Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Konu sahibi bu yazdığımı göz ardı etmeyin.
Beş sevgi dili diye bir kitap var onu alıp okuyun.
Bakış açınız tamamen değişecek emin olun.

Aslında buraya verilen cevaplar sonrası ruh halim biraz daha iyiye gitti ve eşime olan bakış açımı değiştirip 4 günlük soğukluğu bitirmiştim bu sabah. Çok da güzel bir gün geçirdik. Üzüntüden mıdır nedir 15 gündür reglim o bitti, gün içinde hep lafı geçti akşam için heyecanlaniyorduk lafta. Ama akşam olduktan sonra bir yorgunluk lafları, ben yaklaşınca bile napsam yatsam mi vs... Yine kendime hakim olamayıp çıldırdım.. anlayamadı ben o lafları onun için demedim istiyordum dedi ama inanmıyorum. Bence iş başa düşünce üşeniyor ve bana üstü kapalı mesaj veriyor.. bilerek söylemiyorsa bile daha yeni barıştık ne için kavga ettigimiz ortada.. of artık çok yoruldum

Yine yaptığımı şımarıklık olarak göreceksiniz ama gerçekten artık 15 gün geçmiş insan biraz heyecanla beklemez mi? Ölüyor olsan istersin yani nedir yorgunum vs ayrıca bütün gün evdeydik
Eşiniz sizin kadar istekli değil demek ki. Hani bu da onunla ilgili sizi ne kadar sevip sevmedigi ile değil bence. Libidosu düşüktür ya da cinsellikle alakalı yolunda gitmeyen biseyler de olabilir kendiyle alakalı.

Çocuk olursa hem onun stresi sorumluluğu hem de konuda bahsettiğim mutsuzluk daha kötü olurum diye düşünüyorum.
Saka yaptim zaten.. ama herife saramazsin cocuga sarmaktan o bir gercek.. birde yorgunluktan ilk zamanlar zaten aklina pek gelmez
Ki 6 hafta zaten lohusalikta cinsellik yasak

Yine yaptığımı şımarıklık olarak göreceksiniz ama gerçekten artık 15 gün geçmiş insan biraz heyecanla beklemez mi? Ölüyor olsan istersin yani nedir yorgunum vs ayrıca bütün gün evdeydik
İtmissiniz eşinizi. Sizi, sizin kadar rarzulamiyor.

Durun durun, adama gidip satasmayin sakin, niye arzulamiyorsun diye!

Senin acil Türkiye standartlarındaki evliliklere şahit olman gerek.
Neden bu kadar ilgi odağı olmak istediğinin altında yatan sebepleri bul bence.
Bir de çalışmıyorsan eğer acil kendine bir hobi edin. İnsan boş.kalimca.sacma.sapan şeylere sarıyor.bir kursa git.mesela, örgü or,kitap okuyorsan daha fazla.oku, olmadı ebi hergun dip köşe temizle. Kafanı dağıt yani.
Bir de.dilinden düşür su.bosanma.isini. bir gün eşinin canıma tak der mahkeme salonunda bulursun kendini.
Ondan sonraki maçlarda anlarsın ne kaybettiğini ve Türkiye de ki evlilik standartlarının ne seviyede olduğunu.
Evlilik hayatında başarılar dilerim

Evet evlilik standartları gerçekten çok başka bir seviyede. Ama insan kendi evliliğine alışınca sürekli "şunu yapmayan eşler de var en azından onu yapıyor buna şükret"diye bakamiyor olaya, belki nankörlük.. boşanmayi bir daha söz konusu etmeyeceğim. Çalışıyorum ama daha esnek kendi istedigin zaman kendim ayarlıyorum. Kendimi işlere vereceğim bakalım fayda edecek mi. Meşgulken bile Kafamın arka tarafında hep bir bekleyiş var onu nasıl kafamdan atarım.

Neden kaynaklı sizce?
Çünkü hayatınızın merkezi olduğunu çok hissettiriyorsunuz. Ona bağımlı olmussunuz. Kimse böyle birini arzulamaz, insan doğasına ters.

Ona, o sizi sizin kadar arzulamasa bile bunu takmiyormus gibi davranmanız ve numaradan değil gerçekten böyle olduğunu hissettirmeniz lazım.

Siz ise Tam tersi adama oksijen muamelesi yapıp, onsuz nefes alamıyor, boğuluyor gibi bir duruma sokmussunuz kendinizi. Kendinizi hayatınızın merkezine koyduğunuzda, sizi arzulayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…