- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Şimdi öncelike bir ruh hastasıyla birliktesin
O kadar süre banyoda kalıp bence mastürbasyon yapıyor bu da ayrı. Gerçi ne halt ederse etsin de
Böyle durumlarda olayın şiddetiyle panik davranıyoruz
Bi kere evden gitmeye gerçekten kararlı mısın
Geri döneceksen evden baştan hiç çıkma.
Malum yüzüne asit adan adamı affeden kadınlar var.
İkincisi her kadının bence her kadının bir evi terk etme planı olmalı . Düşmez kalkmaz bir allah
Neyse diyeceğim o ki bu olaylar olduğunda maalesef çok üzülerek söylüyorum o tokatı o dayağı yediğinde evden filmlerdeki gibi valizini toplayıp çıkamazsın. Çıkartmazlar.
Burada durum akıllıca ilerlemekte. Allahım karantina döneminde de insan evinden bile kaçamıyor istediği gibi
Adam evde yokken en az ama en kıymetli esyaların hep giyinme dolabında yanyana olsun tamam mı? Valizi indirdiğinde 5 dk da hepsini içine atıp çıkabilecek durumda olsun.
Adam evdeyse sürekli ekmek zart zurt bahanesiyle dışarı çıkınca her şeyini en kısa sürede bak yangından mal kaçırır gibi toplayıp kendini de bir taksiye atıp evine gitmen lazım.
Otobüs dolmuş diye sürünme
Öyle saf saf ben gidiyorum ver çocuğumu falan bunlar boş işler
Sessiz ve derinden alıp çocuğu kaçıracaksın bu kadar.
Asla planından bahsetme kafanda kur ince ince
Böyle adilere böyle muamele üzgünüm.
O kadar süre banyoda kalıp bence mastürbasyon yapıyor bu da ayrı. Gerçi ne halt ederse etsin de
Böyle durumlarda olayın şiddetiyle panik davranıyoruz
Bi kere evden gitmeye gerçekten kararlı mısın
Geri döneceksen evden baştan hiç çıkma.
Malum yüzüne asit adan adamı affeden kadınlar var.
İkincisi her kadının bence her kadının bir evi terk etme planı olmalı . Düşmez kalkmaz bir allah
Neyse diyeceğim o ki bu olaylar olduğunda maalesef çok üzülerek söylüyorum o tokatı o dayağı yediğinde evden filmlerdeki gibi valizini toplayıp çıkamazsın. Çıkartmazlar.
Burada durum akıllıca ilerlemekte. Allahım karantina döneminde de insan evinden bile kaçamıyor istediği gibi
Adam evde yokken en az ama en kıymetli esyaların hep giyinme dolabında yanyana olsun tamam mı? Valizi indirdiğinde 5 dk da hepsini içine atıp çıkabilecek durumda olsun.
Adam evdeyse sürekli ekmek zart zurt bahanesiyle dışarı çıkınca her şeyini en kısa sürede bak yangından mal kaçırır gibi toplayıp kendini de bir taksiye atıp evine gitmen lazım.
Otobüs dolmuş diye sürünme
Öyle saf saf ben gidiyorum ver çocuğumu falan bunlar boş işler
Sessiz ve derinden alıp çocuğu kaçıracaksın bu kadar.
Asla planından bahsetme kafanda kur ince ince
Böyle adilere böyle muamele üzgünüm.