- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.381
-
- Konu Sahibi flowersintheocean
Değişik bir ablamızdır kendileri.Ne kadar memnuniyetsiz bir kişilikmiş
Vallahi bravoTheknack
Nasıl unuturum , patlayıp gidişi muhteşem olmuştu. Milleti birbirine düşürüp gitti.Vallahi bravo
Eşiniz sizin kadar istekli değil demek ki. Hani bu da onunla ilgili sizi ne kadar sevip sevmedigi ile değil bence. Libidosu düşüktür ya da cinsellikle alakalı yolunda gitmeyen biseyler de olabilir kendiyle alakalı.Yine yaptığımı şımarıklık olarak göreceksiniz ama gerçekten artık 15 gün geçmiş insan biraz heyecanla beklemez mi? Ölüyor olsan istersin yani nedir yorgunum vs ayrıca bütün gün evdeydik
Çocuk olursa hem onun stresi sorumluluğu hem de konuda bahsettiğim mutsuzluk daha kötü olurum diye düşünüyorum.Konu sahibi bi cocuk yapta , adamcaazda bi kurtulsun senden
Saka yaptim zaten.. ama herife saramazsin cocuga sarmaktan o bir gercek.. birde yorgunluktan ilk zamanlar zaten aklina pek gelmezÇocuk olursa hem onun stresi sorumluluğu hem de konuda bahsettiğim mutsuzluk daha kötü olurum diye düşünüyorum.
İtmissiniz eşinizi. Sizi, sizin kadar rarzulamiyor.Yine yaptığımı şımarıklık olarak göreceksiniz ama gerçekten artık 15 gün geçmiş insan biraz heyecanla beklemez mi? Ölüyor olsan istersin yani nedir yorgunum vs ayrıca bütün gün evdeydik
Artık karar aldım zaten lafını bile etmeyeceğim..İtmissiniz eşinizi. Sizi, sizin kadar rarzulamiyor.
Durun durun, adama gidip satasmayin sakin, niye arzulamiyorsun diye!
Evet evlilik standartları gerçekten çok başka bir seviyede. Ama insan kendi evliliğine alışınca sürekli "şunu yapmayan eşler de var en azından onu yapıyor buna şükret"diye bakamiyor olaya, belki nankörlük.. boşanmayi bir daha söz konusu etmeyeceğim. Çalışıyorum ama daha esnek kendi istedigin zaman kendim ayarlıyorum. Kendimi işlere vereceğim bakalım fayda edecek mi. Meşgulken bile Kafamın arka tarafında hep bir bekleyiş var onu nasıl kafamdan atarım.Senin acil Türkiye standartlarındaki evliliklere şahit olman gerek.
Neden bu kadar ilgi odağı olmak istediğinin altında yatan sebepleri bul bence.
Bir de çalışmıyorsan eğer acil kendine bir hobi edin. İnsan boş.kalimca.sacma.sapan şeylere sarıyor.bir kursa git.mesela, örgü or,kitap okuyorsan daha fazla.oku, olmadı ebi hergun dip köşe temizle. Kafanı dağıt yani.
Bir de.dilinden düşür su.bosanma.isini. bir gün eşinin canıma tak der mahkeme salonunda bulursun kendini.
Ondan sonraki maçlarda anlarsın ne kaybettiğini ve Türkiye de ki evlilik standartlarının ne seviyede olduğunu.
Evlilik hayatında başarılar dilerim
Bir ara hamileydim o süreçte benim isteğim de baya azalmıştı şimdiki gibi değildim hiç. Ama sonra kaybettik.Saka yaptim zaten.. ama herife saramazsin cocuga sarmaktan o bir gercek.. birde yorgunluktan ilk zamanlar zaten aklina pek gelmez
Ki 6 hafta zaten lohusalikta cinsellik yasak
Basin sagolsun.. ilk baslarda isteksiz oluyorsun ama sonraki aylarda istek artiyor gebelikteBir ara hamileydim o süreçte benim isteğim de baya azalmıştı şimdiki gibi değildim hiç. Ama sonra kaybettik.
Neden kaynaklı sizce?İtmissiniz eşinizi. Sizi, sizin kadar rarzulamiyor.
Durun durun, adama gidip satasmayin sakin, niye arzulamiyorsun diye!
Çünkü hayatınızın merkezi olduğunu çok hissettiriyorsunuz. Ona bağımlı olmussunuz. Kimse böyle birini arzulamaz, insan doğasına ters.Neden kaynaklı sizce?