Şiddet, çocugu kaçırma çabası beni evden kovmasi

Canım
Çok sorumsuz işe yaramaz bir adam belli.
Az çok biliyoruz neler yaptığını.

Canım yarın birgün atanıp ayrılmak istesen ayrılmaz bu senden. Bence şimdiden boşanma dilekçeni ver.
Hakim bebeği sana verebilir ayrıca nafaka ödemek zorunda bebek için.

Biraz birikmisim var diyordun. Ev kiralayıp birkaç eşya alsan. Eminim annen baban da biraz olsun yardım eder.
Ayrıca çeşitli birimlere basvurursun.
Kaymakamlıklar yardımcı oluyor erzak para vs.
Okul bitti zaten. Ders çalışmaya da devam edersin. Bu yıl atanırsın insallah

Maddiyat için katlanıyordum diyorsun ama çocugun huzurlu sakin ortamda büyümesi daha önemli. O arıza adamla gün geçmez. Ailesi de sizi koruyup kollayacağı yere oğullarının yaptıklarını “normal” görüyor. Boşanmalarda 7 yaş altı çocukların velayetini çok ekstrem bir durum yoksa anneye veriyorlar babaya değil.

Bence kadın sığınma evine gitmeyin. Burada bir konuda okumuştum daha önce çok da rahat bir yer olmadığı yazıyordu, ayrıca birçok kadınla beraber kalacaksınız sanırım orada. KPSSye hazırlanıyormuşsunuz zorlanırsınız ders çalışma konusunda. Ben yerinizde olsam bulunduğum ilçenin kaymakamı ile görüşürdüm. Derdimi anlatır, yardım isterdim. Eğer SYDV’den yardım gelecekse hiç kadın sığınma evi ile uğraşmam küçücük bir aparta çıkardım. Babamdan annemden de az az yardım alırdım maddi olarak.

Şuraya konu açtığını gördüm çok sinirliyim Allah kocasında babanında belasını versin
Böyle psikopat,dengesiz,huysuz,saygısız tipleri çok mu arıyorsunuz, nereden buluyorsunuz Allah aşkına ? Bir dakika bile durmayın,hemen derhal ayrılın o insan görünümlü canavardan,çocuğunuzu alın asla ona bırakmayın. Öyle birinin yanında çocuk sağlıklı bir yaşam sürdüremez,gün gelir ona da şiddet uygular.
Canım
Çok sorumsuz işe yaramaz bir adam belli.
Az çok biliyoruz neler yaptığını.

Canım yarın birgün atanıp ayrılmak istesen ayrılmaz bu senden. Bence şimdiden boşanma dilekçeni ver.
Hakim bebeği sana verebilir ayrıca nafaka ödemek zorunda bebek için.

Biraz birikmisim var diyordun. Ev kiralayıp birkaç eşya alsan. Eminim annen baban da biraz olsun yardım eder.
Ayrıca çeşitli birimlere basvurursun.
Kaymakamlıklar yardımcı oluyor erzak para vs.
Okul bitti zaten. Ders çalışmaya da devam edersin. Bu yıl atanırsın insallah

Babamlara geldim.
Kardeşimin evindeyim bekar olduğundan ev çok pis.

Birkaç gerekli şeyi aldım..
Burdayım temizlik yapıyorum

Babamlara geldim.
Kardeşimin evindeyim bekar olduğundan ev çok pis.

Birkaç gerekli şeyi aldım..
Burdayım temizlik yapıyorum

Çok dikaktli ol yinede,evde sakın tek başına kalma kardeşin mutlaka yanında olsun.
Kapıda çalarsa sakın açma olurmu,bu adamın ne yapacağı belli olmaz.

Hiç yüzyüze gelme kararın kesinse. Kardeşinin evinde kira derdi falan olmayacaksa sınava kadar kal orda gerekirse part time bi işe girersin Dicem ama su durumda her yer kapalı iş yok. Geçerse bu günler girer biraz maddı destek olursun en azından kardeşin seni hepten yük görmez ama hiç öyle bi sorun yok aramızda diyorsan sınava kadar otur orda dersine çalış. Eşinden boşan

Arkadaşlar az önce babam zorla konuşturdu beni babam diyor ki boşanmayın çocuk için diyor.
o da diyor ki adam olsun akşama kadar evinde olsun ...akşama kadar evinde olmazsa o zaman görür diyor. bu çocuk eğer benden ayrılacaksa
aslasizin yanında kalamaz diyor ben zor kullanacağım. çocuk en fazla senin yanında 5 yaşına kadar kalır ondan sonra bir daha hayatta göremezsin dedi babamlara da dövmedim ben hiçbir isteği bitmiyor diye bana şikayet ediyor
babam da diyor ki şu an yani bana bu iş kötüye gidiyor bence git evine falan diyor ne yapayım arkadaşlar polise mi siginayim
Sığınma evi daha mı kötü... Ne olacak bilmiyorum babam da git Barış memur olunca ayrıl diyor çocuk için diyorum şimdi sana çocuğu vermezler diyor

Arkadaşlar az önce babam zorla konuşturdu beni babam diyor ki boşanmayın çocuk için diyor.
o da diyor ki adam olsun akşama kadar evinde olsun ...akşama kadar evinde olmazsa o zaman görür diyor. bu çocuk eğer benden ayrılacaksa
aslasizin yanında kalamaz diyor ben zor kullanacağım. çocuk en fazla senin yanında 5 yaşına kadar kalır ondan sonra bir daha hayatta göremezsin dedi babamlara da dövmedim ben hiçbir isteği bitmiyor diye bana şikayet ediyor
babam da diyor ki şu an yani bana bu iş kötüye gidiyor bence git evine falan diyor ne yapayım arkadaşlar polise mi siginayim
Sığınma evi daha mı kötü... Ne olacak bilmiyorum babam da git Barış memur olunca ayrıl diyor çocuk için diyorum şimdi sana çocuğu vermezler diyor
Kim diyor çocuğu vermez yasal olarak hakkınız. Sığınma evleri hakkında bilgim yok ama tek çare orası görünüyor.
Çocuğunuz kaç yaşındaydı?

Çocuğu bes yaşında falan alamaz boşuna korkutmasın seni bu saçmalıklara.Zsten çocuğa bakma niyetinde olmadığı buradan belli .Biraz daha dayan derim .Gideceksen de en azından biraz kal burada belki burnu sürtülür.

Kim diyor çocuğu vermez yasal olarak hakkınız. Sığınma evleri hakkında bilgim yok ama tek çare orası görünüyor.
Çocuğunuz kaç yaşındaydı?
Birbucukyasinda
Çocuğu bes yaşında falan alamaz boşuna korkutmasın seni bu saçmalıklara.Zsten çocuğa bakma niyetinde olmadığı buradan belli .Biraz daha dayan derim .Gideceksen de en azından biraz kal burada belki burnu sürtülür.

zaten gitmeyi düşünmüyorum her seferinde aynı şeyleri yapıyor bir de haklıymış gibi olmayan şeyler anlatıyor kafasında kurmuş diyorsan dayak yemek görmemişsin eve temzilik yapmıyorsun
Evde köpek bağlasan durmaz. Günde en az 2 sefer süpürge yer silme yapıyorum. Her yemek yedikten sonra hala kırık oluyor
Baba gibi baba yok ki eşim babamla böyle konuşacak bi denesin bakalım ne oluyor

Baktı baba zaten istemiyor iyice at koşturur vicdansız

ben de söyledim kocamın annesi eşim o kadar hata yapmasına rağmen onu bir hatasını hala söylemez benim babm hemen bana inanmadı çocuktan vazgece ya da barışa getiriyor.

Daha çok ısrar ederse polis çağiracaginizi söyleyin.Hatta cagirin da en azından korkar gider.Gitmezse de bu şekilde tutanak tutulmuş olur.İleride birşey olur sa bunu kullanırsınız dava falan durumlarında.

X