeyi. Onu silemiyorum.
Babam hala arada esime" bunu az dövmüşüm demi " diyor. Zor dayanıyorum ama annem, kardeşlerim var arada.

Kıyamadım size..
Ama anlayamadım babanız nasıl bu kadar çabuk tesir altında kaldı?
Geçmiş maalesef hepimizin yaşamını çok etkiliyor . Ama bakın artık hayata başka bakmak için bir sebebiniz evladınız var.
Lütfen bu psikoloji ile onun da ruh halini etkilemeden bir uzaman baş vurun.
En kisa zamanda destek alicam, tesekkur ederim. ❤

Yalnız değilsiniz. Geçmişte yaşananlar herkesin aklına geliyor zaman zaman ama destek almak gerçekten faydalı oluyor. Geçmiş için yapılacak hiçbir şey yok ama gelecek için size, ailenize, kızınıza sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim. Allah sizi de, onu da bir daha kötülerle karşılaştırmasın inşallah, kaderi güzel olsun.

Yalnız değilsiniz. Geçmişte yaşananlar herkesin aklına geliyor zaman zaman ama destek almak gerçekten faydalı oluyor. Geçmiş için yapılacak hiçbir şey yok ama gelecek için size, ailenize, kızınıza sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim. Allah sizi de onu da bir daha kötülerle karşılaştırmasın inşallah, kaderi güzel olsun.
Amin inşallah çok sağolun ❤ hepimizi iyilerle karşılaştırsın insallahh❤

evinle eşinle bebeğinle mutlu ol . geçmişi silip atmak yaşadıklarını unutmak zor olur muhakkak bunun için de psikolojik destek almalısın . tüm güzellikler sizinle olur umarım

Bıktım artık.
Geçmişimdeki olayları hatırlayıp durmaktan, kabuslar görmekten bıktım.
Uzun olacak, kimse okumayabilir, ki zaten okunsun diye değil içimdekileri dökmek için yazıyorum.
Şimdiden kusuruma bakmayın.

Evin ilk kızıyım. Anne babam üzerime titrerdi küçükken. Babam çalışırken annemle oyunlar oynardık. Beni yanından ayırmaz sürekli konuşurdu, bir şeyler öğretmeye çalışırdı annem.
Babamı kapıda beklerdim, gelir gelmez atlardım boynuna. Omzunda gezdirirdi, markete götürürdü hergün. Çok güzel bi çocukluğum vardı, taa ki babamın dostum dediği adam (S..) evimizin yanına yerleşene kadar...

Kötü günler başlamıştı. S.... babama sürekli beni kötülüyor; kızın yalancı bi çocuk, bizim evin yanına tuvaletini yapıyor diye iftiralar atıyordu. Her seferinde yok baba desem de babam inanmıyor ve beni dövüyordu. Onun gözünde yalancı olmuştum artık.
"Senin kızın benim oğlana yalan söylemeyi öğretiyor" diyordu. Babam yine beni dövüyordu.
Daha küçücük yaşta, tarla işlerini yaptırmaya başladılar bana. Ödevlerimi hiç yapamazdım. Hatta bazı aksamlar, ders çalışıyorum diye dayak yiyordum. 😭 ağlayınca da ağlama diye dövüyordu.
Okuldan azıcık geç gitsem hortumlarla dayak yerdim.
8. Sınıfta okulun son günü, pantolon ve kısa kollu tişört giydim diye dövmüştü. Kemerler bacagimda mosmor iz yapıyordu, yüzüm her gün kıpkırmızı gidiyordum okula.

Lise sınavına girdim ama babam okutmayacakti. Müdür konuştu zor ikna etti, tek şartla. Sağlık meslekte okuyup bitirir bitirmez meslek sahibi olacaktım.
4 saat uzak bi yeri kazandım. Tabii gidince çok ağladım, yalnızdım. Ailemden göremediğin sevgiyi hep yanlış kişilerde aradım. Aldatildim, aşağılandım.
Özgüvenim yoktu, kimseyle konuşamıyordum.

Neyse lisenin son yılı bi çocukla görüşmeye başladım. Okul bitince babam öğrendi. Tabii yine hakaretler, yine dayaklar. 7 ay evden dışarı çıkmadım. Zeytin, tarla, yemek.. bütün işleri yapıyordum.

Babamın dostu olan S.... yine sürekli babama biseyler söyleyip beni dövdürüyordu. Ikiyuzlu, bana iyiymiş gibi davranıyordu.

Bir gün babamlar bi yere gitti, evde yek kaldım. Dışarıya evin arkasına çıktım çamaşır seriyordum. S..... geldi. Babam sevgilimi öğrenmiş falan diye ağzımdan laf almaya çalıştı. Ben geri geri durdukça ustume geliyordu. Birden senin göğüslerin büyümüş, oynattin mi dedi. Ne yapacagimi bilemedim. Elim ayağım titredi. Daha da yaklasip goguslerimi sıktı 😭 kosarak eve kacip kapiyi kilitledim. Pencereden bakip durdu. Babamların gelmesi yakındı. Ondan mi bilmiyorum gitti.

Ben babamlar gelene kadar ağladım ama kimse bisey anlatamadım. Biliyordum, babam yine inanmayacaktı 😭😭

En yakın dostuma anlattım. O da tanıyordu. Dikkat et bak yaşama aynısını, ben bittim, çöktüm dedim. Inanmadi biliyo musunuz? Nerde kanıtın dedi. Napsaydim, o haldeyken dur ben bi videoya alayım mı deseydim!!!

Sonra S... denilen p*ç ameliyat oldu. Babam beni de götürmek istedi. Gitmicem dedim, yine dayak yedim. Anneme yalvardım götürme diye. Neyse giymedim ama babam hatırladıkca yine dovuyordu.

Utanmaz p*slik eve gelip duruyordu. En sonunda dayanamadım anlattım her şeyi anneme. Tabii şok geçirdi. Ağlaya ağlaya dayima anlattı. Babam bisey demek istemedi, çünkü öldürürdü. Başka şekilde anlatmış annem, hala ne anlattığını bilmiyorum. Babamda bağını kopardı. Utanmaz neden olduğunu anlamamış gibi konuşmaya geldi eve. Babam" tam öldürecektim, çocuklar ordaydı yapamadim" dedi.
Hâlâ evleri yanyana. Ve bu olayi anlattigimiz herkes bize sirt cevirdi. Komsular akrabalar hiçbiri ınanmadi.

Babam hala dövüyordu beni . Baba yapma diye kız kardeşim araya giriyordu hep. (Şu an o kardeşim panik atak, herşeyden korkan bi cocuk) ona da vuruyordu.

En sonunda eski staj yaptığım yerden iş teklifi geldi, yalvardım gireyim diye. Kabul etti, çalışmaya başladım.
3 ay sonra eşimle karşılaştım. Ilk görüşte aşık olduk. Gizli gizli konuşmaya başladık.
Ailesi istemeye geldi babam vermedi. Iskenceler yine devam ediyordu. Rimel sürdüm diye kaç defa vurdu. Insan büyüdükçe daha çok zoruna gidiyor.
En sonunda dayanamayıp kactim. Evlendik. Şimdi bi kızım var 3 aylık.
Her gece rüyamda geçmişte yaşadığım şeyleri görüyorum. Aglayarak kalkiyorum. Esime anlatiyorum. Sagolsun hep destekcim.

Duş alırken bile sürekli kafamda her şey. Niye o zaman şikayet etmedim, niye öldürmedim deyip duruyorum.
Eşim karşıma çıkmasa öldürecektim onu. Az daha evde kalsam geberticektim.

Kusura bakmayın kızlar. Okuyabildiyseniz, çok teşekkür ederim
Duygularım o kadar yoğun ki, ne yazdığımı bile bilmiyorum. Tir tir titriyorum şu an😞😞😞😞
Ağlama canım o pislik insan obur tarafta hesabını nasıl verecek allahiindan bulur şen üzülme canım benm

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Burda ne kadar düşünme desekte olmayacak bazen en ufak durumlarla mücadele edemiyoruz bu çok büyük sorunla anca iyi bi uzmanla birlikte mücadele edebilirsiniz.

Çok üzüldüm. Keşke şikayet etsen o şerefsizi. İnşallah eşin ve çocuklarınla geçmişi unutacak kadar güzel bi hayatın olsun.
Inşallah, hepimizin herkesin güzel hayatı olur da böyle şeylere kalkışmaz kimse. Çok sağolun.❤ şikayet etsem de bisey çıkmaz diye tahmin ediyorum

Off kuzum yaa ne güzel destek olan kocan ve bebeğin var unutmaya çalış ilk fıtsatta git psikoloğa :KK43:

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Burda ne kadar düşünme desekte olmayacak bazen en ufak durumlarla mücadele edemiyoruz bu çok büyük sorunla anca iyi bi uzmanla birlikte mücadele edebilirsiniz.
Haklisiniz, en kısa zamanda bulucam iyi bi uzman.cok teşekkür ederim ❤

Hayatımda bir kez şiddet gördüm, atlatmam 5 yılımı aldı.
Sen gibi sürekli kabus görüyordum, hep bir şeylerden kaçıyordum rüyamda, yakalanıyordum.
Bende kabusları durduran kendi suçum olmadığını söylemem ve kendi geçmişimi kabul etmem oldu.
Reddediyormuşum farkında olmadan.
Kendinle konuş, kendine karşı şefkatli ol.
Bir de ben psikolojik desteğin faydasını gördüm.

Hayatımda bir kez şiddet gördüm, atlatmam 5 yılımı aldı.
Sen gibi sürekli kabus görüyordum, hep bir şeylerden kaçıyordum rüyamda, yakalanıyordum.
Bende kabusları durduran kendi suçum olmadığını söylemem ve kendi geçmişimi kabul etmem oldu.
Reddediyormuşum farkında olmadan.
Kendinle konuş, kendine karşı şefkatli ol.
Bir de ben psikolojik desteğin faydasını gördüm.
Cok sagolun, kesinlikle iyi bi uzman bulup destek alicam.
Bende bu gece yine öyle kaçıyordum bi adamdan. 😔 allahım kimseye yasatmasin❤

cocuguyla okadar guzel ilgilenen bir baba bir arkadasin yanina tasinmasiyla nasil bukadar degisti cok enteresan gercekten

Back