çok sağolun kızlar. darısı başınıza. her şey öçok güzeldi. aliler çok özenmiş her şeye sağolsunlar. eksiksizdi yani. herkes de çok keyif aldı. epey kalabalıktı. ayrıntılı anlatırım sonra
aaahh ah Allah mutlu mesut etsin.tesadifen okudum ve içim gitti.darısı başımıza ne diyekçok mutlu olmanızı dilerim
havincim canım tebrik ederimsen artık sözlü bir kızsın ayy ne hoş bir duygudur bu yaa
canım cevap yazmam biraz geç oldu kusura bakma, biliyosun durumları yoksa aklımdaydın
her şey harika olmuş çok sevindimtuzlu kahve olayı iyi olmuş olsun o da sonuçta bu işin bir adeti
bizim de sözümüzde de bohça olcakmış, dediğin gibi nişanda zaten bir sürü şey alınıyo ama adetler işte, söz bohçası da olurmuş, peki ona neler koymuşlar tatlım?
ohh ohh pastayı da enişte senin elinden yedi yani daha bi tatlı gelmiştir eminim
canım yemek yemişsiniz ya açık büfe şeklinde aperatif bişeyler mi yediniz?
soruyorum bunları fikir almak için canım
darısı başıma artık =)
bu arada yüzük çok anlamlı olmuşşşş
ben de öyle tektaşları sevmiyorum, orjinal anlamlı beni hatta bizi yansıtan yüzükler daha çok hoşuma gidiyo,, ama bakalım kaderimde ne varsa onu da görürüm inş
tekrar tebrik ederim :81: inşallah çok mutlu olursunuz
fotoğrafları koyucak mısın canım
tatlımmm her şey kusursuz olmuşonlar da çok ince düşünmüşler, ee gelinleri de ince düşünceli ne de olsa bence de kıyafet koymamaları iyi olmuş bohçaya, ben de istemiyorum şahsen, hani illa ki alıcaz derlerse de kırmamak için birlikte gider alırız, sonuçta aynı ildeyiz
yemekler için kim bilir ne kadar uğraştın o zaman senin abilerin, onun kardeşleri derken baya kalabalık bi ailesinizama olsun bu günde uğraşılmıcaksa ne zaman uğraşılcak dimi ama canım, insanın deli giib içinden gelir uğraşmak, tatlı yorgunluklar bunlar :97:
özeline yazıcam cnm