Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

ay yok ben gidemem şurda kalmış 1 senemiz lise bitiyor zaten lise bitince sık sık giderim hatta belki aynı yerde oluruz:asigim:

ne güzel sadece 1 yılboshayallersmile
bizim önümüzde koca 4 yıl varakannehir
iyi ki sevgilim hazırlık okumucak benim gibi, şükrediyorum bu duruma:Saruboceq:

habersiz gitaklinialirimsmile
şaka bi yana ben de bazen annemden habersiz gidiyorum yanına içim hiç rahat olmuyor keşke onlar izin verseler de saklamak zorunda kalmasakboshayallersmile

kızlar bi kere izin alırım vermezlerse kendileri bilir valla :dilcikar:
ama napalım sonuçta gene onlar yüzünden gizli işler yapmak zorunda kalıyoruz ki,suçlu gene onlar :dilcikar:
ama sanatçım dediğin gibi insan hiç rahat olamaz herhalde.. çünkü yol hali bu sonuçta uzak da olsa yakın da olsa bula bula senin gizli gittiğin günü bulur her şey :umursamaz: ben çok şanssızımdır bi de

ben gidiyordum 1 saat uzağa sevgilimin yanına ama zor oluyordu işte
yalan söylemek zorunda kalıyordum anlatsam siz de hak verirsiniz de neyse şurda kalmış 1 sene üniversitede haberleri olmaz zaten sempatiksalakcinni

umarım herşeye değer ve birlikte çok mutlu olursunuz. bazı sıkıntılara değiyor emin olun. bizde çok çektik. çilesini çektikten sonra sefasını sürersiniz inşallah

sefasını süreceğimiz günler o kadar uzak görünüyor ki gözümebilmiyorumkismile çok teşekkür ederim güzel dleklerin için,hepimiz için en iyisini diliyorum:Saruboceq:

ben gidiyordum 1 saat uzağa sevgilimin yanına ama zor oluyordu işte
yalan söylemek zorunda kalıyordum anlatsam siz de hak verirsiniz de neyse şurda kalmış 1 sene üniversitede haberleri olmaz zaten sempatiksalakcinni

aklıma geldi düşünsene ben sevgilimin yanına gidiyorum,o gün ailesi de süpriz yapmak için yanına gidiyolarmış akannehir
pişti oluruz
aman günübirlik gidicez sonuçta nolcek
canım siz lisede misiniz?

biz de farklı yrerleri kazandık maleseff
ben istanbuldayım o buraya 9-10 saatlik bir mesafede başka bir şehirdee :çok üzgünüm:

ben istanbuldayım o buraya 9-10 saatlik bir mesafede başka bir şehirdee :çok üzgünüm:

zor bir durum üzüldüm. ama olsun bu eğitimde ilerde beraber olabilmek iyi şartlarda yaşamak için değil mi. birkaç yıl sıkın dişinizi. sayılı gün çabuk geçer inşallaha.s

sedefonur canım eğer ailesiyle tanışmıyorsanız tanışmış olursunuz işte:roflol:
evet ikimiz de lise son,aslında o 1 yaş büyük benden

Son düzenleme:
aradaka aşk yeterince büyük değilse,ve güven sorunu varsa,ayrı şehirlerde ilşki yürütmek çok çok zor.insan kuruo kuruo kurduuna inanıo zaman gelio.
ama gerçek bir aşksa,we karşınızdaki size güven vermişse ozaman ayrı bi tadı oluo.
onunla görüşüceğin gün için gün saymak,o güne özel gidip kıyafetler almak kuaföre gitmek fln okdr tatlı bi heyecan oluoki... aynı okulda olup her gün birbirini görüp ilişki yürütenlerin ilişkileri hep kısa süreli oldu çewremde.
araya birileri girdi,her kafadan bi ses,hele dikkat çekici bi çiftseniz aranızı bozmaya çalışanlar fln derken yıpranıo ilşki ve yeni heycanlar aranıo bi süre sonra
ama farklı şehirde olunca ilişki sadece 2 kişi arasında geçio,we farklı heyecana da gerek kalmıo.her görüşme ayrı bi heyecan oluo,artı bi de özlem gidermekten kavga etmye fırsat kalmıo :)
çok güzel duygular bunlar:asigim:
hı: tek sorun telefona yapışık bi hayatınız oluo tel.inizi bi süre sonra 'o' gibi görmeye başlıosunuz

bal88 kesinlikle katılıyorum. telefon bağımlılık yapıyo resmen. ama kavgalar falan geride kalıyo ayrı olunca. bi çok dikkat çeken bi çiftiz ve çok ayırmaya çalışan oldu malesef çok çok kötü bir durum:sinifsinif:

kuşum 1 yıl sabredin sonra berabersiniz :1hug:
sedefonur canım eğer ailesiyle tanışmıyorsanız tanışmış olursunuz işte:roflol:
evet ikimiz de lise son,aslında o 1 yaş büyük benden

ailesiyle tanışıyoruz canım, daha da kaynaşmış oluruz orda dimi :roflol:
inşallah ikiniz de aynı yerdeki üniversiteyi kazanırsınız sanatçım :Saruboceq:

BAL88 kesinlikle katılıyorum bizim aramızı bozmaya çalışan o kadar çok insan var ki, neyse ki hepsi uzak olucak artık bizden
dediğin gibi onu özlemek de güzel olucak :asigim:

zor bir durum üzüldüm. ama olsun bu eğitimde ilerde beraber olabilmek iyi şartlarda yaşamak için değil mi. birkaç yıl sıkın dişinizi. sayılı gün çabuk geçer inşallaha.s

canım o da öyle söylüyor...
ileride daha güzel ve rahat bir hayat yaşayabilmemiz için biraz fedakarlık yapmalıyız diyor
ama gel de bana anlat işte
çok özledimm :asigim:

evet artık yatağa bile telefonla giriyorum:roflol:
özlemek güzel ama sabretmek çok zor
aylarca görmediğim oluyor çok özlüyorum çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyormafoldumben
bu arada hangi bölümde okuyrsun cnm güzerl sanatlar yazmışsın da güzel sanatların hangi bölümü?

kaynaşın işte canım:roflol:
inşAllah canım Allah razı olsun
çok dua alıyoruz ama Rabbim yardım eder inşAllah

inşallah bitanem yaa bu konuda en büyük destekçimsin sen biliyosun di mi :kedi:
ama bir sene sonra buraya geçemezse ne yaparız bilemiyorum işte :çok üzgünüm:
sen hiç merak etme şekerim :1hug:
gör bak 1 yıl göz açıp kapayıncaya dek geçicek
sohbetlerimizde bol bol bizimkilerin kulaklarını çınlatırız olumunekankayizsmile
sınavlarda yüksek puan alırsa geçiş daha kolay oluyo sanırım boshayallersmile
bol bol ders çalışsın seninki

kaynaşın işte canım:roflol:
inşAllah canım Allah razı olsun
çok dua alıyoruz ama Rabbim yardım eder inşAllah

Allah sevenleri ayırmaz kuşum :Saruboceq:
peki sevgilinle istediğiniz bölümler aynı üniversitede var mı?
aynı üniversitede olmasa bile aynı il olsun o da yeter hihoyyyt

çınlatırız kuşum yaa çınlatmaz mıyız hiç
ben bir havadis oldu mu direkt gelir sana anlatırım zati
evet cnm not ortalamasının yüksek olması lazım o da biliyor bunu çok hırs yaptım gelicem diyor kaydirigubbakcemile3

Allah sevenleri ayırmaz kuşum :Saruboceq:
peki sevgilinle istediğiniz bölümler aynı üniversitede var mı?
aynı üniversitede olmasa bile aynı il olsun o da yeter hihoyyyt

ikimiz de güzel sanatlara gireceğiz canım ben resim, sevgilim müzik
dediğin gibi aynı il olsa bile yeter hatta onu da geçtim yakın iller olsun 2-3 saat olsun ona da bin şükür
ama tabi gönlümüzden geçen aynı il aynı üniversite olmasıboshayallersmile

_sanat_ kullanıcısından alıntı
bu arada hangi bölümde okuyrsun cnm güzerl sanatlar yazmışsın da güzel sanatların hangi bölümü?

moda tasarımı cnm. sen de mi güzel sanatlara hazırlanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…