Şiddet, çocugu kaçırma çabası beni evden kovmasi

Şimdi öncelike bir ruh hastasıyla birliktesin
O kadar süre banyoda kalıp bence mastürbasyon yapıyor bu da ayrı. Gerçi ne halt ederse etsin de

Böyle durumlarda olayın şiddetiyle panik davranıyoruz

Bi kere evden gitmeye gerçekten kararlı mısın

Geri döneceksen evden baştan hiç çıkma.
Malum yüzüne asit adan adamı affeden kadınlar var.

İkincisi her kadının bence her kadının bir evi terk etme planı olmalı . Düşmez kalkmaz bir allah

Neyse diyeceğim o ki bu olaylar olduğunda maalesef çok üzülerek söylüyorum o tokatı o dayağı yediğinde evden filmlerdeki gibi valizini toplayıp çıkamazsın. Çıkartmazlar.

Burada durum akıllıca ilerlemekte. Allahım karantina döneminde de insan evinden bile kaçamıyor istediği gibi

Adam evde yokken en az ama en kıymetli esyaların hep giyinme dolabında yanyana olsun tamam mı? Valizi indirdiğinde 5 dk da hepsini içine atıp çıkabilecek durumda olsun.

Adam evdeyse sürekli ekmek zart zurt bahanesiyle dışarı çıkınca her şeyini en kısa sürede bak yangından mal kaçırır gibi toplayıp kendini de bir taksiye atıp evine gitmen lazım.

Otobüs dolmuş diye sürünme

Öyle saf saf ben gidiyorum ver çocuğumu falan bunlar boş işler
Sessiz ve derinden alıp çocuğu kaçıracaksın bu kadar.
Asla planından bahsetme kafanda kur ince ince

Böyle adilere böyle muamele üzgünüm.

Bugün öyle yapacağım acaba polisemi başvursam sığınma evi için.

şimdi eşyalarımı birkaç bir şeyi alacağım zaten uzun süredir düşünüyorum bana bir kocalık yapmıyor çocuğuna babalık ya bilmiyor bir türlü şiddet uyguluyor çocuğa da yapacak aynısını

Hiçbir maddi durum çocukta oluşacak şu acıları hafifletmez.Kendinizi kandırmayın.Çocugunuzu dediginiz kadar dusunuyorsaniz kurtulun bu yaratıktan.

Çocuğumsuz olmaz o da biliyor zaten çocuksuz yapamayacağımı o yüzden çocuğu kaçırmaya çalışıyor
Bırak kaçırsın, bakalım daha nereye kadar kaçıracak? 10 dakika tutamıyor daha. Bir iki gün ayrı kalırsınız ama artık seni tehdit edemez.
Ben de çocuklarım olmadan yapamam ama yeri gelince al bak çocuklarına diyorum. Eğer böyle yapmasaydım senin şu yasadiklarindan daha beterini yaşıyordum belki de.

Annesi bakar zaten o bakamaz

Ailene git bu adam ruh hastası kimse oğlunu suçlu görmez zaten ailen sahip çıkarsa kurtulursun annen çocuğa bakarsa da çalışırsın en azından

Annesi kaç gün bakabilir ki
Ben iki saatliğine akrabama bırakmıştım küçük kızımı. Ben gelene kadar hiç susmamış. Annesiz bebek bakmak kolay değil öyle.

Bakıyor ben önceki dönem okula gidiyordum idare ediyordu.

Sürekli istiyorlar bakmak sevmek icin
Ailene git bu adam ruh hastası kimse oğlunu suçlu görmez zaten ailen sahip çıkarsa kurtulursun annen çocuğa bakarsa da çalışırsın en azından

Annem şehir dışında başkasıyla evli.
Kadın sığınma evine mi basvursam

Bakıyor ben önceki dönem okula gidiyordum idare ediyordu.

Sürekli istiyorlar bakmak sevmek icin

Annem şehir dışında başkasıyla evli.
Kadın sığınma evine mi basvursam
Basvurabilirsin polisi ara şöyle can guvenligim yok sığınma evine gitmek istiyorum de onlar gerekeni yapar annide ara yardım iste anneligini babsligini yapsınlar bı zahmet evde para felan varsa al yanına çocuk için lazım olur

Böyle psikopat,dengesiz,huysuz,saygısız tipleri çok mu arıyorsunuz, nereden buluyorsunuz Allah aşkına ? Bir dakika bile durmayın,hemen derhal ayrılın o insan görünümlü canavardan,çocuğunuzu alın asla ona bırakmayın. Öyle birinin yanında çocuk sağlıklı bir yaşam sürdüremez,gün gelir ona da şiddet uygular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…