zor bi durum canım. alışmakta zor oluyo açıkçası. mecburi durumlar bunlar yapacak bişey yok. evlenene kadar idare etmek lazım malesefsenağlama
sanırım ömrü yoLLarda qeçicek:)))aklinialirimsmile
o da her zaman olmuyo işte canım onun da işi gücü olacak bazen hiç bir planınız tutmayacak. özel günlerinizde görüşemediğinizde olacak. hepsine hazırlıklı ol bence:1no2:
malesef böyle durumlar olabiliyo, aynı zamanlarda şehir dışında olunmaz da hep ya o burdayken sen yoksundur,ya da sen ordayken o şehir dışındadır..Sanırım Kısa Bir Süre İçinde Bu Gruba Dahil olucam..:)
İkimizde istanbuldaydık 3 yıldır ee gül gibide geçinip gidiyoduk ama 6 aydır o askerde
bu Sene sınava girdim ee haliyle ben gidiyorum bu sferde:)) şuan isyan ediyor kendisi istanbula dönünce ben seni göremicem diyenapıcaz bende bilmiyorum..
malesef böyle durumlar olabiliyo, aynı zamanlarda şehir dışında olunmaz da hep ya o burdayken sen yoksundur,ya da sen ordayken o şehir dışındadır..
ben de üniversite 2deyim sevgilim üniversite 1 de.ben edirnede,o keşanda. o mezun olduğunda ben başka bi ilde çalışıyo olabilirim. ben edirneye geldiğimde o askere gitmiş olabilir
bundan sonra yollar ayrı duruyo malesef ama önemli olan kalplerimiz hep bir olsun
havingzl in de dediği gibi özel günlerde biraraya gelebilir miyiz bilmiyorum :gitme:
yıldönümümüz kışa denk geliyor,yollar kapanmaz inşallah,doğum günlerimiz final zamanında... birlikteyken hepsini aradan çıkarırız artık :asigim:
aynen canım,bu aslında bizim için sınav gibi bir şey olucak. bakalım bu sınavdan geçer not alabilcek mi aşkımız :asigim:evet Canım arada aşk Varsa..birazcık emek göstercez yapcak bişi yok ben alışkın deqiLim hep Yanımdaydı ..20 dkLık mesafeydi
asıL Şimdi qöstersin aşkını:)
5 dk lık mesafedeyken bianda 6 saatlik mesafe olcak aramızda. alışamıyorum, daha gitmeden moralim sıfır kimbilir gidince ne hale gelicemmafoldumben
kendimi koca şehirde yapayalnız kalcak gibi hissediyorummafoldumben
aynen canım,bu aslında bizim için sınav gibi bir şey olucak. bakalım bu sınavdan geçer not alabilcek mi aşkımız :asigim:
arkadaşım biz birbirimize yetmeye çalışıcaz,onları konuşucaz,onlarla yaşadığımız üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz,bi miktar da olsa hasretimizi o anlık dindiricez,sen hiç üzülme kıyamammm :teselli:
karışık bi durum. bence pek bi ilişki var gbi değil. sen ne düşünüyosun aşıkmısın ona
4 yıl arkadaşım çok uzun geliyor gözüme sanki geçmicekmiş gibi:gitme:
tek tesellim 4 yılın sonunda nişanlanıcaz, bunu düşününce daha çabuk geçicek gibi geliyorkaydirigubbakcemile5
tabii ya ne güzel olcak nişan olunca =)
bizim de sözümüz olcak onurla :asigim:
o zaman ilişkilerimiz bir adım daha ileriye gidicek boshayallersmile
o günler de gelicek canım
o zaman kız isteme,söz,nişan topiklerinden çıkamıcaz
boshayallersmile
nişandan sonra geriye sadece askerlik kalcak ama şansımıza askerlik 9aya çıkıyomuş:gitme:
ama hepsi biticek ve sonunda kavuşcaz sevdiklerimize arkadaşım bu kadar beklediğimiz, çaba gösterdiğimiz için daha çok bağlanıcaz birbirimizeboshayallersmile
geçen gün çeyiz topiklerine baktım nasıl heveslendim, biran önce geçsin zamanhihoyyyt
evet arkadaşım 9 ay olmasına üzüldüm askerliğin
benimki gene seviniyo,hep asker olmak isterdi ya zaten..
olsun biz de o arada para biriktiririz çeyiz için boshayallersmile
bu arada ben çeyizimdeki her şeyi bitaneciğimle birlikte almak istiyorum, ama öyle bir fırsatımız olur mu bilmiyorum bilmiyorumkismile
aynı illerde olmamız gerek :umursamaz:
tabii ya ne güzel olcak nişan olunca =)
bizim de sözümüz olcak onurla :asigim:
o zaman ilişkilerimiz bir adım daha ileriye gidicek boshayallersmile
o günler de gelicek canım
o zaman kız isteme,söz,nişan topiklerinden çıkamıcaz
boshayallersmile
nişandan sonra geriye sadece askerlik kalcak ama şansımıza askerlik 9aya çıkıyomuş:gitme:
ama hepsi biticek ve sonunda kavuşcaz sevdiklerimize arkadaşım bu kadar beklediğimiz, çaba gösterdiğimiz için daha çok bağlanıcaz birbirimizeboshayallersmile
geçen gün çeyiz topiklerine baktım nasıl heveslendim, biran önce geçsin zamanhihoyyyt
çok karışmaları da iyi olmaz zatenbenimki de farketmez benim için süresi diyo ama bana çok uzun geliyo:gitme:
erkeklerin hisleri çok farklı oluyo askerlik konusunda.
ben de beraber almak isterdim arkadaşım ama bana sen seç en son gidip beraber alalım diyo
ufak tefek şeyleri ben alırım ama mobilyaları fln beraber alırız o günler bi gelsin deboshayallersmile
ahh kızlar yaa hyali bile güzel di mi... boshayallersmile
biz de her gün telefonla konuşurken hayal kuruyoruz ben 5 o 4 sene okuyacağı için
o okulu bitirri bitirmez askere gidecek ben son senemi okuyacağım
o günler de gelir di mi kızlar bana hiç gelmeyecek olağanüstü bir olay gibi geliyor boshayallersmile
o zamanlar gelse de biz de çeyiz topiklerinde dolaşsak bol bol
çeyiz yapması bile ne zevkli olur :kedi:
çok karışmaları da iyi olmaz zaten
yani ortak zevkimiz olsun ama gidip de iğrenç bi renk koltuk takımı beğenirse bizim kesin tartışma çıkar
en iyisi sen seç gene arkadaşım,hem onlar bizim zevklerimize güveniyolar yerimseniben
ahh kuzum zevkli olmaz mı zemuszemus
ve bunu diyen benim,eskiden çeyizden nefret ederdim akannehir
şimdi kendimi çeyiz topiklerinde gezerken buluyorum
hiç yorulmam çeyiz alırken çok zevkli duruyo boshayallersmile
geçen gün anneme hediye bakıyoduk benimkiyle robot alıcaktık
tabii züccaciyelerde geziyoruz
kendimizi kaptırmışız kahvaltı takımları,rengarenk çaydanlıklar.. kaydirigubbakcemile2
ya da kız bişey gösteriyo beğenmiyoruz yüzümüzü ekşitiyoruz
şimdilik zevkler aynı gibi duruyo,inşallah nişanlanınca da böyle olur :Saruboceq: :asigim:
kuşum balık baştan kokarmış bu zamana kadar böyleyse bundan sonra da o şekilde devam eder merak etme yerimseniben
biz de kendimizi kaybediyoruz öyle mağazalara girdiğimiz zaman
annesi bana gelin şalı örmüş gittiğimde gösterdi ben de aldım üstüme çok yakıştı diyo bnmki :kedi:
giymek nasip olur inşallah
bu arada bnm de kaldı 9 günüm :asigim:
biz de her gün telefonla konuşurken hayal kuruyoruz ben 5 o 4 sene okuyacağı için
o günler de gelir di mi kızlar bana hiç gelmeyecek olağanüstü bir olay gibi geliyor boshayallersmile
çok karışmaları da iyi olmaz zaten
yani ortak zevkimiz olsun ama gidip de iğrenç bi renk koltuk takımı beğenirse bizim kesin tartışma çıkar
en iyisi sen seç gene arkadaşım,hem onlar bizim zevklerimize güveniyolar yerimseniben
biz de muhabbet ederken şu renk olsun fln diye konuşuyoruz bazen bizim de zevkler uyuşuyo gibi şimdilikkaydirigubbakcemile5
ama dediğin gibi benim beğenmediğim bişey beğenirse aldırmam
biz de muhabbet ederken şu renk olsun fln diye konuşuyoruz bazen bizim de zevkler uyuşuyo gibi şimdilikkaydirigubbakcemile5
ama dediğin gibi benim beğenmediğim bişey beğenirse aldırmam