Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

sanırım ömrü yoLLarda qeçicek:)))aklinialirimsmile

o da her zaman olmuyo işte canım onun da işi gücü olacak bazen hiç bir planınız tutmayacak. özel günlerinizde görüşemediğinizde olacak. hepsine hazırlıklı ol bence:1no2:

o da her zaman olmuyo işte canım onun da işi gücü olacak bazen hiç bir planınız tutmayacak. özel günlerinizde görüşemediğinizde olacak. hepsine hazırlıklı ol bence:1no2:

ona bu konuda güveniyorumm...:s işi oldugu zmanlar bile 10 dk gelir beni istasyondan görüp giderdi.. olmadı taşınsın oda aLLa aLLa:KK70:

Sanırım Kısa Bir Süre İçinde Bu Gruba Dahil olucam..:)
İkimizde istanbuldaydık 3 yıldır ee gül gibide geçinip gidiyoduk ama 6 aydır o askerde:KK43:
bu Sene sınava girdim ee haliyle ben gidiyorum bu sferde:)) şuan isyan ediyor kendisi istanbula dönünce ben seni göremicem diye:KK43: napıcaz bende bilmiyorum..
malesef böyle durumlar olabiliyo, aynı zamanlarda şehir dışında olunmaz da hep ya o burdayken sen yoksundur,ya da sen ordayken o şehir dışındadır..
ben de üniversite 2deyim sevgilim üniversite 1 de.ben edirnede,o keşanda. o mezun olduğunda ben başka bi ilde çalışıyo olabilirim. ben edirneye geldiğimde o askere gitmiş olabilir
bundan sonra yollar ayrı duruyo malesef ama önemli olan kalplerimiz hep bir olsun
havingzl in de dediği gibi özel günlerde biraraya gelebilir miyiz bilmiyorum :gitme:
yıldönümümüz kışa denk geliyor,yollar kapanmaz inşallah,doğum günlerimiz final zamanında... birlikteyken hepsini aradan çıkarırız artık :asigim:

malesef böyle durumlar olabiliyo, aynı zamanlarda şehir dışında olunmaz da hep ya o burdayken sen yoksundur,ya da sen ordayken o şehir dışındadır..
ben de üniversite 2deyim sevgilim üniversite 1 de.ben edirnede,o keşanda. o mezun olduğunda ben başka bi ilde çalışıyo olabilirim. ben edirneye geldiğimde o askere gitmiş olabilir
bundan sonra yollar ayrı duruyo malesef ama önemli olan kalplerimiz hep bir olsun
havingzl in de dediği gibi özel günlerde biraraya gelebilir miyiz bilmiyorum :gitme:
yıldönümümüz kışa denk geliyor,yollar kapanmaz inşallah,doğum günlerimiz final zamanında... birlikteyken hepsini aradan çıkarırız artık :asigim:

evet Canım arada aşk Varsa..birazcık emek göstercez yapcak bişi yok ben alışkın deqiLim hep Yanımdaydı ..20 dkLık mesafeydi :KK43:
asıL Şimdi qöstersin aşkını:)

5 dk lık mesafedeyken bianda 6 saatlik mesafe olcak aramızda. alışamıyorum, daha gitmeden moralim sıfır kimbilir gidince ne hale gelicemmafoldumben
kendimi koca şehirde yapayalnız kalcak gibi hissediyorummafoldumben

evet Canım arada aşk Varsa..birazcık emek göstercez yapcak bişi yok ben alışkın deqiLim hep Yanımdaydı ..20 dkLık mesafeydi :KK43:
asıL Şimdi qöstersin aşkını:)
aynen canım,bu aslında bizim için sınav gibi bir şey olucak. bakalım bu sınavdan geçer not alabilcek mi aşkımız :asigim:
5 dk lık mesafedeyken bianda 6 saatlik mesafe olcak aramızda. alışamıyorum, daha gitmeden moralim sıfır kimbilir gidince ne hale gelicemmafoldumben
kendimi koca şehirde yapayalnız kalcak gibi hissediyorummafoldumben

arkadaşım biz birbirimize yetmeye çalışıcaz,onları konuşucaz,onlarla yaşadığımız üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz,bi miktar da olsa hasretimizi o anlık dindiricez,sen hiç üzülme kıyamammm :teselli:

aynen canım,bu aslında bizim için sınav gibi bir şey olucak. bakalım bu sınavdan geçer not alabilcek mi aşkımız :asigim:

arkadaşım biz birbirimize yetmeye çalışıcaz,onları konuşucaz,onlarla yaşadığımız üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz,bi miktar da olsa hasretimizi o anlık dindiricez,sen hiç üzülme kıyamammm :teselli:

4 yıl arkadaşım çok uzun geliyor gözüme sanki geçmicekmiş gibi:gitme:
tek tesellim 4 yılın sonunda nişanlanıcaz, bunu düşününce daha çabuk geçicek gibi geliyorkaydirigubbakcemile5

karışık bi durum. bence pek bi ilişki var gbi değil. sen ne düşünüyosun aşıkmısın ona

bilmiyorum birazcık hoşlanıyorum o kadar fisfisfis beni sadece bu kızlada sevgili oldum demek için kullandığını düşünüyorum o yüzden 3 ay bekledi o :sinifsinif: benim tek istediğim basit bi kız olmamak :Saruboceq: bunu ona nasıl göstericem bilmiyorummm:1no2:

4 yıl arkadaşım çok uzun geliyor gözüme sanki geçmicekmiş gibi:gitme:
tek tesellim 4 yılın sonunda nişanlanıcaz, bunu düşününce daha çabuk geçicek gibi geliyorkaydirigubbakcemile5

tabii ya ne güzel olcak nişan olunca =)
bizim de sözümüz olcak onurla :asigim:
o zaman ilişkilerimiz bir adım daha ileriye gidicek boshayallersmile
o günler de gelicek canım
o zaman kız isteme,söz,nişan topiklerinden çıkamıcaz :KK1:

boshayallersmile
nişandan sonra geriye sadece askerlik kalcak ama şansımıza askerlik 9aya çıkıyomuş:gitme:
ama hepsi biticek ve sonunda kavuşcaz sevdiklerimize arkadaşım bu kadar beklediğimiz, çaba gösterdiğimiz için daha çok bağlanıcaz birbirimizeboshayallersmile
geçen gün çeyiz topiklerine baktım nasıl heveslendim, biran önce geçsin zamanhihoyyyt

boshayallersmile
nişandan sonra geriye sadece askerlik kalcak ama şansımıza askerlik 9aya çıkıyomuş:gitme:
ama hepsi biticek ve sonunda kavuşcaz sevdiklerimize arkadaşım bu kadar beklediğimiz, çaba gösterdiğimiz için daha çok bağlanıcaz birbirimizeboshayallersmile
geçen gün çeyiz topiklerine baktım nasıl heveslendim, biran önce geçsin zamanhihoyyyt

evet arkadaşım 9 ay olmasına üzüldüm askerliğin
benimki gene seviniyo,hep asker olmak isterdi ya zaten..
olsun biz de o arada para biriktiririz çeyiz için boshayallersmile
bu arada ben çeyizimdeki her şeyi bitaneciğimle birlikte almak istiyorum, ama öyle bir fırsatımız olur mu bilmiyorum bilmiyorumkismile
aynı illerde olmamız gerek :umursamaz:

evet arkadaşım 9 ay olmasına üzüldüm askerliğin
benimki gene seviniyo,hep asker olmak isterdi ya zaten..
olsun biz de o arada para biriktiririz çeyiz için boshayallersmile
bu arada ben çeyizimdeki her şeyi bitaneciğimle birlikte almak istiyorum, ama öyle bir fırsatımız olur mu bilmiyorum bilmiyorumkismile
aynı illerde olmamız gerek :umursamaz:

benimki de farketmez benim için süresi diyo ama bana çok uzun geliyo:gitme:
erkeklerin hisleri çok farklı oluyo askerlik konusunda.
ben de beraber almak isterdim arkadaşım ama bana sen seç en son gidip beraber alalım diyo:KK1:
ufak tefek şeyleri ben alırım ama mobilyaları fln beraber alırız o günler bi gelsin deboshayallersmile

boshayallersmile

ahh kızlar yaa hyali bile güzel di mi... boshayallersmile
biz de her gün telefonla konuşurken hayal kuruyoruz ben 5 o 4 sene okuyacağı için
o okulu bitirri bitirmez askere gidecek ben son senemi okuyacağım
o günler de gelir di mi kızlar bana hiç gelmeyecek olağanüstü bir olay gibi geliyor boshayallersmile
o zamanlar gelse de biz de çeyiz topiklerinde dolaşsak bol bol
çeyiz yapması bile ne zevkli olur :kedi:

benimki de farketmez benim için süresi diyo ama bana çok uzun geliyo:gitme:
erkeklerin hisleri çok farklı oluyo askerlik konusunda.
ben de beraber almak isterdim arkadaşım ama bana sen seç en son gidip beraber alalım diyo:KK1:
ufak tefek şeyleri ben alırım ama mobilyaları fln beraber alırız o günler bi gelsin deboshayallersmile
çok karışmaları da iyi olmaz zaten :KK1:
yani ortak zevkimiz olsun ama gidip de iğrenç bi renk koltuk takımı beğenirse bizim kesin tartışma çıkar :KK1:
en iyisi sen seç gene arkadaşım,hem onlar bizim zevklerimize güveniyolar yerimseniben

biz de her gün telefonla konuşurken hayal kuruyoruz ben 5 o 4 sene okuyacağı için
o günler de gelir di mi kızlar bana hiç gelmeyecek olağanüstü bir olay gibi geliyor boshayallersmile

ahh kuzum zevkli olmaz mı zemuszemus
ve bunu diyen benim,eskiden çeyizden nefret ederdim akannehir
şimdi kendimi çeyiz topiklerinde gezerken buluyorum :KK1:
hiç yorulmam çeyiz alırken çok zevkli duruyo boshayallersmile
geçen gün anneme hediye bakıyoduk benimkiyle robot alıcaktık
tabii züccaciyelerde geziyoruz
kendimizi kaptırmışız kahvaltı takımları,rengarenk çaydanlıklar.. kaydirigubbakcemile2
ya da kız bişey gösteriyo beğenmiyoruz yüzümüzü ekşitiyoruz :KK1:
şimdilik zevkler aynı gibi duruyo,inşallah nişanlanınca da böyle olur :Saruboceq: :asigim:

yani ortak zevkimiz olsun ama gidip de iğrenç bi renk koltuk takımı beğenirse bizim kesin tartışma çıkar :KK1:
en iyisi sen seç gene arkadaşım,hem onlar bizim zevklerimize güveniyolar yerimseniben

ahh kuzum zevkli olmaz mı zemuszemus
ve bunu diyen benim,eskiden çeyizden nefret ederdim akannehir
şimdi kendimi çeyiz topiklerinde gezerken buluyorum :KK1:
hiç yorulmam çeyiz alırken çok zevkli duruyo boshayallersmile
geçen gün anneme hediye bakıyoduk benimkiyle robot alıcaktık
tabii züccaciyelerde geziyoruz
kendimizi kaptırmışız kahvaltı takımları,rengarenk çaydanlıklar.. kaydirigubbakcemile2
ya da kız bişey gösteriyo beğenmiyoruz yüzümüzü ekşitiyoruz :KK1:
şimdilik zevkler aynı gibi duruyo,inşallah nişanlanınca da böyle olur :Saruboceq: :asigim:

kuşum balık baştan kokarmış bu zamana kadar böyleyse bundan sonra da o şekilde devam eder merak etme yerimseniben
biz de kendimizi kaybediyoruz öyle mağazalara girdiğimiz zaman
annesi bana gelin şalı örmüş gittiğimde gösterdi ben de aldım üstüme çok yakıştı diyo bnmki :kedi:
giymek nasip olur inşallah
bu arada bnm de kaldı 9 günüm :asigim:

kuşum balık baştan kokarmış bu zamana kadar böyleyse bundan sonra da o şekilde devam eder merak etme yerimseniben
biz de kendimizi kaybediyoruz öyle mağazalara girdiğimiz zaman
annesi bana gelin şalı örmüş gittiğimde gösterdi ben de aldım üstüme çok yakıştı diyo bnmki :kedi:
giymek nasip olur inşallah
bu arada bnm de kaldı 9 günüm :asigim:

bize de bayramın 3. günü gelcek kuşum kaydirigubbakcemile5
çok heyecanlı dimi :asigim:
açık pastane bulurum inşallah diyo :KK1: gelirken baklava alcakmış cokacimcoook
maşallah ne düşünceli kayınvaliden varmış tatlışım :nazar:
gelin şalına bayılırım boshayallersmile bende de var ama bana kuzenimin halası örmüştü :KK1:
ee kayınvalideninkini takmak ayrı bi güzellik tabii bayanssulusmile
ayy o günler bi gelse..
2016 gelse.. :asigim:
ondan sonra günler yavaş geçebilir :KK1:

ne güzel canım şanslısın okulun bittiğinde onun askerliği bitmiş olcak önünüzde engel olmucakboshayallersmile
ben şimdiden bakıyorum çeyiz topiklerine:KK1:
eskiden annemin aldıklarını geri yollardım bide ben insan aşık olunca çok değişiyorboshayallersmile

biz de muhabbet ederken şu renk olsun fln diye konuşuyoruz bazen bizim de zevkler uyuşuyo gibi şimdilikkaydirigubbakcemile5
ama dediğin gibi benim beğenmediğim bişey beğenirse aldırmam:KK1:

Çok çabuk geçio ya bakarız bi gün sen evleniyorum diosun :) olumunekankayizsmile

Ya ayda 1 görüşmek zor olur dimi :/ Offff valla bitsin artık şu önümüzdeki 4-5 yıl kaydirigubbakcemile5

biz de muhabbet ederken şu renk olsun fln diye konuşuyoruz bazen bizim de zevkler uyuşuyo gibi şimdilikkaydirigubbakcemile5
ama dediğin gibi benim beğenmediğim bişey beğenirse aldırmam:KK1:

:KK1: biz kızlar çok mu benciliz ne :KK1:
arkadaşım geçen gün mor köşeli koltuk gördüm
benimkine fotoğrafını attım, aşık oldum bu renge bu koltuğa diye
o ne dese beğenirsin
''arkası çok kısaymış,ben gerinirken düşerim bu koltuktan'' akannehir :KK1:
dedim ''başka odada başka yerde gerinirsin o zaman'' :dilcikar: :dance:

X