Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

anladım cnm evde çalışıyorum ama bakalım nasıl olacak

istiyorum tabiki canım öğretmenliği hep istiyordum zaten küçüklüğümden berikaydirigubbakcemile3
ne güzel sen de sevdiğin istediğin mesleği yapacaksın canımopuyorumnanaktan
meslektaş olacağızolumunekankayizsmile

kızlar çok güzel birşey istediğiniz mesleği yapmak.ben de liseden çıkınca ilk iktisat kazanmıştım 4 yllk ama 1 yıl okudum braktım gsf ye hazırlandım 1 yıl.bnm de küçüklüğümden beri tek istediğim modacı olmaktır ilkokulda bile defterlerimin köşelerinde hep kızlar wardı benim değişik kıyafetli çizerdm hep derslerde falan :)
iyiki de brakmışım iktisatı
insan sevdiği meslekte gercekten başarılı olur
msela bana şuan tıp bölümünü girme hakkın var deseler girmem bölümü brakıp :umursamaz:

_sanat_ buarada çizimlerine baktım çok güzeller özellikle objeler.kimbilir 1 yılda ne seviyeye gelicek.

tatlım paristeyim esmod'da okudum. açıkçası fransızlar kıl insanlar adapte olmak çok zor. ben stil danışmanlığı yapıyorum aynı zamanda özel bir terzim ve ekibim var. özel müşterilerim var. gayet iyi durumum. 16yaşında geldim buraya. 6yıl bitecek burda yaşayalı. ama çok sıkıntısını çektim öyle böyle deil:gitme: bence öncelikle italyayı düşün

aynen öyle canım kaydirigubbakcemile2
benim annem önceleri onura hep canım diyodu, sonra oğlum demeye başladı olumunekankayizsmile
maşallah diyeyim

oyyy canım arkadaşım benim :1hug:
çok sağol kuşum opuyorumnanaktan
elbet bi gün seninki de gelcek size aklinialirimsmile
üff ne heyecan ama :kedi: boshayallersmile

canım ne güzel bi yerde okumuşsun boshayallersmile
çok sıkıntı çekmişsin ama inşallah bundan sonra rahat bi iş hayatın olur canım :Saruboceq:

ben de nefret ediyorum ösym den:gitme:
ne güzel canım kavuşuyosunuz bizim daha önümüzde 4 yıl varboshayallersmile

cnim loadiing 4 yil nasil yapicaksiin peki.. sana cook uzun gelmiyo muu ?
yaa bu " sevgilisiyle farkli sehirlerde okuyanlar" kategorisine bende belki girebilirim..
daha kesiin degil ama..
ama bizim de senin gibi daha 4 - 5 yil'imiz vaarr =(=( senağlama
yaa bana cok uzuun geliyo, cook uzuluyoruuumm, ve Sevdigiiimm'i cok ozluyorum ben yaa :1no2: birde cok sabirli bi insan degilimdir ondan midir nedir !? kafamçokkarıştı​

canim bende Fransada yasiyoruum..burda dogdum.. ne guzel sen Paristen missin... moda'cilik gzl bence... benim ablam da bu bolumu okudu...
Cnm fransizlar'in hepsi kil insanlar degil bence yani evet bazilari bazen olabilir , bzen giciklik flan yapabilirler .. ama hepsi degil yani genelleme yapmayalim =) diye diyoruum.. snra topikte ki arkadaslar da fransiz larin kotu insanlar olduklarini dusunmesinler... Yabancilar'i pek sevemedikleri dogru... yapacak bsey yk..
:hulya:
.

_sanat_ buarada çizimlerine baktım çok güzeller özellikle objeler.kimbilir 1 yılda ne seviyeye gelicek.

çok teşekkür ederim canım böyle şeyler duyunca çok seviniyorumopuyorumnanaktan
imgeselim iyi değil ama şimdi bakarak çalışıyorum biraz geliştirmek için
desende de portre ve eller iyi değil:gitme:
elleri yine çiziyorum iyi kötü amaaaa portre olmuyor:1no2:
bu sene geliştireceğim inşAllah

canım insan aşıksa kavuşmak için herşeye katlanır.boshayallersmile

canım tabiki hepsi değil. ama insana cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyolar. italyada daha rahat edeceği için öncelikle onu düşünmesini söyledim. yoksa herkesin kendi tercihi tabiki. fransızca öğrenenler yaşayabilir

canım ne güzel bi yerde okumuşsun boshayallersmile
çok sıkıntı çekmişsin ama inşallah bundan sonra rahat bi iş hayatın olur canım :Saruboceq:

teşekkür ederim tatlım. evet çk şükür rahatım artık. zor oldu ama şimdi herşeyim var:lepi:

teşekkür ederim tatlım. evet çk şükür rahatım artık. zor oldu ama şimdi herşeyim var:lepi:

ohh :teytey:
hem gençsin de sanırım bayanssulusmile ben ancak 22 yaşında çalışmaya başlıcam, o da eğer kpss de atanabilirsem.. ki atansam da hemen her şeyim olamıcak. malum türkiye şartları canım alsanaalsanasmile

inşallah hepinizin gönlünüzden geçenlere sahip olursunuz. ben hırslı ve inatçıyımdır. şimdi güzel bi evim var. tek isteğim ev sahibi olmaktı. istediğimden daha da güzel bi evim oldu. erken çalışmaya başlamam avantaj oldu tabi. kötü bişey bu ama güzel olmak da kapı açıyo her gören önce manken sanıp özen gösteriyoakannehir yaptığım çok iddialı kıyafetleri kendim taşıyabilmemde küçük yaşta insanlara kendimi göstermemi sağladı. allahtan 6 abim varda korumaya gerek duymuyorum badigard gbiler hepsisositososito 23ü yeni doldurdum ama orda olsam bunları yapamazdım

bende varım.sevgilim ankarada okuyo ben eskişehirde neyse ki hızlı tren var çok şükürkaydirigubbakcemile5

aynen bizde böleyiz ama buna rağmen bazen zor bile görüşüyoruz hızlı trenede bazeen gıcık oluoyrm saatleri biraz arttı allahtan:lepi:

offf kızlarrr sizin yine bi ilişkiniz var mafoldumben ben sivasta okuyorum o istanbulda..sivasa arkadaşlarının yanına gelmişti orda tanıştık 1 hafta falan hep birlikteydik tekrar ist.a gitti gittikten 1 ay sonra çıkma teklif etti ama ben çok uzak diye hiç bişey demedim mafoldumben hiç güvenemiyorum ona bide istanbulda okuyor napıcam hiç bilimiyorummm 3 ay ara sıra konuşarak geçti çıkıyomuyuz çıkmıyomuyuz belli değil napıcamm bennmafoldumbenmafoldumben

Sanırım Kısa Bir Süre İçinde Bu Gruba Dahil olucam..:)
İkimizde istanbuldaydık 3 yıldır ee gül gibide geçinip gidiyoduk ama 6 aydır o askerde
bu Sene sınava girdim ee haliyle ben gidiyorum bu sferde:)) şuan isyan ediyor kendisi istanbula dönünce ben seni göremicem diye napıcaz bende bilmiyorum..

karışık bi durum. bence pek bi ilişki var gbi değil. sen ne düşünüyosun aşıkmısın ona

zor bi durum canım. alışmakta zor oluyo açıkçası. mecburi durumlar bunlar yapacak bişey yok. evlenene kadar idare etmek lazım malesefsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…