- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
-
- Konu Sahibi flowersintheocean
Burçlarınız neÇok teşekkür ederim cevabınız için. Tabi ki ben genellikle fazla histerik olduğum için çoğunlukla kafamda abartiyorum olayları. Ama sonuçta ortada his olaraj eksiklik var bu da bir gerçek. Tabiki evlilikte her şey 100% olmayacak ama birbirimizin sevgi dilini ogrenmeyecek miyiz de?
Neden kaynaklı sizce.İtmissiniz eşinizi. Sizi, sizin kadar rarzulamiyor.
Durun durun, adama gidip satasmayin sakin, niye arzulamiyorsun diye!
Ben ikizler o boğaBurçlarınız ne
Çok teşekkür erderim cevabınız için. Ben bunun hiç farkına varamadım. Düşündüm de benim için çok zor böyle davranmakÇünkü hayatınızın merkezi olduğunu çok hissettiriyorsunuz. Ona bağımlı olmussunuz. Kimse böyle birini arzulamaz, insan doğasına ters.
Ona, o sizi sizin kadar arzulamasa bile bunu takmiyormus gibi davranmanız ve numaradan değil gerçekten böyle olduğunu hissettirmeniz lazım.
Siz ise Tam tersi adama oksijen muamelesi yapıp, onsuz nefes alamıyor, boğuluyor gibi bir duruma sokmussunuz kendinizi. Kendinizi hayatınızın merkezine koyduğunuzda, sizi arzulayacak.
Aa Bihter Ziyagil gibi sabaha başka akşam yemeğine başka kıyafet giyip,kocanızla kocaman masalarınızda kadeh tokuşturmuyo musunuz yanii? Şunları da yapamayacaksam neden evleneyim?Sanki biz her akşam şamdanlı masalarda mum ışığında romantik yemekler yiyip,vıcık vıcık sevgi sözcükleri atıyoruz birbirimize.Her gece de Heyecandan ölüyoruz.Allah'ım yarabbim,evlilik sevgililik gibi değil işte önce bunu bir kabullenin,eğer kabullenemiyorsaniz da adamın başının etini yemekten vazgeçip psikolojik destek alın.Adam daha ne yapsın size?
Valla öyle bir beklentiye evlenseydim çok büyük hayal kırıklığına uğrardım,orası netAa Bihter Ziyagil gibi sabaha başka akşam yemeğine başka kıyafet giyip,kocanızla kocaman masalarınızda kadeh tokuşturmuyo musunuz yanii? Şunları da yapamayacaksam neden evleneyim?
Evet bundan sonra onu bekleyeceğim.Ne bekliyodun güzelim, klasik Türk erkeği....Evlendikten sonra şöyle olur böyle romantik olur diye fazla hayal kurmuşssun...
Klasik Türk erkeği işte evlenene kadar romantik erkek, evlenince cebe girdin gerek kalmadı uğraşmasına artık, adam evliliğin tadını çıkaracak, gelip uyuyacak vs...Erkekler elde edene kadar bilemedin mi? Şimdi sen ne dersen de imam bildiğini okur o yüzden bu düzene alışsan iyi olur...
AyrıcA sanırım daha baştan adamın libidosu düşük...Bu sorun olur bence evliliğiniz boyunca...3 günde 1 teklif etmeyi bırak biraz kendi haline bırak bakalım o gelecek mi
Ah ah daha iki yıllık bir evlilik için niye bu kadar kaygı?
Biraz akışına bırakın hayatı . Eşiniz ve diğer eşler hepsi evliliğin ilk günü ilk yılı gibi olmaz olamaz lütfen bu kadar beklenti duymayın sadece kendinizi yorarsiniz. Ayrıca benim eşim yaklaşık dört beş yıldır seni seviyorum demedi eve yardım asla etmez ağlasam Beter ol der nerdeyse. Yani demem o ki adam iyi biri , siz evlilik daha tam oturmadığı için kaygı duyuyosunuz.
NeyAh ah daha iki yıllık bir evlilik için niye bu kadar kaygı?
Biraz akışına bırakın hayatı . Eşiniz ve diğer eşler hepsi evliliğin ilk günü ilk yılı gibi olmaz olamaz lütfen bu kadar beklenti duymayın sadece kendinizi yorarsiniz. Ayrıca benim eşim yaklaşık dört beş yıldır seni seviyorum demedi eve yardım asla etmez ağlasam Beter ol der nerdeyse. Yani demem o ki adam iyi biri , siz evlilik daha tam oturmadığı için kaygı duyuyosunuz.
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet bence de seni seviyorum diyememek çok saçma bir durum. Duygularini hislerini dile getirmekte zorlanmamalı insan. Bilhassa eşine..4-5 yildir seni seviyorum dememesi de yani anormal degil mi?
Konu sahibi genel olarak abartili buldum seni fakat herkesin iliskideki coskusu farkli sen daha heyecanli tutkulu surekli bunu belli eden bir iliski istiyorsun ama bu realist bir yaklasim degil.ozellikle evlilik icin. Burdaki takilmakta hakli oldugun tek sey seni seviyorum dediginde gecistirmesi. Bir insan karisina da bunu soylerken zorlanmamali yani orda sacmaliyor.
Siz yanlış anladınız sanırım duygusallıgı yok yardimci olmaz dediği kendi eşine adam iyi biri dediği benim eşime istinadenNeybu iliski seklinin evliligin oturmamasiyla ilgisi yok evde yardimci degil duygusalligida yok sevdigini bile soylemiyor 5 yildir, beter ol geber der sana ama herif iyi biri demek
Kendimi nasil kandiririm olmus bu.. bu adam iyi filan degil, en azindan sana karsi degil.. evlilik oturmamasini bahane etmeyin bosuna
Haa evet kendi kocasindan bahsetti sandim cunku evliligin oturmasindan bahsediyor.. kendininki oturmus ama ne sevdigini soyluyor ne de yardim ediyormus ve bu normalmis gibi konusmusSiz yanlış anladınız sanırım duygusallıgı yok yardimci olmaz dediği kendi eşine adam iyi biri dediği benim eşime istinaden
Evet insan agladiginda adeta beter ol diyen birine nasıl tahammül eder ve bunu normal görür anlamadım ben de..Haa evet kendi kocasindan bahsetti sandim cunku evliligin oturmasindan bahsediyor.. kendininki oturmus ama ne sevdigini soyluyor ne de yardim ediyormus ve bu normalmis gibi konusmus
Biz turk kadinlari ya evliligimiZi overiz ya da normali bizimki gibi goruruz. Yani bu arkadasta oyle yapmis.Evet insan agladiginda adeta beter ol diyen birine nasıl tahammül eder ve bunu normal görür anlamadım ben de..
Evet öyle malesefBiz turk kadinlari ya evliligimiZi overiz ya da normali bizimki gibi goruruz. Yani bu arkadasta oyle yapmis.
Konu ben değilim farkındaysanız konu sahibi farklı kişi benim eşim değil konu canımNeybu iliski seklinin evliligin oturmamasiyla ilgisi yok evde yardimci degil duygusalligida yok sevdigini bile soylemiyor 5 yildir, beter ol geber der sana ama herif iyi biri demek
Kendimi nasil kandiririm olmus bu.. bu adam iyi filan degil, en azindan sana karsi degil.. evlilik oturmamasini bahane etmeyin bosuna
Yapma yawwwKonu ben değilim farkındaysanız konu sahibi farklı kişi benim eşim değil konu canım
Dalga geçecek birşey göremiyorum ama neyseYapma yawww