Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Burçlarınız ne

Çok teşekkür erderim cevabınız için. Ben bunun hiç farkına varamadım. Düşündüm de benim için çok zor böyle davranmak

Aa Bihter Ziyagil gibi sabaha başka akşam yemeğine başka kıyafet giyip,kocanızla kocaman masalarınızda kadeh tokuşturmuyo musunuz yanii? Şunları da yapamayacaksam neden evleneyim?

Ne bekliyodun güzelim, klasik Türk erkeği....Evlendikten sonra şöyle olur böyle romantik olur diye fazla hayal kurmuşssun...
Klasik Türk erkeği işte evlenene kadar romantik erkek, evlenince cebe girdin gerek kalmadı uğraşmasına artık, adam evliliğin tadını çıkaracak, gelip uyuyacak vs...Erkekler elde edene kadar bilemedin mi? Şimdi sen ne dersen de imam bildiğini okur o yüzden bu düzene alışsan iyi olur...

AyrıcA sanırım daha baştan adamın libidosu düşük...Bu sorun olur bence evliliğiniz boyunca...3 günde 1 teklif etmeyi bırak biraz kendi haline bırak bakalım o gelecek mi

Son düzenleme:
Evet bundan sonra onu bekleyeceğim.

çok çocukça ve yorucu davranışlarınız var...
bu nedenle sizden gerçekten soğursa asıl o zaman durumu düşünün derim...
adama üzüldüm..

4-5 yildir seni seviyorum dememesi de yani anormal degil mi?

Konu sahibi genel olarak abartili buldum seni fakat herkesin iliskideki coskusu farkli sen daha heyecanli tutkulu surekli bunu belli eden bir iliski istiyorsun ama bu realist bir yaklasim degil.ozellikle evlilik icin. Burdaki takilmakta hakli oldugun tek sey seni seviyorum dediginde gecistirmesi. Bir insan karisina da bunu soylerken zorlanmamali yani orda sacmaliyor.

Ney bu iliski seklinin evliligin oturmamasiyla ilgisi yok evde yardimci degil duygusalligida yok sevdigini bile soylemiyor 5 yildir, beter ol geber der sana ama herif iyi biri demek

Kendimi nasil kandiririm olmus bu.. bu adam iyi filan degil, en azindan sana karsi degil.. evlilik oturmamasini bahane etmeyin bosuna

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet bence de seni seviyorum diyememek çok saçma bir durum. Duygularini hislerini dile getirmekte zorlanmamalı insan. Bilhassa eşine..

Siz yanlış anladınız sanırım duygusallıgı yok yardimci olmaz dediği kendi eşine adam iyi biri dediği benim eşime istinaden

Siz yanlış anladınız sanırım duygusallıgı yok yardimci olmaz dediği kendi eşine adam iyi biri dediği benim eşime istinaden
Haa evet kendi kocasindan bahsetti sandim cunku evliligin oturmasindan bahsediyor.. kendininki oturmus ama ne sevdigini soyluyor ne de yardim ediyormus ve bu normalmis gibi konusmus

Konu ben değilim farkındaysanız konu sahibi farklı kişi benim eşim değil konu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…