Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

hm resim yazmışsın ztn şimdi gördüm.
az kaldı sınavlara bol bol çiziosundur umarm :KK66:
başarılar şimdiden

hm resim yazmışsın ztn şimdi gördüm.
az kaldı sınavlara bol bol çiziosundur umarm :KK66:
başarılar şimdiden

sağol cnm ama ben seneye gireceğim 1 senem kaldı:)
albümümde var resimlerim bakabilirsin ama arkadaş olmamız gerekiyor özel albüm:)

çınlatırız kuşum yaa çınlatmaz mıyız hiç
ben bir havadis oldu mu direkt gelir sana anlatırım zati :KK1:
evet cnm not ortalamasının yüksek olması lazım o da biliyor bunu çok hırs yaptım gelicem diyor kaydirigubbakcemile3
ahh kıyamammm :1hug:
inş gelir canım :Saruboceq:
bayramda gelebilcek mi yanına?
bizimki bize gelicek ilk defa evimize gircek,üçümüzde de heyecan dorukta :KK1:
üçümüz diyorum,onur ben ve annem.. annem şimdiden temizlik yemek derdine düştü
onur da yeni kıyafetler alcakmış,sanki annem her kıyafetini biliyo :KK1:

ikimiz de güzel sanatlara gireceğiz canım ben resim, sevgilim müzik
dediğin gibi aynı il olsa bile yeter hatta onu da geçtim yakın iller olsun 2-3 saat olsun ona da bin şükür
ama tabi gönlümüzden geçen aynı il aynı üniversite olmasıboshayallersmile

ayy ne güzel sanatçısınız ikiniz de kaydirigubbakcemile5
ortak noktalarınız,paylaşımlarınız çoktur boshayallersmile
benim kuzenim de resim okudu canım.şimdi anadolu üniversitesi cam bölümünde
moda tasarımı okumak isterdi,ilk yetenek sınavı cam bölümüneymiş,bunu kazanınca diğerlerini istemedi
iyi ki istememişim diyo,çok memnun bölümünden boshayallersmile

ozaman çalışmak için çok zamanın var.zaten eğitimin sınavları güzel sanatlara göre biraz daha kolay oluo,we öss nin yüzde 30 u alınıo snrm yaklasık olarak.tabi okuluna göre değişio da :) nerelere girmeyi düşünüosun?

sedefonur ay nkdr tatlı heyecanlar ya aklıma benimkini ilk eve getirdiğim gün geldi.biz de çok heyecanlıydık.yerimseniben

ozaman çalışmak için çok zamanın var.zaten eğitimin sınavları güzel sanatlara göre biraz daha kolay oluo,we öss nin yüzde 30 u alınıo snrm yaklasık olarak.tabi okuluna göre değişio da :) nerelere girmeyi düşünüosun?

sedefonur ay nkdr tatlı heyecanlar ya aklıma benimkini ilk eve getirdiğim gün geldi.biz de çok heyecanlıydık.yerimseniben

ayy tecrübeli birini buldum yaşasın :dance:
canım bi kaç şey sorabilir miyim :kedi:
mesela nelerden konuşulur ne muhabbeti olur fisfisfis
önce nasılsın iyiyim faslı.. ya sonra bilmiyorumkismile
daha önce annem ben onur dışarda cafede oturuyoduk genelde benim üzerime konuşuluyordu
babamla oturduğumuz zamanlar onurla babam maç muhabbetine dalıyolardı
bi de biri fbli diğeri gsli :KK1:
şimdi dördümüz nasıl olucak acaba :1rolleyes:

moda tasarımı okumak isterdi,ilk yetenek sınavı cam bölümüneymiş,bunu kazanınca diğerlerini istemedi
evet canım ben lisede gidemedim güzel sanatlara ama o gitti olsun ben vazgeçmedim:)

nasıl eğitiminki kolay oluyor? aynı sınav değil mi gsf nin de. desen imgeselbilmiyorumkismile
bizim aklımızda tam biyer yok aslında.buralara yakın biyer istiyoruz. bursa çanakkale aydın denizli burdur..vs:KK1:

Son düzenleme:
ahh kıyamammm :1hug:
inş gelir canım :Saruboceq:
bayramda gelebilcek mi yanına?
bizimki bize gelicek ilk defa evimize gircek,üçümüzde de heyecan dorukta :KK1:
üçümüz diyorum,onur ben ve annem.. annem şimdiden temizlik yemek derdine düştü
onur da yeni kıyafetler alcakmış,sanki annem her kıyafetini biliyo :KK1:

evet kuşum bayramda burada allahın izniyle 2. günü gelecek son 15 gün çok heyecanlıyım sedeffffff :kedi:

sedefonur zaten annen ve baban konuşkan insanlarsa hiç sıkıntı yaşanmaz yani cafedeki görüşmeden hiçbi farkı olmaz kanımca. hatta şimdi sonuçta evinize gelen bir misafir olucağından daha da hoş tutulmaya çalışılacağından muhabbet daha bol olur.
benim annem babam çok konuşkandır ama benimkinin lafı kıt olduğundan ve fazla çekingen olduğundan bazen derin sessizlikler oluşuodu onlarda da ben olaya giriodum :)
evet önce nasılsın iyimisin faslı ardından annenler nasıllar faslı.kaydirigubbakcemile3 e şimdi siz ünv yeni kazandınız sanırım onun ünvsi ile ilgili konular falan :)
çok güzel geçer eminim bir de erkek kardeş var galiba sende. o da ortamı ısıtıodur :KK70:

_sanat_ eğitim fakültesinin sınavı ile gsf ninki ayrı olur ttatlım. gsf de öss puanı dikkate alınmaz,sadece desen ve imgeselden alınan puanın ortalaması alınır.barajı geçmen yeterlidir.
ama eğitim fakültesinin sınavı da desen imgeseldir fakat en sonda da össden aldığın puanın yüzde bilmemkaçı alınarak ortalamaya eklenir. oyüzden össye çalışmayı da ihmal etme cnm.

sedefonur zaten annen ve baban konuşkan insanlarsa hiç sıkıntı yaşanmaz yani cafedeki görüşmeden hiçbi farkı olmaz kanımca. hatta şimdi sonuçta evinize gelen bir misafir olucağından daha da hoş tutulmaya çalışılacağından muhabbet daha bol olur.
benim annem babam çok konuşkandır ama benimkinin lafı kıt olduğundan ve fazla çekingen olduğundan bazen derin sessizlikler oluşuodu onlarda da ben olaya giriodum :)
evet önce nasılsın iyimisin faslı ardından annenler nasıllar faslı.kaydirigubbakcemile3 e şimdi siz ünv yeni kazandınız sanırım onun ünvsi ile ilgili konular falan :)
çok güzel geçer eminim bir de erkek kardeş var galiba sende. o da ortamı ısıtıodur :KK70:
canım erkek kardeşim yok bilmiyorumkismile tek çocuğum ben :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
annemler konuşkandır, Onur'a da ilk başlarda kal mı geliyo ne hiç konuşamıyo :KK1: sonra da bi açılıyo ki çenesi susturuana aşk olsun kaydirigubbakcemile3 hatta annem demişti ki ''damat sessiz duruyo ama konuşkanmış ne güzel sanki bizden biri''demişti :KK1:
haklısın canımcım üniyle ilgili sorular olur kesin boshayallersmile

evet kuşum bayramda burada allahın izniyle 2. günü gelecek son 15 gün çok heyecanlıyım sedeffffff :kedi:
ohh 3.günüydü 2. günü olmuş bak :dance: doğumgününden önce burda olcak eniştem :teytey:
onur da 3.günü gelicek bize kuşum ben de çok heyecanlıyım :asigim:

evet canım ben lisede gidemedim güzel sanatlara ama o gitti olsun ben vazgeçmedim:)
iyi ki de vazgeçmemişsin kuşum, belli ki sen istiyosun bu bölümü,kullanıcı adından bile anlaşılıyo =)
ilerde istemediğin bi iş yapıcağına sevdiğin bi mesleğin olur zemuszemus
bana da bazı akrabalar hep polis ol hemen 2 yılda işin olsun dediler
ama ben ille de öğretmen olmak istedim,iyi ki de istemişim diyorum
çünkü ben bu meslekle mutlu olucağıma inanıyorum,polis olmaksa hayallerime çok uzak..

canım erkek kardeşim yok bilmiyorumkismile tek çocuğum ben :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2
annemler konuşkandır, Onur'a da ilk başlarda kal mı geliyo ne hiç konuşamıyo :KK1: sonra da bi açılıyo ki çenesi susturuana aşk olsun kaydirigubbakcemile3 hatta annem demişti ki ''damat sessiz duruyo ama konuşkanmış ne güzel sanki bizden biri''demişti :KK1:
haklısın canımcım üniyle ilgili sorular olur kesin boshayallersmile

ohh 3.günüydü 2. günü olmuş bak :dance: doğumgününden önce burda olcak eniştem :teytey:
onur da 3.günü gelicek bize kuşum ben de çok heyecanlıyım :asigim:

iyi ki de vazgeçmemişsin kuşum, belli ki sen istiyosun bu bölümü,kullanıcı adından bile anlaşılıyo =)
ilerde istemediğin bi iş yapıcağına sevdiğin bi mesleğin olur zemuszemus
bana da bazı akrabalar hep polis ol hemen 2 yılda işin olsun dediler
ama ben ille de öğretmen olmak istedim,iyi ki de istemişim diyorum
çünkü ben bu meslekle mutlu olucağıma inanıyorum,polis olmaksa hayallerime çok uzak..

ayy desene bayram bizim için heyecan demek kuşum yaaa
inşallah sizde de herşey yolunda olur
enişteye söyle çok heyecan yapmasın kaydirigubbakcemile3
o zmn bayramdan hemen sonra haberleşiyoruz ne yaptık diye
ben sizi merak ederim vallahi ne olaylar olduğunu öğrenmem lazım o gün hayatımm kaydirigubbakcemile3

ayy desene bayram bizim için heyecan demek kuşum yaaa
inşallah sizde de herşey yolunda olur
enişteye söyle çok heyecan yapmasın kaydirigubbakcemile3
o zmn bayramdan hemen sonra haberleşiyoruz ne yaptık diye
ben sizi merak ederim vallahi ne olaylar olduğunu öğrenmem lazım o gün hayatımm kaydirigubbakcemile3

ayy ben de ben de.. çatlarım valla :KK1:
seninki de sizin eve mi gelcek
bari birimizinki önce olsaydı da diğerimiz onun tecrübelerinden yararlanırdık kaydirigubbakcemile5

kızlar kesin anlatın bayram sonrası. bizim çok komik olmuştu. benden önce babamın kalbini fethetti ali. ben sonra öğrendim beni sevdiğini. bizde böyle heyecan az oldu o yüzden siz anlatın bariboshayallersmile

sedefonur
kardeş kısmını yanlış anlamşm demekki:) benim ablamın nişanlası böyle bıcır bıcır çok konuşkandır annem de onun için öyle demişti ilk tanışmalarında sanki bizden biri gibi demişti :) anneler konuşkan damat seviolar demekki,yanlarında rahat ediolar oğlu gibi görüolar bi süreden sonra.

ayy ben de ben de.. çatlarım valla :KK1:
seninki de sizin eve mi gelcek
bari birimizinki önce olsaydı da diğerimiz onun tecrübelerinden yararlanırdık kaydirigubbakcemile5

yok ıss kan çıkar vallahi bizim vde
vbabam tarafından katliam yaanır eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
vallahi canım bnmki bize gelse ben sana her konuda yardımcı olurdum
gerçi yine yardıcı olurum sen merak etme kuşum kaydirigubbakcemile5

ben fransada okudum. hala da fransadayım. benim okul biteli çok oldu ah ahh özledim eski günleri. okul dışında çalışıyomusun yoksa okul bitince mi çalışmaya başlayacaksın

ay cnm fransada okumak okadar isterdimki hangi şehirde hangi okulda okudun sen? okul bitince master yapmak istiyorum ben de italya ya da fransa.
sen çalışıyormusun şuan çalışıyorsan nerede nasıl :) ay heyecan yaptım:sinifsinif:

X