- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Yanlış anlamayın ama niye sürekli temizlik yapıyorsunuz ? Bu insanlar kendileri de temizleyebilir.Babamlara geldim.
Kardeşimin evindeyim bekar olduğundan ev çok pis.
Birkaç gerekli şeyi aldım..
Burdayım temizlik yapıyorum
Yaşayacağım alanın temizliyorumYanlış anlamayın ama niye sürekli temizlik yapıyorsunuz ? Bu insanlar kendileri de temizleyebilir.
Canım
Çok sorumsuz işe yaramaz bir adam belli.
Az çok biliyoruz neler yaptığını.
Canım yarın birgün atanıp ayrılmak istesen ayrılmaz bu senden. Bence şimdiden boşanma dilekçeni ver.
Hakim bebeği sana verebilir ayrıca nafaka ödemek zorunda bebek için.
Biraz birikmisim var diyordun. Ev kiralayıp birkaç eşya alsan. Eminim annen baban da biraz olsun yardım eder.
Ayrıca çeşitli birimlere basvurursun.
Kaymakamlıklar yardımcı oluyor erzak para vs.
Okul bitti zaten. Ders çalışmaya da devam edersin. Bu yıl atanırsın insallah
kardeşim calsiyor..Çok dikaktli ol yinede,evde sakın tek başına kalma kardeşin mutlaka yanında olsun.
Kapıda çalarsa sakın açma olurmu,bu adamın ne yapacağı belli olmaz.
Kira yokta kardeşim bir ruhsal rahatsızlık geçirdi şizofreni gibiHiç yüzyüze gelme kararın kesinse. Kardeşinin evinde kira derdi falan olmayacaksa sınava kadar kal orda gerekirse part time bi işe girersin Dicem ama su durumda her yer kapalı iş yok. Geçerse bu günler girer biraz maddı destek olursun en azından kardeşin seni hepten yük görmez ama hiç öyle bi sorun yok aramızda diyorsan sınava kadar otur orda dersine çalış. Eşinden boşan
Farkındayım.. babamda buna çanak tutuyor.Dönersen eşin daha da azıtacak farkında mısın?
İnsallahOff off Allah yardım olsun inşallah bir çıkış yolu bulabilirsin baban vicdana gelsin göndermesin ya
Kaynanam aradı cevap vermedimOff off Allah yardım olsun inşallah bir çıkış yolu bulabilirsin baban vicdana gelsin göndermesin ya
Allah sabır versin yardım etsin elimden şu an birşey gelmiyor dua etmekten başka gerçekten çok üzüldümKaynanam aradı cevap vermedim
Öfkesini çocuktan çıkarırdı böyle adamlar böyle oluyor işteBiraz acımasızca olacak ama çocuğu bırakıp çıksaydın keşke. "Zaten 20 yaş altı yasak var, ben gidiyorum" deseydin. Oğlunu böyle her şeyden sinen korkan bir anneyle büyütrmektense bir iki gün ayrı kalıp daha güçlü bir şekilde büyütseydin. Çünkü bu herif ömrün boyunca daha bir saat bile bakamadığı çocukla seni tehdit edecek.
Allah sabır versin yardım etsin elimden şu an birşey gelmiyor dua etmekten başka gerçekten çok üzüldüm
Karakola gidip şikayetçi olun. Çocuğumun ve benim can güvenliğim yok deyip uzaklaştırma talep edin.6 ay eve giremesin. Zorla gelirse hapis cezası var. zaten tüm bu prosedürler ona tebliğ edilir imza karşılığı. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz. Size vurduğunu da raporla kanıtlamak zorunda değilsiniz. Yapmanız gereken en yakın karakola gidip şikayetçi olmak ve can güvenliğinizin bulunmadığını söyleyerek uzaklaştırma kararı almak. Ama bu sürede nasıl gecinirsiniz onları falan hesap edin derim.
Gittim coxugu istiyorlar.Öfkesini çocuktan çıkarırdı böyle adamlar böyle oluyor işte
Sonra da anne pişman olurdu
tek bildiğim o evden gitmeniz gerekıyor bu şekilde çalıştıgınız kpss den de bir şey olmaz
çocuk desen adam çocuğu sarsıyormuş bu da bir şiddet
Çocuk sadece onun için sizi durdurma aracı
o evden gitmelisiniz uzaklaştırma kararı aldırabilirsiniz
Babam la kardeşim hala diyor ki çocuğu ver ya da barışın.Eşiniz de insan değil babaniz da. Babanıza demiyo musun farkında değil misin bu adamın nasi biri olduğunun, beni öldürsun diye mi bekliyosun sigdiramiyo musun evine diye? Annenize gitseniz kabul etmez mi?
yardımcı olun...Savcılığa da gidebilirsiniz nöbetçi savcı var merak etmeyin. Ama karakol daha hızlı işler.ifade verirken onlar kadın sığınma evine gitmek isteyip istemediğini sorar zaten. Eğer babanın evinde rahat edemezsen kadın sığınma evine git derim. Evet kalabalık bir ortam olabilir belki ama huzurun yerinde olursa varsın kalabalık olsun. Hangi sehirdesin özelden yazmak istersen yardımcı olmaya çalışırım. Senin durumda çok kişiyle karşılaşıyoruz maalesef. Ama nolur kararlı dur. Yarın bir gün pişmanım seviyorum deyip gelirse aldanma sakin. Emin ol daha kötü olur herşey. Tecrübeyle sabit canım
İzin vermiyorlar...Polise neden gitmiyorsun?