Şiddet, çocugu kaçırma çabası beni evden kovmasi

Nasıl yapicam başvuru dilekçesini...
Çok dikaktli ol yinede,evde sakın tek başına kalma kardeşin mutlaka yanında olsun.
Kapıda çalarsa sakın açma olurmu,bu adamın ne yapacağı belli olmaz.
kardeşim calsiyor..
Kira yokta kardeşim bir ruhsal rahatsızlık geçirdi şizofreni gibi
İnşallah nuksetmez
Durduk yere sinirleniyor.evi temizliyorum diye kızıyor düzeni değişiyormuş.
Dönersen eşin daha da azıtacak farkında mısın?
Farkındayım.. babamda buna çanak tutuyor.

Rabbim sana hayırlı bir kapı açsın. Baban da baba değil gerçekten. Eşiniz olacak adam da çözmüş olayı, geriye dm se iz daha da beter azacak gibi. Anlattıklarından bu çıkıyor. Hi. Yakın bir arkadaşınız yok muydu? Tek yaşayan bir arkadaşınız belki şu zor günlerde iyi gelirdi.

Karakola gidip şikayetçi olun. Çocuğumun ve benim can güvenliğim yok deyip uzaklaştırma talep edin.6 ay eve giremesin. Zorla gelirse hapis cezası var. zaten tüm bu prosedürler ona tebliğ edilir imza karşılığı. Bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz. Size vurduğunu da raporla kanıtlamak zorunda değilsiniz. Yapmanız gereken en yakın karakola gidip şikayetçi olmak ve can güvenliğinizin bulunmadığını söyleyerek uzaklaştırma kararı almak. Ama bu sürede nasıl gecinirsiniz onları falan hesap edin derim.

Öfkesini çocuktan çıkarırdı böyle adamlar böyle oluyor işte
Sonra da anne pişman olurdu

tek bildiğim o evden gitmeniz gerekıyor bu şekilde çalıştıgınız kpss den de bir şey olmaz

çocuk desen adam çocuğu sarsıyormuş bu da bir şiddet
Çocuk sadece onun için sizi durdurma aracı

o evden gitmelisiniz uzaklaştırma kararı aldırabilirsiniz

Eşiniz de insan değil babaniz da. Babanıza demiyo musun farkında değil misin bu adamın nasi biri olduğunun, beni öldürsun diye mi bekliyosun sigdiramiyo musun evine diye? Annenize gitseniz kabul etmez mi?

Savcılığa da gidebilirsiniz nöbetçi savcı var merak etmeyin. Ama karakol daha hızlı işler.ifade verirken onlar kadın sığınma evine gitmek isteyip istemediğini sorar zaten. Eğer babanın evinde rahat edemezsen kadın sığınma evine git derim. Evet kalabalık bir ortam olabilir belki ama huzurun yerinde olursa varsın kalabalık olsun. Hangi sehirdesin özelden yazmak istersen yardımcı olmaya çalışırım. Senin durumda çok kişiyle karşılaşıyoruz maalesef. Ama nolur kararlı dur. Yarın bir gün pişmanım seviyorum deyip gelirse aldanma sakin. Emin ol daha kötü olur herşey. Tecrübeyle sabit canım

Allah sabır versin yardım etsin elimden şu an birşey gelmiyor dua etmekten başka gerçekten çok üzüldüm

Eve geldi kayınbabm seni dövdugune inanmıyorum ya 2 gün sonra gelirsin ya da çocuğumu getirirsin. Ağzımızın tadı kaçmasın dedi..

Babam hala polisi arama diyor.
Kardeşim de napalim kapıya gelirlerse çocuk için birbirimizi mi öldürelim dedi.

kayın babam geldi ağzımızın tadı kaçmasın iki gün içerisinde çocuğu getirin ya da hep beraber gelin dedi

Çocuğu getirin ağzımızın tadı kaçmasın dedi

Çocuğu istiyorlar veremem polise haber vermeli miyim.

Gittim coxugu istiyorlar.
Eşiniz de insan değil babaniz da. Babanıza demiyo musun farkında değil misin bu adamın nasi biri olduğunun, beni öldürsun diye mi bekliyosun sigdiramiyo musun evine diye? Annenize gitseniz kabul etmez mi?
Babam la kardeşim hala diyor ki çocuğu ver ya da barışın.
Adam geldi kayınbabam 2 gün mühlet ya gel ya da çocuğu getirin ağzımızn tadı kaçmasın diyor.
Napayim
yardımcı olun...

Lutf n polise mi haber vr ym İzmir.

Polisi ara gelsin alsınlar seni, bu pislikler alırlar bebeğini cok üzgünüm su an. Nolur polise git kadın sığınmaya gidersin bulamazlar seni

Hiç birikmiş paran var mı yada ziynet?
Şu an en iyi durum kadın sığınma evi gözüküyor senin için yoksa görünüşe göre baban 2 güne kpi çağırıp geri göndermek isteyecek
En azından kadın sığınma evine geçip virüs olayları geçip is bulana kadar korunaklı bir şekilde yaşarsınız
Zaten bilgi gizliliği olduğu için seni farklı bir ilce yada yerdeki bir eve yerleştirirler bilgileri kimseyle paylaşmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…