Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Tanıştığınız anda eşiniz olacağını nasıl hissettiniz yav şu olayı anlamıyorum nişanlıyım yani o his var mıydı yok muydu hatırlamıyorum bile.
Şimdi benimki de mesela dün görüntülü konuşalım dedi uzak mesafedeyiz yani görüntülü bizim için önemlidir. 10 oldu ben aradım uyumuş triplendim tabi ama adam yorgun mesai yapıp duruyor ne diyeyim ki. Bu saate kadar hazmettim şimdi arıcam sahura kaldırıcam kendisini.
Yani demem o ki bence bir şeyleri fazla büyütüyorsunuz. Eşiniz gayet ideal bir koca geldi bana. Evliliğin de sürekli sevgi gösterme hali olduğunu sanmıyorum. Benim de karakterim biraz sıkılgandır mesela bazen soğuk olurum öpmede de isteksiz olurum ama asla sevmediğimden değil karakter meselesi. Sonra libidom dolar yani önce karşıdakini tanımak lazım.

Asla sorununuzu küçümsemiyorum, evet biraz abartsanızda sonuç itibariyle sevilmediğinizi hissediyorsunuz. Belki daha tutkulu bir ilişki istiyorsunuz. AMA bana daha çok sizin korkularınız yüzünden böylesiniz gibi geldi. Aman terk edilmeden ben terk edeyim der gibisiniz. Sevilecek biri olarak görmüyorsunuz kendinizi, asıl sorun bu olmasın mı? Ve ya evlendikten sonra özgüveninizi sarsacak bir şey mi oldu?
Bence siz de profesyonel yardım alabilirsiniz.

3 gunde bir cinsellik oluyormus zaten. Ozlemeye firsat vermiyorsunuz ki..
Cok ustune gittiginiz yetmiyormus gibi, bir de beni sevmiyorsun, istemiyorsun, bosanalim gibi bosa laf ediyorsunuz. onu bosamak istemediginizi, onu sevdiginizi bildiginiz halde. biraz rahat olun. kendinizi de adami da rahat birakin. boyle yapa yapa sogutursunuz adami. kocamla 3 gunde bir beraber olmama ragmen beni istemiyorsun, bosuycam seni falan dese, cok sogurdum.

Konu sahibine neden bu kadar saldırılmış anlam veremedim. Gereksiz saldırı konularından biri.

Herkesin derdi çok alengirli olmak zorunda değil ki, hayatın akışında normal dertleri de olabilir insanların.

Konu sahibi merhaba, ilginizi ve isteğinizi çok belli ettiğiniz için eşinizde “elde ettiğinin nankörü olma hali” ortaya çıkmış olabilir. Ayrıca evden çalışma süreci evlilikleri fena etkiliyor, işe gidip gelme süreci bile olmuyor araya zaman, uzaklık girmesi için. Çoook yakınlaşmak çoook uzak kılıyor iki insanı. Trip atmadan, kötü davranmadan kendi içinize dönün, biraz yalnızmış gibi yaşayın bence. Böylece toparlarsınız diye düşünüyorum.

Boşanmam demesine kanıp da ısrarla söylersen öyle de bir boşanıyorlar ki

Evliligi yipratiyorsunuz hersey sizin istedigniz gibi olamaz bukadar aglayacak bosanmak isteyecek ne var simarik davranoyorsunuz esiniz şimdileri sizi alttan aliyor olabilir ama bu tavirlara karai bir gun yeter tamam bosanalim derse ne yapacaksiniz? Onunda karakteri oyle demekki ikinizde degismek icin cabalayin cift terapisi alin yoksa nekadar severseniz sevin evlilik boyle yurumez

Bosanmayacaksan blof yapma tavsiyem, soyleye soyleye adami alistirirsin buna.. sen bosamadan o seni bosar haberin olsun. Ayrica adamla
Haftada bi kac kez beraber oluyomussun.. ne farkeder kimin ilk gittigi? Nikahli kocana bu konuda gurur yapmana gerek yok, hem seni reddetmediyse sorun nedir?

Bir, eski evliliklere, göğüs gerilen zorluklara bakıyorum, bir de şimdiki evliliklere, büyüteçle sorun bulmaya ugrasanlara...

Enteresan bir tutku var siz de. Eşini böyle deli divane seven hiç gormemistim. Ya da benim için iç camasirini, çorabını vs yikadigim insan yani kocam tutku nesnesi gibi görünmediği için olabilir. Arada bir sırtımı lifler misin diye soruyor falan. Ya da bebek kustu yetişss.

Siz, uğraşacak bir seyiniz olmadigi için eşinize sarmissiniz ama dikkat edin eşinizin de patlayacagi günler yakın gibi geldi bana. Evlilik bu, pembe dizi aşklarına cevirmissiniz kendikendinize.

Sakin olun, her şeye ağlayıp durmayın. Allah dert vermemis, dram yaratıyorsunuz.

Eşiniz ne yapsın istiyorsunuz her gün aşk destanları yazıp saatlerce sizi öpsün mü? Adam seviyor işte belli yani salın biraz adamı sıkmayın bence.

Daha önce de belirttiğim gibi 21 yaşında değilim. Mail adresim fake ve sitede yaşımı değiştiremedim yeni üyeyim
mail adresinizle forumdaki yasinizin ne ilgisi var? herhalde bu sitenin gmailden bilgi cektigini zannetmiyorsunuz. uye olurken manuel olarak dogum bilgilerimizi giriyoruz, maille ilgili olsa girmezdik.

ayrica hayattan beklentiniz nedir sizin? yani adam beklentilerinizi karsilayamiyorsa bosanin romeo bulun neden bosanma blofu yapiyorsunuz? ben konudaki adam supermis demiyorum ama 3 gunde bir cinsellik yasiyormussunuz buna bile lafiniz var.

bazi insanlar cinsellige cok duskun olmuyor. mesela ben de anca bir hafta falan yapmazsak nisanlima yanasirim. aklima da cok gelmez. bazen de reddederim cunku makina degilim yani yorgunumdur, kafam baska bir yerdedir, en basitinden canim istemiyordur. o da beni reddedebilir. siz niye buna boyle cok ulvi bir anlam yukluyorsunuz? cok cocukca bir hareket.

onun disinda da keske bu kadar acele evlenmeseydiniz. ne var yani aile evine donup sonra 6 ay sonra evlenebilirdiniz. yangindan mal kacirir gibi evlenmissiniz ondan sonra da beklentileriniz karsilanmamis. benim tahammul seviyemin ustunde bi simariklik maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…