- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Şimdi öncelike bir ruh hastasıyla birliktesin
O kadar süre banyoda kalıp bence mastürbasyon yapıyor bu da ayrı. Gerçi ne halt ederse etsin de
Böyle durumlarda olayın şiddetiyle panik davranıyoruz
Bi kere evden gitmeye gerçekten kararlı mısın
Geri döneceksen evden baştan hiç çıkma.
Malum yüzüne asit adan adamı affeden kadınlar var.
İkincisi her kadının bence her kadının bir evi terk etme planı olmalı . Düşmez kalkmaz bir allah
Neyse diyeceğim o ki bu olaylar olduğunda maalesef çok üzülerek söylüyorum o tokatı o dayağı yediğinde evden filmlerdeki gibi valizini toplayıp çıkamazsın. Çıkartmazlar.
Burada durum akıllıca ilerlemekte. Allahım karantina döneminde de insan evinden bile kaçamıyor istediği gibi
Adam evde yokken en az ama en kıymetli esyaların hep giyinme dolabında yanyana olsun tamam mı? Valizi indirdiğinde 5 dk da hepsini içine atıp çıkabilecek durumda olsun.
Adam evdeyse sürekli ekmek zart zurt bahanesiyle dışarı çıkınca her şeyini en kısa sürede bak yangından mal kaçırır gibi toplayıp kendini de bir taksiye atıp evine gitmen lazım.
Otobüs dolmuş diye sürünme
Öyle saf saf ben gidiyorum ver çocuğumu falan bunlar boş işler
Sessiz ve derinden alıp çocuğu kaçıracaksın bu kadar.
Asla planından bahsetme kafanda kur ince ince
Böyle adilere böyle muamele üzgünüm.
Hiçbir maddi durum çocukta oluşacak şu acıları hafifletmez.Kendinizi kandırmayın.Çocugunuzu dediginiz kadar dusunuyorsaniz kurtulun bu yaratıktan.tartışma çıkmadan önce de normalde çocukla hiç ilgilenmez.sadece telefon telefondaki oyunlar balkonda sigara keyfi ile yetinir. çocuk olmayan açtıkça o çocuktan uzaklaşır çocuk da sinirlendiğinde onu yolar dikkat çekmek için .ya yataktan kalkar ya da çocuğu alır sarsar.
Çünkü benim hassas noktam odaha bir saat bakamadigi cocukla tehdit etmeside cok komik polise sikayet edin uzaklastirma aldirin
Bende artık öyle düşünüyorum....Hiçbir maddi durum çocukta oluşacak şu acıları hafifletmez.Kendinizi kandırmayın.Çocugunuzu dediginiz kadar dusunuyorsaniz kurtulun bu yaratıktan.
Kadın sığınma evine mi basvurmaliyimKız çocuklarını okutalimzira kendi ayakları üstünde durmaları hayati önem taşıyor.
Babanın evine git bir işbul çalış kendi düzenini kur babanın evindede rahat edemezsin birde babanın eşi varmis baska sorunlar çıkar
Kesinlikle kadın sığınma evleri bunun icin var nasıl başvurulur bilmiyorum netten araştır onlar sana mutlaka yardımcı olacaktır. Allah yardımcın olsun isin rast gitsinKadın sığınma evine mi basvurmaliyim
Amin teşekkürler.Kesinlikle kadın sığınma evleri bunun icin var nasıl başvurulur bilmiyorum netten araştır onlar sana mutlaka yardımcı olacaktır. Allah yardımcın olsun isin rast gitsin
Bırak kaçırsın, bakalım daha nereye kadar kaçıracak? 10 dakika tutamıyor daha. Bir iki gün ayrı kalırsınız ama artık seni tehdit edemez.Çocuğumsuz olmaz o da biliyor zaten çocuksuz yapamayacağımı o yüzden çocuğu kaçırmaya çalışıyor
Bırak kaçırsın, bakalım daha nereye kadar kaçıracak? 10 dakika tutamıyor daha. Bir iki gün ayrı kalırsınız ama artık seni tehdit edemez.
Ben de çocuklarım olmadan yapamam ama yeri gelince al bak çocuklarına diyorum. Eğer böyle yapmasaydım senin şu yasadiklarindan daha beterini yaşıyordum belki de.
Annesi kaç gün bakabilir kiAnnesi bakar zaten o bakamaz
Ailene git bu adam ruh hastası kimse oğlunu suçlu görmez zaten ailen sahip çıkarsa kurtulursun annen çocuğa bakarsa da çalışırsın en azındanMerhaba arkadaşlar okulun bitinceye kadar en azından sabrederek sürdürrdugum bu evlilik iyice kötüye gidiyor aralarda yaptığı şiddet var ya hareketlerle hem canımı yakıyor hem de bana zarar veriyor..
çocuğumun maddi açıdan daha iyi bir ortamda büyümesini istediğim için bir süre daha katlanıyor idim. Ancak dün telefonumu elime aldım diye beni bir köşeye kıstirip vurdu. Çocuğun önünde hem de.
bıraktığında ben de bana vuramazsın dedim. ancak bunun dövme olmadığını söyledi ben de gidip eşyalarımı topladım gerçekten kararlıydım.
Valizime tekme atıp çocuğu hemen kucağına alıp çocuksuz nereye gidiyorsan s... Git dedi. aileme sürekli küfürler etti git annem de sana koca bulsun baban da nereden getirdiği belli olmayan o kadınla bulunan eve ben çocuğumu göndermem dedi. Annem babam ayrı ikisi de evli başkasıyla. Kardeşim le babam aynı binada oturuyorlar.
Daha sonra aileme hakaret etmeye devam ettir telefonu elimden aldı. kimseyi aramayım diye çocuğun üzerini giydirip gitmeye kalktı.önüne geçtim çocuğu goturmesin diye. Normalde böyle bir durumda bana zarar veriyordu ama sırf bana vurmamak için benden geri durdu hani darp raporu alırım diye düşündüğünden.
bu tartışma çıkmadan önce de normalde çocukla hiç ilgilenmez.sadece telefon telefondaki oyunlar balkonda sigara keyfi ile yetinir. çocuk olmayan açtıkça o çocuktan uzaklaşır çocuk da sinirlendiğinde onu yolar dikkat çekmek için .ya yataktan kalkar ya da çocuğu alır sarsar.
dün de bu olay olmqdan once artık çok yorulmuştum .banyo yapıyor banyoyu temiz bırakmıyor havlusunu olduğu yere koymuyor yediğini içtiğini kaldırmıyor..çocuğum çok hareketli olduğundan gün içinde kaç sefer süpürge tutuyorum yer siliyorum. Bu yüzden ondan da yardım istedim o da tamam dedi. Ama sözünde duran bir insan değildir yani. Çocukla ilgilense o da bişey ama yok.
Neyse ben de kişisel bakımım ağda vs için banyoya geçtim. Bu arada kpss ye çalışıyorum bi yandan vdders videosu izleyeyim dedim. İşime hallederken çocukla ilgilenmemek için sürekli kapıyı çalıyor kapıyı ittiriyor. Ders dinlerken süre titwrim. Ortalama 20 dk sonra kapıya kackez hayvan gibi yüklendi kapıyı açmak için.
Sonra sarteli indirdi. Elektrikler gitti. Ben o halde kaldım. Sonra çıktım
Niye böyle yaptığını söyledim. O da çocuğun bensiz durmadığını söyledi..
Neyse bir de üzerine çık git gözümden seni görmek istemiyorum diye bana laf söylüyor. Oysa benden önce 1 buçuk saat banyoda kalmıştı. Ben yine de bir kere bile kapısına vurmadım. Kızıyor çünkü .
O şiddet olayı da zaten bu bu durumdan sonra ortaya çıktı.
sabaha kadar yatamadım ağlıyorum diye bana ruh hastası senin akıl sağlığının yerinde değil gibi cümleler kullandi. Gece boyu düzgün yatamadım
şimdi bu oturduğumuz ev kira.ben kendime elzem olacak eşyaları bu evden alıp babamın evine gitsem babamların evi maddi olarak çok iyi değil ama en azından çocuğuma yetecek kadar çok yeterli bir besine olmasa da huzurum yerinde olur kavga gürültü duymam diye düşünüyorum gerçi babamların aile ilişkisi de sürekli kavgalı ama böyle ezilmemen azından.
Ya da bu evde kalsam ve eve kabul etmesem onu ne olur onu düşündüm gece.
Babamlara gitsem bu seferkayın babamlar falan gelecek ama şöyle bir durumda var onlara söylediğimde oğlum yapmaz oğlum etmez diye hep onu savundular .kaynanama söylediğimde baban da beni dövecekti geçen gün dedi yani onlara göre oturup beklemem gerekiyor
Ne yapacağım arkadaşlar bana lütfen bir akıl verin
Annesi kaç gün bakabilir ki
Ben iki saatliğine akrabama bırakmıştım küçük kızımı. Ben gelene kadar hiç susmamış. Annesiz bebek bakmak kolay değil öyle.
Ailene git bu adam ruh hastası kimse oğlunu suçlu görmez zaten ailen sahip çıkarsa kurtulursun annen çocuğa bakarsa da çalışırsın en azından
Keşke darp raporun olsaydı. uzaklaştırma kararı çıkardı.Bakıyor ben önceki dönem okula gidiyordum idare ediyordu.
Sürekli istiyorlar bakmak sevmek icin
Annem şehir dışında başkasıyla evli.
Kadın sığınma evine mi basvursam
Basvurabilirsin polisi ara şöyle can guvenligim yok sığınma evine gitmek istiyorum de onlar gerekeni yapar annide ara yardım iste anneligini babsligini yapsınlar bı zahmet evde para felan varsa al yanına çocuk için lazım olurBakıyor ben önceki dönem okula gidiyordum idare ediyordu.
Sürekli istiyorlar bakmak sevmek icin
Annem şehir dışında başkasıyla evli.
Kadın sığınma evine mi basvursam
AnladımBasvurabilirsin polisi ara şöyle can guvenligim yok sığınma evine gitmek istiyorum de onlar gerekeni yapar annide ara yardım iste anneligini babsligini yapsınlar bı zahmet evde para felan varsa al yanına çocuk için lazım olur
Böyle psikopat,dengesiz,huysuz,saygısız tipleri çok mu arıyorsunuz, nereden buluyorsunuz Allah aşkına ? Bir dakika bile durmayın,hemen derhal ayrılın o insan görünümlü canavardan,çocuğunuzu alın asla ona bırakmayın. Öyle birinin yanında çocuk sağlıklı bir yaşam sürdüremez,gün gelir ona da şiddet uygular.Merhaba arkadaşlar okulun bitinceye kadar en azından sabrederek sürdürrdugum bu evlilik iyice kötüye gidiyor aralarda yaptığı şiddet var ya hareketlerle hem canımı yakıyor hem de bana zarar veriyor..
çocuğumun maddi açıdan daha iyi bir ortamda büyümesini istediğim için bir süre daha katlanıyor idim. Ancak dün telefonumu elime aldım diye beni bir köşeye kıstirip vurdu. Çocuğun önünde hem de.
bıraktığında ben de bana vuramazsın dedim. ancak bunun dövme olmadığını söyledi ben de gidip eşyalarımı topladım gerçekten kararlıydım.
Valizime tekme atıp çocuğu hemen kucağına alıp çocuksuz nereye gidiyorsan s... Git dedi. aileme sürekli küfürler etti git annem de sana koca bulsun baban da nereden getirdiği belli olmayan o kadınla bulunan eve ben çocuğumu göndermem dedi. Annem babam ayrı ikisi de evli başkasıyla. Kardeşim le babam aynı binada oturuyorlar.
Daha sonra aileme hakaret etmeye devam ettir telefonu elimden aldı. kimseyi aramayım diye çocuğun üzerini giydirip gitmeye kalktı.önüne geçtim çocuğu goturmesin diye. Normalde böyle bir durumda bana zarar veriyordu ama sırf bana vurmamak için benden geri durdu hani darp raporu alırım diye düşündüğünden.
bu tartışma çıkmadan önce de normalde çocukla hiç ilgilenmez.sadece telefon telefondaki oyunlar balkonda sigara keyfi ile yetinir. çocuk olmayan açtıkça o çocuktan uzaklaşır çocuk da sinirlendiğinde onu yolar dikkat çekmek için .ya yataktan kalkar ya da çocuğu alır sarsar.
dün de bu olay olmqdan once artık çok yorulmuştum .banyo yapıyor banyoyu temiz bırakmıyor havlusunu olduğu yere koymuyor yediğini içtiğini kaldırmıyor..çocuğum çok hareketli olduğundan gün içinde kaç sefer süpürge tutuyorum yer siliyorum. Bu yüzden ondan da yardım istedim o da tamam dedi. Ama sözünde duran bir insan değildir yani. Çocukla ilgilense o da bişey ama yok.
Neyse ben de kişisel bakımım ağda vs için banyoya geçtim. Bu arada kpss ye çalışıyorum bi yandan vdders videosu izleyeyim dedim. İşime hallederken çocukla ilgilenmemek için sürekli kapıyı çalıyor kapıyı ittiriyor. Ders dinlerken süre titwrim. Ortalama 20 dk sonra kapıya kackez hayvan gibi yüklendi kapıyı açmak için.
Sonra sarteli indirdi. Elektrikler gitti. Ben o halde kaldım. Sonra çıktım
Niye böyle yaptığını söyledim. O da çocuğun bensiz durmadığını söyledi..
Neyse bir de üzerine çık git gözümden seni görmek istemiyorum diye bana laf söylüyor. Oysa benden önce 1 buçuk saat banyoda kalmıştı. Ben yine de bir kere bile kapısına vurmadım. Kızıyor çünkü .
O şiddet olayı da zaten bu bu durumdan sonra ortaya çıktı.
sabaha kadar yatamadım ağlıyorum diye bana ruh hastası senin akıl sağlığının yerinde değil gibi cümleler kullandi. Gece boyu düzgün yatamadım
şimdi bu oturduğumuz ev kira.ben kendime elzem olacak eşyaları bu evden alıp babamın evine gitsem babamların evi maddi olarak çok iyi değil ama en azından çocuğuma yetecek kadar çok yeterli bir besine olmasa da huzurum yerinde olur kavga gürültü duymam diye düşünüyorum gerçi babamların aile ilişkisi de sürekli kavgalı ama böyle ezilmemen azından.
Ya da bu evde kalsam ve eve kabul etmesem onu ne olur onu düşündüm gece.
Babamlara gitsem bu seferkayın babamlar falan gelecek ama şöyle bir durumda var onlara söylediğimde oğlum yapmaz oğlum etmez diye hep onu savundular .kaynanama söylediğimde baban da beni dövecekti geçen gün dedi yani onlara göre oturup beklemem gerekiyor
Ne yapacağım arkadaşlar bana lütfen bir akıl verin