- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Şuraya konu açtığını gördüm çok sinirliyim Allah kocasında babanında belasını versin
Böyle psikopat,dengesiz,huysuz,saygısız tipleri çok mu arıyorsunuz, nereden buluyorsunuz Allah aşkına ? Bir dakika bile durmayın,hemen derhal ayrılın o insan görünümlü canavardan,çocuğunuzu alın asla ona bırakmayın. Öyle birinin yanında çocuk sağlıklı bir yaşam sürdüremez,gün gelir ona da şiddet uygular.
Canım
Çok sorumsuz işe yaramaz bir adam belli.
Az çok biliyoruz neler yaptığını.
Canım yarın birgün atanıp ayrılmak istesen ayrılmaz bu senden. Bence şimdiden boşanma dilekçeni ver.
Hakim bebeği sana verebilir ayrıca nafaka ödemek zorunda bebek için.
Biraz birikmisim var diyordun. Ev kiralayıp birkaç eşya alsan. Eminim annen baban da biraz olsun yardım eder.
Ayrıca çeşitli birimlere basvurursun.
Kaymakamlıklar yardımcı oluyor erzak para vs.
Okul bitti zaten. Ders çalışmaya da devam edersin. Bu yıl atanırsın insallah
Babamlara geldim.
Kardeşimin evindeyim bekar olduğundan ev çok pis.
Birkaç gerekli şeyi aldım..
Burdayım temizlik yapıyorum
Anahtarı bıraktığımı soyleyim mi eşime..Çok dikaktli ol yinede,evde sakın tek başına kalma kardeşin mutlaka yanında olsun.
Kapıda çalarsa sakın açma olurmu,bu adamın ne yapacağı belli olmaz.
Anahtarı bıraktığımı soyleyim mi eşime..
öğrendi zaten geldi kapının önüne cik diyor hala agresff babamda konuş diyor.Söyleme bence,dahada agrasifleşir.
Babamlara geldim.
Kardeşimin evindeyim bekar olduğundan ev çok pis.
Birkaç gerekli şeyi aldım..
Burdayım temizlik yapıyorum
Umarım çıkmamıştırsınızöğrendi zaten geldi kapının önüne cik diyor hala agresff babamda konuş diyor.
Kim diyor çocuğu vermez yasal olarak hakkınız. Sığınma evleri hakkında bilgim yok ama tek çare orası görünüyor.Arkadaşlar az önce babam zorla konuşturdu beni babam diyor ki boşanmayın çocuk için diyor.
o da diyor ki adam olsun akşama kadar evinde olsun ...akşama kadar evinde olmazsa o zaman görür diyor. bu çocuk eğer benden ayrılacaksa
aslasizin yanında kalamaz diyor ben zor kullanacağım. çocuk en fazla senin yanında 5 yaşına kadar kalır ondan sonra bir daha hayatta göremezsin dedi babamlara da dövmedim ben hiçbir isteği bitmiyor diye bana şikayet ediyor
babam da diyor ki şu an yani bana bu iş kötüye gidiyor bence git evine falan diyor ne yapayım arkadaşlar polise mi siginayim
Sığınma evi daha mı kötü... Ne olacak bilmiyorum babam da git Barış memur olunca ayrıl diyor çocuk için diyorum şimdi sana çocuğu vermezler diyor
Çocuğu bes yaşında falan alamaz boşuna korkutmasın seni bu saçmalıklara.Zsten çocuğa bakma niyetinde olmadığı buradan belli .Biraz daha dayan derim .Gideceksen de en azından biraz kal burada belki burnu sürtülür.Arkadaşlar az önce babam zorla konuşturdu beni babam diyor ki boşanmayın çocuk için diyor.
o da diyor ki adam olsun akşama kadar evinde olsun ...akşama kadar evinde olmazsa o zaman görür diyor. bu çocuk eğer benden ayrılacaksa
aslasizin yanında kalamaz diyor ben zor kullanacağım. çocuk en fazla senin yanında 5 yaşına kadar kalır ondan sonra bir daha hayatta göremezsin dedi babamlara da dövmedim ben hiçbir isteği bitmiyor diye bana şikayet ediyor
babam da diyor ki şu an yani bana bu iş kötüye gidiyor bence git evine falan diyor ne yapayım arkadaşlar polise mi siginayim
Sığınma evi daha mı kötü... Ne olacak bilmiyorum babam da git Barış memur olunca ayrıl diyor çocuk için diyorum şimdi sana çocuğu vermezler diyor
BirbucukyasindaKim diyor çocuğu vermez yasal olarak hakkınız. Sığınma evleri hakkında bilgim yok ama tek çare orası görünüyor.
Çocuğunuz kaç yaşındaydı?
Çocuğu bes yaşında falan alamaz boşuna korkutmasın seni bu saçmalıklara.Zsten çocuğa bakma niyetinde olmadığı buradan belli .Biraz daha dayan derim .Gideceksen de en azından biraz kal burada belki burnu sürtülür.
Baba gibi baba yok ki eşim babamla böyle konuşacak bi denesin bakalım ne oluyor
Baktı baba zaten istemiyor iyice at koşturur vicdansız