anladım cnm evde çalışıyorum ama bakalım nasıl olacak_sanat_ eğitim fakültesinin sınavı ile gsf ninki ayrı olur ttatlım. gsf de öss puanı dikkate alınmaz,sadece desen ve imgeselden alınan puanın ortalaması alınır.barajı geçmen yeterlidir.
ama eğitim fakültesinin sınavı da desen imgeseldir fakat en sonda da össden aldığın puanın yüzde bilmemkaçı alınarak ortalamaya eklenir. oyüzden össye çalışmayı da ihmal etme cnm.
istiyorum tabiki canım öğretmenliği hep istiyordum zaten küçüklüğümden berikaydirigubbakcemile3iyi ki de vazgeçmemişsin kuşum, belli ki sen istiyosun bu bölümü,kullanıcı adından bile anlaşılıyo =)
ilerde istemediğin bi iş yapıcağına sevdiğin bi mesleğin olur zemuszemus
bana da bazı akrabalar hep polis ol hemen 2 yılda işin olsun dediler
ama ben ille de öğretmen olmak istedim,iyi ki de istemişim diyorum
çünkü ben bu meslekle mutlu olucağıma inanıyorum,polis olmaksa hayallerime çok uzak..
ay cnm fransada okumak okadar isterdimki hangi şehirde hangi okulda okudun sen? okul bitince master yapmak istiyorum ben de italya ya da fransa.
sen çalışıyormusun şuan çalışıyorsan nerede nasıl :) ay heyecan yaptım:sinifsinif:
aynen öyle canım kaydirigubbakcemile2sedefonur
kardeş kısmını yanlış anlamşm demekki:) benim ablamın nişanlası böyle bıcır bıcır çok konuşkandır annem de onun için öyle demişti ilk tanışmalarında sanki bizden biri gibi demişti :) anneler konuşkan damat seviolar demekki,yanlarında rahat ediolar oğlu gibi görüolar bi süreden sonra.
yok ıss kan çıkar vallahi bizim vde
vbabam tarafından katliam yaanır eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
vallahi canım bnmki bize gelse ben sana her konuda yardımcı olurdum
gerçi yine yardıcı olurum sen merak etme kuşum kaydirigubbakcemile5
tatlım paristeyim esmod'da okudum. açıkçası fransızlar kıl insanlar adapte olmak çok zor. ben stil danışmanlığı yapıyorum aynı zamanda özel bir terzim ve ekibim var. özel müşterilerim var. gayet iyi durumum. 16yaşında geldim buraya. 6yıl bitecek burda yaşayalı. ama çok sıkıntısını çektim öyle böyle deil:gitme: bence öncelikle italyayı düşün
ben de nefret ediyorum ösym den:gitme:
ne güzel canım kavuşuyosunuz bizim daha önümüzde 4 yıl varboshayallersmile
tatlım paristeyim esmod'da okudum. açıkçası fransızlar kıl insanlar adapte olmak çok zor. ben stil danışmanlığı yapıyorum aynı zamanda özel bir terzim ve ekibim var. özel müşterilerim var. gayet iyi durumum. 16yaşında geldim buraya. 6yıl bitecek burda yaşayalı. ama çok sıkıntısını çektim öyle böyle deil:gitme: bence öncelikle italyayı düşün
_sanat_ buarada çizimlerine baktım çok güzeller özellikle objeler.kimbilir 1 yılda ne seviyeye gelicek.
cnim loadiing 4 yil nasil yapicaksiin peki.. sana cook uzun gelmiyo muu ?
yaa bu " sevgilisiyle farkli sehirlerde okuyanlar" kategorisine bende belki girebilirim..
daha kesiin degil ama..
ama bizim de senin gibi daha 4 - 5 yil'imiz vaarr =(=( senağlama
yaa bana cok uzuun geliyo, cook uzuluyoruuumm, ve Sevdigiiimm'i cok ozluyorum ben yaa :1no2: birde cok sabirli bi insan degilimdir ondan midir nedir !? kafamçokkarıştı
.
canim bende Fransada yasiyoruum..burda dogdum.. ne guzel sen Paristen missin... moda'cilik gzl bence... benim ablam da bu bolumu okudu...
Cnm fransizlar'in hepsi kil insanlar degil benceyani evet bazilari bazen olabilir , bzen giciklik flan yapabilirler .. ama hepsi degil yani genelleme yapmayalim =) diye diyoruum.. snra topikte ki arkadaslar da fransiz larin kotu insanlar olduklarini dusunmesinler... Yabancilar'i pek sevemedikleri dogru... yapacak bsey yk..
:hulya:
canım ne güzel bi yerde okumuşsun boshayallersmile
çok sıkıntı çekmişsin ama inşallah bundan sonra rahat bi iş hayatın olur canım :Saruboceq:
teşekkür ederim tatlım. evet çk şükür rahatım artık. zor oldu ama şimdi herşeyim var:lepi:
teşekkür ederim tatlım. evet çk şükür rahatım artık. zor oldu ama şimdi herşeyim var:lepi:
canım insan aşıksa kavuşmak için herşeye katlanır.boshayallersmile
bende varım.sevgilim ankarada okuyo ben eskişehirde neyse ki hızlı tren var çok şükürkaydirigubbakcemile5
offf kızlarrr sizin yine bi ilişkiniz var mafoldumben ben sivasta okuyorum o istanbulda..sivasa arkadaşlarının yanına gelmişti orda tanıştık 1 hafta falan hep birlikteydik tekrar ist.a gitti gittikten 1 ay sonra çıkma teklif etti ama ben çok uzak diye hiç bişey demedim mafoldumben hiç güvenemiyorum ona bide istanbulda okuyor napıcam hiç bilimiyorummm 3 ay ara sıra konuşarak geçti çıkıyomuyuz çıkmıyomuyuz belli değil napıcamm bennmafoldumbenmafoldumben
Sanırım Kısa Bir Süre İçinde Bu Gruba Dahil olucam..:)
İkimizde istanbuldaydık 3 yıldır ee gül gibide geçinip gidiyoduk ama 6 aydır o askerde
bu Sene sınava girdim ee haliyle ben gidiyorum bu sferde:)) şuan isyan ediyor kendisi istanbula dönünce ben seni göremicem diyenapıcaz bende bilmiyorum..