Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?

Sonuna kadar okumadım ama biz kadınlar la erkeklerin sevgiyi yaşama gösterme şekli farklı önce bunu kabul etmemiz lazım evet cinsellik önemli istenmek arzulanmak çok güzel duygular hangi kadın arzulanmak istemez ki ben bu forumda okuduklarimdan sonra anladimki erkeklerin çoğu gerçekten düz onların çoğunun belki de duygusu yok ben geceleri uyanıp eşimin nefesini dinliyorum ama ona kalırsa ben bı manyağım ben onun saçlarımı taramasini o kadar çok istiyordum ki ama bı kere taramaya kalktı saçlarımı yoldu resmen yani bellidir beklentilerimizi azaltmamiz lazım ki lütfen eşinizle yataklarinizi ayirmayin ve onları boşanmayla korkutmasın bı kere iki kere üç kere bı yerden sonra kocanız soğur herşeyden şikayet ediyor olursunuz kıymet bilmiyor olursunuz o sizin kocanız o yanaşmıyor da siz yanasın atlayın üstüne istiyorum diyin erkek bu yok diyemecegi tek şey cinsellik yok desin siz usteleyi.n sonunda isteğiniz olucak

Teşekkür ederim cevabınız için

Aynen katılıyorum adam makina mı sanki. Ne çok şey beklemiş konu sahibi.
Eşinin yerinde olsam, işe girmesini talep ederdim kesinlikle.

Ben buradaki cevaplari okurken soktan soka girdim. Hepsini okumadim herkes bi sinirli bi dertli bi kompleksli. Siz önce kendinizle sorunlarinizi cözün bence. Kiz normal bir soru sormus. Ne güzel, neyi hak ettigini iyi bilen biriymis. Istediklerini almak icin mücadele eden bir kadin, niye bu kadar göze batti ki? Kocana sükret ne demek ya? Herkes mi kafayi yemis? Siz azla yetiniyorsaniz tamam da, kizin ne sucu var? Internette bu yorumlari yazan insanlarin bence terapiye daha cok ihtiyaci var, cok komiksiniz gercekten. O zaman kankasiyla evlenip evde tavla falan oynasaymis yani. Siz kocanizla iyi gecinemiyorsaniz, kiz da mi iyi gecinmesin? Anlasilan burada ask evliligi yapan da yok.

Ben kesinlikle istekler konusunda bir yanlislik görmüyorum. Tek yanlisin davranislarin. Baski ile bu durumu cözemezsin hatta belki onu daha fazla uzaklastirirsin, belki sen de bir psikolog ile konussan sana iyi gelebilir. Ama senin yanlisin yok, istedigin seyler cok normal. Belki kocanda bilmedigin travmalar var, belki baska bir sey var, belki de gercekten libidosu düsük bir adam. Onunla konusurken onu asla suclama, daha cok nasil hissettigini anlat. "Sen bana bunu yapiyorsun, bunu yapmiyorsun, niye yapmiyorsun?" degil de "Ben kendimi böyle hissediyorum, sen ne düsünüyorsun bu konu hakkinda?" gibi. Ve lütfen sakin kal, kendine hakim ol bu seni daha cekici yapar.

Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Bence de bazı huyları alışkanlıklari çok güzel diye diğer isteklerimi bastirmamaliyim. Sonuçta biz evlendik bir hayat süreceğiz ikimizin de isteklerini ve birbirinden taleplerini tabi ki ölçülü bir şekilde, karsilamaliyiz. Bir şeyler var ki hissediyorum, bu hisleri yok sayıp görmezden gelmek daha da derinlere iter sadece ilerde daha da büyümüş olarak karşıma çıkar.

Konu sahibi arkadaşım yaşadıklarını bire bir yaşamış biri olarak burdaki bazı arkadaşların dediği gibi eşini biraz rahat bırak o sana gelsin sıkmayin fazla. günlük yaşantınızda inatlaşmayin boşama lafını ağızda sakız etmeyin siz başka onaylanacak şeyler bulun bunlar fazlaca boş vakitten kaynaklanıyor eş sogudumu sizi bir kalemde silip atabilir bunu unutmayın sonra beni neden nasıl bıraktı diye hayiflanirsiniz

Nefrett ederim boyle mic mic her an sevgi her an ilgi bekleyen miz miz insanlardan.

Partnerlerine yasama alani birakmayan tipler bunlar.

Beni seviyor musunnn
Bir daha soyleee
Bir dahaaa
vallaha billaha şöyle şöyle der dururlar bıktık artık burdan sikti
Bırakın şu adamlarin peşini yaa
Allah aşkına bir yerleri pofpoflaniyor simariyorlar.
Konu sahibi siz evliliği ne sandınız allah aşkına.yedi yirmidort sevgi sözcüğü söylemekmi.ilk dönem bunlar isteniyor evet sonra akışa bırak

Yorumlar üzücü.. aşk evliliği yapan yok mu?? bişeyler iyi diye neden bişeylerden feragat etmesini uygun buluyorsunuz? Kendisi bulmuyor demek ki. Vasat evliliklerinizle kıyaslayıp şükret diyorsunuz da ona yetmiyor demek ki. Yok hayal dünyası yok mıç mıç.. sadece tavır yanlışlığı var… çalışsanız veya kendinize ondan başka meşgaleler edinip azck kendinizi soyutlsrsanız düzeltme şansınız var

Arkadaşım istersen sen biraz geri dur , duramıyorsan da kendini tut, yemin filan et , kendine söz ver bilmiyorum.. ama bu kadar beni sev ,benle ilgilen ,bana gel vs her insanı biraz boğar .. sen geri çekilip kendi işinde ,gücünde, hayatında ;kendi işleriyle meşgul bir insan olduğunda emin ol daha çekici olacaksın hem de kafan dağılacak.bi dene derim..

Tam bir ömür törpüsüsün.
Senin gibi safi naz yapıp boşanma lafını ağzına pelesenk edip blof yapanlar sonunda ne oldugunu anlamadan boşanma celbini elinde görüyorlar. Gezdiysen KKda bunu da gormussundur
Evet aynısını benim kocam yapmıştı. Boşanma celbini eline aldı...2 sene boyunca ayrılma derdinde idi. Güle güle dedim.

Boşanmam demesine kanıp da ısrarla söylersen öyle de bir boşanıyorlar ki
Ayneeeen. Benim eşim de öyle çok güveniyordu.. Onu çok sevdiğimi biliyordu. Sen yapamazsın diyordu. Davayı sen açacaksın diyordu. Blof yapıyordu. Boşanma celbi eline gitti. Nikahın sakasi olmaz. Hele ki en ufak sorunda bu dile getirilmez. Dile getirilirse elinizde patlar. O çok seven insan birden buz gibi olur. İsterse çok iyi bir insan olsun eşi. Benim eşim de kötü biri değildi. Ama konu sahibi gibi takıntılı ve zırt birt boşanma dediği için ona yol verdim. İnsanların sevgisini sinamayin. Konu sahibi resmen eşinin sevgisini sınıyor. İstediği kalıba girsin istiyor.

Artık karar aldım zaten lafını bile etmeyeceğim..
O zor ablacım. O dil alıştı mi birakmaz. Çünkü zihnindeki dile dökülüyor. Benimki de sürekli ağzında diyordu. Gerçeğini yaşadı benim tarafımdan. Aklı başında olan insan eşini nikâhla tehdit etmez.

Kaçan kovalanır kocanın peşinde koşmayı bırak evladım, biraz kendine odaklan.
Beş Sevgi Dili adında bir kitap var onu da altını çize çize oku.
Kadınlar Mars’tan Erkekler Venüs’ten adlı kitabı da tavsiye ederim.
Psikiyatrist Dr. Gülcan Özer’inde ilişkilere dair güzel kitapları var.
İnstagram hesabında da faydalı paylaşımlar yapıyor Gülcan hoca.
Psikolog Tülay Kök’ün YouTube videolarını izleyebilirsiniz.
Mutluluklar diliyorum eşinizle.

Hissetmiyceksin o oyle gidecek sende gecen zamanina yanacaksın ayni seyleri yasıyorum icim icimi yiyor mutsuzluktan çocuğun yoksa bosan derim baktin hala ayni gidiyor. Ha bide o yemek yapiyor ideal es oo utu yapıyor ideal es gozu ile bakiliyor, bana şehriye corbasi yapmakla dunyanin en mutlu insani edemez bir erkek beni.

Asıl problem nerede biliyor musunuz? Bu herkesin yaşadığı bir sorun. Evlenmeden önce her şeyi detaylı konuşmamaktan geçiyor. Ancak yaşayınca anlaşılıyor. Cinsellik sizin için çok önemli idiyse evlenmeden önce söylenmeli. İnsanlar kartlarını açık oynamadığı için bu sorunlar yaşanıyor.

Kesinlikle harika bir cevap.İnsanlar mutsuzluğa o kadar alışmış ki. Kocan var otur şükret moduna girmiş.Kadın en doğal olan şeyi kocasının ilgisini bekliyor bunun neresi yanlış. Sizler evde oturup kocanızın işlerini yapmak için mi evlendiniz? Konu sahibi siz elinizden geleni yapmışsınız daha da yeni evli sayılırsınız bence de bu normal değil. Bir çift terapisi alsanız size iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…