biz kızlar çok mu benciliz ne
arkadaşım geçen gün mor köşeli koltuk gördüm
benimkine fotoğrafını attım, aşık oldum bu renge bu koltuğa diye
o ne dese beğenirsin
''arkası çok kısaymış,ben gerinirken düşerim bu koltuktan'' akannehir
dedim ''başka odada başka yerde gerinirsin o zaman'' :dilcikar: :dance:
mazerete bakkaydirigubbakcemile3
evle en çok biz ilgilencez arkadaşım çalışcak bile olsak, o yüzden biraz bencil olmaya hakkımız var bence
evet arkadaşım haklısın
biz zaten seninle ev kuşuyuz kaydirigubbakcemile5
evlendikten sonra bile çeşit çeşit şey alırız evimize kaydirigubbakcemile2
bir de benim kocaman ayılarım,tavşanlarım var
onları da evlenince evime götürcem
ne güzel canım şanslısın okulun bittiğinde onun askerliği bitmiş olcak önünüzde engel olmucakboshayallersmile
ben şimdiden bakıyorum çeyiz topiklerine
eskiden annemin aldıklarını geri yollardım bide ben insan aşık olunca çok değişiyorboshayallersmile
değişmez mi cnm yaa ben 3 yıl önceki ve sonraki halimi karşılaştırınca şok geçirecek gibi oluyorum :1shok:
bize de bayramın 3. günü gelcek kuşum kaydirigubbakcemile5
çok heyecanlı dimi :asigim:
açık pastane bulurum inşallah diyogelirken baklava alcakmış cokacimcoook
maşallah ne düşünceli kayınvaliden varmış tatlışım
gelin şalına bayılırım boshayallersmile bende de var ama bana kuzenimin halası örmüştü
ee kayınvalideninkini takmak ayrı bi güzellik tabii bayanssulusmile
ayy o günler bi gelse..
2016 gelse.. :asigim:
ondan sonra günler yavaş geçebilir
aynenn kuşum 2016 gelsin gerisine izin veriyorum yavaş geçebilir yani sempatiksalakcinni
Çok çabuk geçio ya bakarız bi gün sen evleniyorum diosun :) olumunekankayizsmile
Ya ayda 1 görüşmek zor olur dimi :/ Offff valla bitsin artık şu önümüzdeki 4-5 yıl kaydirigubbakcemile5
cnm erkek arkadaşım şimdiden diyo yaa şu üniversite de bitse nasıl geçecek diye
bilmiyorum arkadaşım saabredeceğiz artık boshayallersmile
değişmez mi cnm yaa ben 3 yıl önceki ve sonraki halimi karşılaştırınca şok geçirecek gibi oluyorum :1shok:
aynenn kuşum 2016 gelsin gerisine izin veriyorum yavaş geçebilir yani sempatiksalakcinni
cnm erkek arkadaşım şimdiden diyo yaa şu üniversite de bitse nasıl geçecek diye
bilmiyorum arkadaşım saabredeceğiz artık boshayallersmile
hayaller harika dimi. benim bitanem mimar. cumartesi günü arsa arsa gezdik. üç tane proje hazırlamış. günlerce uyumamış hiç haberim yok. bizim için ev yapacak. sadece içi değil dışı da istediğimiz gbi olacakmış. sürpriz yapmış banaboshayallersmile ben üç projeden birni beğenecekmişim ona göre arsada seçicez yavaş yavaş başlayacak temel atmaya. bana diyo ki bu evin yapımı herşeyiyle oturulacak hale gelmesi dayanıp döşenmesi ikibuçuk yıl sürecek nasıl geçecek bu zaman. halbuki ben zaten üç yıl sonra istediğimi söylüyorum hep kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel canım çok güzel bir süprizboshayallersmile
ben de kır düğünü istiyorum arkadaşım ama edirnede kır yokben de eskiye göre çok farklıyım çok daha ılımlıyım meselaboshayallersmile
biz 2015 diyorduk ama askerlik uzadığı için 2016ya kalabilir:gitme:
yazın istiyorum çünkü ben düğünümüboshayallersmile
hayaller harika dimi. benim bitanem mimar. cumartesi günü arsa arsa gezdik. üç tane proje hazırlamış. günlerce uyumamış hiç haberim yok. bizim için ev yapacak. sadece içi değil dışı da istediğimiz gbi olacakmış. sürpriz yapmış banaboshayallersmile ben üç projeden birni beğenecekmişim ona göre arsada seçicez yavaş yavaş başlayacak temel atmaya. bana diyo ki bu evin yapımı herşeyiyle oturulacak hale gelmesi dayanıp döşenmesi ikibuçuk yıl sürecek nasıl geçecek bu zaman. halbuki ben zaten üç yıl sonra istediğimi söylüyorum hep kaydirigubbakcemile3
ben kıyamıyorum ona çok çalışıyo bi de bunla uğraşacak şimdi. tamam anlıyorum imkanları çok iyi ama bi ev alırdık işte o kadar büyük şeyler yapıyoki ezilmekten korkuyorum vallaakannehir
canım sen ona aşkını vermeseydin eminim ki böyle şeylerle uğraşmazdı..dediğin gibi güzel bi ev alırdı,onda yaşardınız. ama demek ki aşkınıza kendi tasarladığı evde yaşamayı layık görüyo :asigim:
anlıyorum da ev projelerini anlatsam sana dudağın uçuklar valla. gerçi benim evim de çok göz alıcı ama onun istediği saray gbi bişey yani. eşya seçmek bile dert orayafisfisfis
kızlar ne güzel heyecanlar bunlarboshayallersmile
2016da biz ne durumda olacağız bakalım üniversite bitmiş olur aşkım askere gider:gitme:
bir de ne güzel bayramda sevgilileriniz geliyormuş ailenizi ziyarete, keşke bizim de öyle imkanımız olsa
babam eve almaz henüz onu
:)) cnm hepsine tek tek almaya çalışırsan içinden çıkamazsın gibi geldi bana =)) muabbetin başını kaçırdım ama evlerine ilk kez gidiyorsan orjinal bir ev hediyesi alabilirsin ben öyle yapmştm :) küçük erkek kardeşine de oyun cd si almştm :):)sanat hiç merak etme herşey zamanla oluyor. geçen yıla kadar bizde de hiç böyle düşünceler yoktu ama illaki yavaş yavaş oluyor. ilişki iyice oturuyor yerine. hepsi sırayla yani. ben bayram da ne yapsam yaa hediye almak istiyorum kızlar ne alsam. aşkımın babasına dedesine üç kız kardeşine(ikisi evli eşlerine de almam lazım) dört de yeğeni var. bana yardımcı olurmusunuz. baklava açıcam götürcem yemeklerimi çok beğeniyo hepsi bi de tatlı yapayım. ama hediye de almak istiyorum. aklınıza bişey gelirse fikir verin lütfenyerimseniben
gelsin o günler artıkboshayallersmilesanatçım babanın eve alıcağı günler de gelicek merak etme
babam benim sevgilimin annesi ve dayısını tanıyor,biraz da onun rahatlığı var bize gelmesinde boshayallersmile
zaten bugüne kadar dışarda çok görüştük.benim ailem ve sevgilim.. ee bayramda el öpmeye gelmese ayıp olurdu yanii
mesela ben sevgilimin anne ve babasını bi kaç kez dışarda gördüm ama sadece ayaküstü konuştuk. o yüzden ben bayramda gitmicem onlara
ne zaman resmi bişey olursa aramızda o zaman gitmeyi düşünüyorum boshayallersmile
sanat hiç merak etme herşey zamanla oluyor. geçen yıla kadar bizde de hiç böyle düşünceler yoktu ama illaki yavaş yavaş oluyor. ilişki iyice oturuyor yerine. hepsi sırayla yani. ben bayram da ne yapsam yaa hediye almak istiyorum kızlar ne alsam. aşkımın babasına dedesine üç kız kardeşine(ikisi evli eşlerine de almam lazım) dört de yeğeni var. bana yardımcı olurmusunuz. baklava açıcam götürcem yemeklerimi çok beğeniyo hepsi bi de tatlı yapayım. ama hediye de almak istiyorum. aklınıza bişey gelirse fikir verin lütfenyerimseniben
=)) ben de çok sverim.2 kız kardeşiz biz 6 abi demek bende bir tane bile yok çok isterdimyok ilk değil. biz ailece görüşürüz çok samimiyiz. o da olur. hepsine ziyarate gtcem evlerine sürekli davet ediyor ablaları çünkü. ablalarına ev hediyesi alırım. ama yeğenler çok kıymetli. sevgilim içinde benim içinde öyle. onlara alırım bişeyler. dede de çok kıymetli babası gbi aynı değerde hatta daha yakın. ben alışkınım kalabalığa kızlar yaa ne varki onlar azlar hatta benim altı abim var. çok seviyorum kalabalık aileyi:lepi: