Şiddet, çocugu kaçırma çabası beni evden kovmasi

evet eniştem bile gerçek niyetimi anlayınca yok barışın diye tutturdu. Geçmişteki gibi olacak diye bişey yok dedim fedakarlık yap diyor neyi fedakarlık yapcam.

Var biriktiriyorum. Babam ya onlar beni vurcak ya ben onları diyor.

Kardeşim de çocuğum ona bulaşıyor diye salak vs diyor.

Polisi kesinlikle aratmiyorlar.

Polise gitmek istiyorum tehdit Etiler diye babamlar halamlar yok diyor.
Babana da soyle açık açık bi evladimla beni sigdiramadiniz buraya sahip çıkmadiniz diye, konu komşu görurse polisle çıktığını utanır belki
Söyledim senin gibi babaya yaziklar olsun bak adam oğlunun b.klarina rağmen nasıl savunuyor dedim. O diyor ki bana hala sen oğlumda karı bulur bende koca bulurum ama bu çocuk ana baba bulamaz demicektin diyor.

Her olayi kayda almaya calis oglum yapmaz derlerse yuzlerine vur Allah im seni ve cocugunu korusun

Zaten yanlarında degilim

senin adına üzüldüm ben yaşamış olsam bunları eğer hep böyleyse yani hiç iyi olduğu gün yoksa sürekli bu hareketlerde bulunuyorsa kendisine söylemeden o ev de yokken babamı arar giderdim.. çünkü anlattıkların bir nevi işkence...

Ciktin mi o evden cok sukur peki cocugun ?

Annenizle gorusmuyo musunuz? Telefonunuz yanınızda değil mi gizli gizli polisi arayamaz misiniz?

Babama geldim.
Kaynanam kayınbabam
2 gun mühlet diyor.
Gelcejsen alalım gelmiceksen çocuğumuzu getir. Ağzımızın tadı bozulmasın diyor..

Kardeşim napalim ya Barışcan ya da biz birbirimizi mi vuralım diyor.

Ben sadece çıkmasın kapıyı da acmasinlar istiyorum.polisi arayalım ama polisi aramana karşılar .
Annenizle gorusmuyo musunuz? Telefonunuz yanınızda değil mi gizli gizli polisi arayamaz misiniz?

Anneme anlatmıyorum.
Zaten eşim onun yüzünden olduğunu saniyor.
Neymiş annemle konusuyomusum Fikrim değişiyormuş.
Annemden daha çok kaynanamla konuşuyorum

Yahu annenize anlatsaniza. Belki atla gel yanıma diycek. Polisi aramanıza karsilar mi diye sormuyorum, siz onlardan gizli polisi arayabilir misiniz arayamaz misiniz onu soruyorum?

Yahu annenize anlatsaniza. Belki atla gel yanıma diycek. Polisi aramanıza karsilar mi diye sormuyorum, siz onlardan gizli polisi arayabilir misiniz arayamaz misiniz onu soruyorum?

Ararım
Ama arayamam da duyarlar ev eski yalıtım kotu.
Annem şehir dışında gidemem.
Gel dese bile eserekli bir kadın psikolojisi pek iyi değil evli başkasıyla zaten kocasıyla kavgalilar.

Bildiğim kadarıyla 155in SMS ihbar hattı var. Mesaj atabilirsiniz. Bunlar sizi zorla.gondericekler kocanizin evine, ne sizi düşünüyorlar ne çocuğunuzu, tekme tokat dayak yeseniz de gondericeklerdi şimdi de gönderirler

canım benim o kadar üzüldüm ki yazını okuduğumda allah o kocanı bildiği gibi yapsın
Babana da hiçbirşey demiyorum ...
Orda kalmamalısın kardesinde kal bence biraz sürtsün işin ciddiyetini anlasın
Ve keske su an kpss yi kazanıp atanmış olsaydın ilk hedefin bu olsun canım kimseden sana fayda yok gibi duruyor kendi ayaklarının üzerinde durmalısın

Okulu bitirene kadr bu adamın seni öldürmeyeceğine kim garanti verebilir
Herzaman okumayı savunan bi insanım
İlk defa senin konularında okuldan daha önemli seyler oldugunu farkettim.
Can güvenliği,hayatta kalmak gibi.
Okulu gerekirse dondur gir bi ise calıs canım.
O evden cık artk.
Siddet icinde büyüyen cocuk,sizden siddeti ögreniyor.
Hem fiziksel hem psikolojik siddet var o evde.
Git babanın evine biran önce

Kayınbabam geldim eşim geldi.
Adam ol dön diyorlar.

2 gün mühlet gelmezsen çocuğumuzu getirin ağzımızın tadı bozulmasın diye tehdit ettiler.

Kardeşim hala çocuğu vrrcen ya da Barışcan diyor.

Babamda kan çıkacak diyor.
Polise haber verelim diyorum yok diyorlar.
Gittim ordada huzur yok.
Gelince kapıyı açmayın dedim.
Açıyorlar
Adamlar tehdit edip gitti.
Ya gel ya çocuğu getirin diye.

sen 155 i arayıp durumu anlatsan bunlarla nasıl yssayacaksın

Zaten şu erkeklerim eslerıne normal degılsın etiketi yapıstırması benı bitiriyor. Her erkek mı yapar bunu ılgınc demek suçluluklarını bastırmak ıcın yapıyorlar. Allah yardımcınız olsun babanız baskasıyla mi evlı eger sorun olmayacaksa gıdın babanızın yanına. Bir de bolumunu ne bende hazırlanıyorum ınsalllah kazanırsınız

Senin o baban kardesin adamız diye gezmesinler yeminle.
Böyle bisey olamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…