Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Benim için ne kadar yorgun olursam olayım her zaman hazırım ve memnunum ama onun için yorgunluk ve uyku. Uykusuna dayanamamasi beni çileden çıkarıyor.
bu kısım beni çok üzdü gündüz 'aman sabahlar olmasın' modundayim, akşam çocukları uyuturken uyuyakaliyorum.

Siz baya abartmışsınız. 7/24 hazır kıta bekleyecek mi yahu adam. Kafası dolu olabilir odaklanamayabilir işi işte bırakamıyo olabilir yorgun olabilir biraz anlayış. Cinsellik haricindeki davranışları da çoğu erkeğin yapmayacağı şeyler sevdiğini daha nasıl göstersin, böyle gösteriyo demekki herkesin tarzı farklı. Beni istiyo mu isteyecek mi diye beklersiniz hayalkırıklığı yaşamaya devam edersiniz. Akışına bırakın fazla düşünmeyin ha istedi isteyecek diye.

Bir buldum bunuyorum vakasi.. Allah akil fikir versin, bebegim diyor adam yav, karisina ssst diyen adamlar var ha bacim bilesin. Bir de adama sorunlu oldugunu inandirmis, kirici olmak degil amacim asla yanlis anlama kendine gel isterim, kendini kontrol altina al ve biraz adami rahat birak acilen, yoksa sonu güzel yerlere gitmez.

Benimki telefonuna x hn yazıp kaydetmis.
Adımı yazıp
Baska hanımı var sanki glgllgfl
Ofis telefonumu da sigortacı diye kaydetmis.
Yani bdv kesmez Müge Anlıya cıkıp konu acsam yeridir dffgkfklgf

Bence yazdıklarınızı siz de tekrar tekrar okuyun. Zor bir insan olduğunuzu fark edeceksiniz. Erkekler bu kadar ince ayrıntılara gelemez.
Onu olduğu gibi sevmiyor musunuz? Birini bu kadar değiştirme çabası niye?

Evet dünden beri gelen cevaplar üzerine biraz farkındalık kazandım. Teşekkür ederim

Benimki telefonuna x hn yazıp kaydetmis.
Adımı yazıp
Baska hanımı var sanki glgllgfl
Ofis telefonumu da sigortacı diye kaydetmis.
Yani bdv kesmez Müge Anlıya cıkıp konu acsam yeridir dffgkfklgf
Kusura bakmayın meraktan soruyorum sizi böyle kaydeden veya hitap eden biri normal hayatta davranış olarak nasıl? Veya bu tarz şeylere önem vermez misiniz dolayısıyla kirilmiyorsunuz da? Sadece fikir için soruyorum.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Tabi ki ben genellikle fazla histerik olduğum için çoğunlukla kafamda abartiyorum olayları. Ama sonuçta ortada his olaraj eksiklik var bu da bir gerçek. Tabiki evlilikte her şey 100% olmayacak ama birbirimizin sevgi dilini ogrenmeyecek miyiz de?

Evet eşimi gerçekten çok seviyorum ve tutkulu biriyim. Eşimin iç çamaşırını çorabını yıkıyor olmam ona tutku beslenmeyecegim anlamına gelmez. Ki onu tutku nesnesi olarak görmezsem kimi göreceğim? Ben hayatta ne kadar rutine bağlasak da tutkuyu aşkı kaybetmeyi istemiyorum sanırım. Bu biraz beni korkutuyor

Hiçbir tutku ve hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez. Eğer gerçek bir sevgi varsa ortada, yerini sevgiye bırakır. Biraz olgunlasin, bu kafa da giderseniz daha çok üzülür ve eşinizin canına okumaya devam eder, biktirirsiniz.

Her şey bir süre sonra rutine binecek. Buna alistirin kendinizi. Hele çocuk olunca, tutku mutku hak getire ama korkmayın bu kadar, dünyanın sonu gelmeyecek.

ben sanırım bilmiyorum o konuyu. Hiç tanıdık gelmedi.

Amme hizmeti

Ne kadar memnuniyetsiz bir kişilikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…