- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
Allah daha fazla mutlu etsin
Ben yapsam aynen beni de bi sıkıntı bulur
Biraz risk ve çok şans....
Amin.
ayrıldım ama bir taraftan da hala yanlış mı yaptım acaba diyorum. beraberken birçok şey batıyordu ben bu çocukla nasıl geçinicem sevmiyorum diyordum. ayrıldım onunla evlenmediğime ileride pişman olur muyum acaba diye düşünür oldum. normal mi bu halim onu da bilmiyorum. onunla yaşıttık ama hiç yaşını göstermiyordu yakışıklıydı ben pek gösterişli değilim o kadar güzel de değilimdir yaşımı gösteriyorum fazla kilom da var. barmendi (işini değiştireceğine dair bana söz vermişti.) ben de memurum. o ön lisans okumuş ben de lisans okudum. evi arabası vardı.ev ailedendi. bana birkaç kere birikim ve maaş sordu.ev işi yapmam pek çocuk bakmam akşamları bilgisayar oyunu oynarım maç izlerim diyordu. bayan arkadaşları vardı sürekli sohbet ettiği normal arkadaş da olsa bana biraz garip geldi bu.bir de evlenilecek kız var eğlenilecek kız var diye konuşuyordu ve bu laf beni inanılmaz sinir eder. eski sevgilisi için ortam kızı yoldan çıkmış falan diyordu bu tarz abuk subuk lafları acayip sinirimi bozdu.bir taraftan da hayatıyla ilgili her şeyi olumsuz olanlar da dahil çekinmeden bana anlatabiliyordu ailesiyle ilgili problemleri vs. bu kız da bunlardan dolayı huzursuz olur beni istemez diye düşünmedi mi ne? bana aşık olduğunu bu saatten sonra ayrılamayacağını söyledi ama pek inanmadım gerçi ayrıldığımıza baya üzülmüş görünüyor. evlenince mutlu olamayacağımı onu da mutsuz edeceğimi düşündüm.şu profile bakıyorum bunun neresinde mantık var neresinde sevgi var? ve hala niye evlense miydim acaba diye düşünüyorum? gerçi ayrıldığım birçok kişiden sonra pişman olur muyum diyorum. belki de benim bi uzmandan destek almam lazım.