Şiddet, çocugu kaçırma çabası beni evden kovmasi

Maddi güvencem yok suan
Katılıyorum.
O zaman dank etmedi malesef

Halam destek olacaktı ama pek güvenemiyorum
Atanacagim şehir belli olduktan sonra giderim.
Şuan için onu istemiyor kor gibi oldum.
O kadar şey yoati hala nasıl devam ediyorum bilmiyorum psikolojimin iyi olduğunu düşnmuyorum.
O mesaj olayından sonra yarın gidiyorum dedim ama gidemem annem gelsin gitsin hatta sen git dedim ama kılını kipirrtdatmaz
İstemeidm yataktan kovdum vurdum bile.
Ama bu kadar sakin kalmasi beni korkutuyor gün icindd ofkeli oluyodjm annemle briikimimden konusuyorum
Haberi varsa diye korkuyorum.

Ehliyetimi de alırsam. Çok şükür deyip yoluma bakacağım

Allah Allah, telefonuna şu takip programlarından mi yukleseniz acaba bildiği biseyler mi var sizinle ilgili diye

Allah Allah, telefonuna şu takip programlarından mi yukleseniz acaba bildiği biseyler mi var sizinle ilgili diye
Hangi programlar var biraz baktım ama çok cin fikirli kaç aydır teli sifrleiydi zorla kaldırdı.
Bu seferde ben cesaret edip bakamıyorum ne zaman niyetlwnsem uyanıyor..ya diyorum ya işte kendime vakit ayiramadigimsan gün içinde öfkeli oluyorum bağırma durumların olluyoe oğluma karşı
Çünkü gerçekten çileden çıkarıyor beni
Bunu kullanmasından korkuyorum

Her gün evdeyim anahtarı da yok
Bişey taktiramaz diye düşünüyorum ama şüpheleniyorum

Ne zaman atanacaksanız? Süreç belli mi?

Programları bilmiyorum ben hiç kullanmadım kullanan hanımlar yol göstereceklerdir. Siz dikkat edin kendinize, gitme planınızı yapın çaktırmadan

Programları bilmiyorum ben hiç kullanmadım kullanan hanımlar yol göstereceklerdir. Siz dikkat edin kendinize, gitme planınızı yapın çaktırmadan
Çok haklısın

Ben öfkeyle belli ettim gideceğimi
Amaa bir süre dsha devam etmem gerekiyor
Öyle zorki
Tek olmak
Başkasının evinde barinamam
Babam beş para etmez. Kardeşim askere gidiyor.
Halamlarda birkaç ay onun bunun lafını dinleyip kaynana kayınpeder sorunlarıyla uğraşacagima ataninca avukat aracılığıyla hallederim daha iyi..
Ama bankadaki altinimk bozup kardeşime ya da anneanneme devredecegim bhunu ciddi anlamda düşünüyorum. Boşanma niyetinden dolayı uzun zamandır internetten almiyordum. Gram.

Bazen çaresizlikler imkansızlıklar bize yanlış kararlar aldırır. Maddi gücünün yerinde olmaması sana bu yaşananları katlanılabilir kılıyor. Babanizın ev durumu bilemiyorum. Eve alma vesaire gibi konuları da tam bilemiyorum.
Ama sevgili kardeşim ne olursa olsun kendine bu hayati layık görme. Evet maddi sıkınti cekersin ama unutulur gider. Çocuğunun bir tramvasını milyarlarla bile düzeltemezsin.
Sana hakaret etmek sana vurmak seni korkutmak ne demek. Bunlar korkunç şeyler.
Evladınız için kendiniz için yapmanız gereken en mümkün zamanda yollarınızı ayırmak. Tekrar şans vermemek. Hayatınızdan kesin biçimde çıkarmak.

Çok haklısın bitti çok şükür okul. Kontenjandayim
Yine naneleri çıktı.
Malesef.
Bitmez bunun derdi

Böyle kafasız insanlarin katıksız öküz gibi çoğalttiklari dağ ayıları,bizim başımızın belası oluyor bunlar muhtemelen çocukluklarında çok ciddi şiddet, travmalar, baskılar altında büyüyorlar evlenince daha yatağını bile toplamayı bilmeyen bu adamlar ipi salinmis köpek gibi çevrelerindeki herkese zarar verirken,beş dk sonra farkında bile olmuyorlar çabucak unutuyorlar bir de yaptıklarını.. Ailesi kabul etmezler tabi etseler zaten oğullarında azicik medeniyet olurdu.Bence ailesini muhatap alma hiç bir de onlarla uğraşma bir tane de benim başımda var bunlardan işte sabrettim Allah'a havale ettim ah ediyorum bir şeyleri bekliyorum ailem zaten kendi dertlerinde o yönde destek yok.Bunlara göz yumuyorlar.Benim planım ne mi canım,gizlice para biriktirme,kafamı takmayip hasta kabul edip dersime odaklanma(ben de kpss çalışıyorum)gerisini de pek muhatap olmama Atanip uzak şehir yazıp çocuklarımla bir düzen kurduktan sonra boşanma davami da açarım Acil bir durumda da sığınma evi en mantıklısı.Biz zaten bir sıfır gol yiyerek başlamış hayata canım bosansak bile cilemiz bitmez böyle aile oldukça.. Allah yardımcınız olsun

Çok şükür diyelim bende kazandım
Çok şükür atama bekliyorum
Benimde durumum o zaman atandıktan sonra boşanmayı gerçekleştirmek daha mantıklı olacak...
Onun memleketine gidecektik a
Orada ev var diye.
Ama bu boşanma durumu olur diye oraya gitmek istemiyorum bakalım nasip inşallah..
Başka yer bulmam lazım
Orada sülalesi var

Umarim her sey yolunda gider senin icin.

O zaman hiç endiselenme atanma bekliyorsan çok şükür kimseye muhtaç olmadan kendi yağında kavrulursun babana da muhtaç değilsin eşin olacak o vicdansiza da.Sehri seçerken kendin çocuğumla gidecek şekilde seç ve öyle de yap boşanmasan bile evleri ayırıp bir müddet boşanma alıştırması yapabilirsiniz hem çocukla daha az yıpranırsin.Onun işi vs varsa dursun bulunduğu evde sen ayrı eve çık ailesinin evi de olur ama o da gelmek ister ve ciddiyeti kalmaz uğraşma başka şehirden uygun bir ev bulursun

Ona aynısını dedim kabul etmiyor işini bırakma o kadar emek verdin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…