Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

çok sağolun kızlar. darısı başınıza. her şey öçok güzeldi. aliler çok özenmiş her şeye sağolsunlar. eksiksizdi yani. herkes de çok keyif aldı. epey kalabalıktı. ayrıntılı anlatırım sonra:KK34:

anlat canımmm hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan anlat :KK16:
malum meraklıyız ve tecrübe edinmek istiyoruz :KK61: nelere dikkat edilmeli vb. :KK66:

öncelikle kızlar ellerinde çok güzel kocaman bir çiçek, güzel bir gümüş altın işlemeli tabakta çikolata, benim için hazırlanmış bir bohça, ailem için hazrlanmış bi hediye bohçası ile geldiler. bunlar önemli değil bohça şart değildi içlerinden geldiği için hazırlamışlar. zaten nişanda alıncak bir sürü şey. neyse...
sonra sohbet muhabbet derken yemeğe geçtik. afiyetle yediler her şeyi çok özenerek hazırlamıştım zaten canım çıktı yapcam hepsini diye. daha sonra salona geçtiler. ben kahveleri yaptım. onlar konuya grdiler hemen zaten. allahın emri... dendi. bizimkiler naz yaptı biraz abilerim takıldılar ter attırdılar aliye. kahveleri ikram ettim. ben yapmayacaktım yengemler ben fark etmeden tuz ve biber koymuşlar alinin kahvesine. çok üzüldüm. hiç çaktırmadı bitanem. gülümseyerek içti her zaman nasıl içiyosa davranıyosa aynı şekilde. sonra öğrendim içim gtti:KK25: işte abimler evirdi çevirdi lafı. en sonunda hayırlı olsun dedi babam:KK61: pastamızı getirdi yengemler. onu da ben yaptım çok şeker oldu. pasta kestik:KK9: daha doğrusu ben kestim ali sadece elimi tutmak için elini elimin üstüne koydu:KK9: ali müsadenizle benim havine minik bi hediyem var dedi. yüzük çıkardı. canım benim çok güzel bi yüzük yaptırmış. zümrüt, oniks ve tanzanit taşlarından. bunların özellikleri var. zümrüt gözlerim yeşil olduğu için ve karşılıklı sevgiyi beslediği için. oniks nazara karşı. tanzanit de önsezi ve geleceği görme etkisi olduğu için. üzerimde çok nazar olduğu için ve geleceği görme gbi önsezilerim olduğu için bu iki taşı da düşünmesi çok çok hoşuma gtti. yüzüğümü taktı. sonra öyle tatlı sohbetler devam etti. herkes tebrik etti. öyle tamamladık günü. sonra gttiler. ali eve gtti üstünü değştirdi. bende üstümü değiştirdim. sonra beni aldı eğlenmeye gttik. dans etmeyi çok seviyoruz ikimizde. epey dans ettik. sabaha karşı döndük eve. uyuduk biraz salonda uyudu o da bizde. sabah birlikte yurtdışına çıktık evlerimize döndük. çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın. okuyan gözlerinize sağlık. allah daha güzel şeyleri sizlere yaşamayı nasip etsin. duam tutar merak etmeyin:KK52:

Son düzenleme:
aaahh ah Allah mutlu mesut etsin.tesadifen okudum ve içim gitti.darısı başımıza ne diyek :KK43: çok mutlu olmanızı dilerim :KK69:

havincim canım tebrik ederim :KK16: sen artık sözlü bir kızsın ayy ne hoş bir duygudur bu yaa :KK69:
canım cevap yazmam biraz geç oldu kusura bakma, biliyosun durumları yoksa aklımdaydın
her şey harika olmuş çok sevindim :KK69: tuzlu kahve olayı iyi olmuş olsun o da sonuçta bu işin bir adeti :KK66:
bizim de sözümüzde de bohça olcakmış, dediğin gibi nişanda zaten bir sürü şey alınıyo ama adetler işte, söz bohçası da olurmuş, peki ona neler koymuşlar tatlım?
ohh ohh pastayı da enişte senin elinden yedi yani daha bi tatlı gelmiştir eminim :KK69:
canım yemek yemişsiniz ya açık büfe şeklinde aperatif bişeyler mi yediniz?
soruyorum bunları fikir almak için canım :KK19:
darısı başıma artık =)
bu arada yüzük çok anlamlı olmuşşşş
ben de öyle tektaşları sevmiyorum, orjinal anlamlı beni hatta bizi yansıtan yüzükler daha çok hoşuma gidiyo,, ama bakalım kaderimde ne varsa onu da görürüm inş :KK31:
tekrar tebrik ederim :81: inşallah çok mutlu olursunuz
fotoğrafları koyucak mısın canım :KK61:

havincim canım tebrik ederim :KK16: sen artık sözlü bir kızsın ayy ne hoş bir duygudur bu yaa :KK69:
canım cevap yazmam biraz geç oldu kusura bakma, biliyosun durumları yoksa aklımdaydın
her şey harika olmuş çok sevindim :KK69: tuzlu kahve olayı iyi olmuş olsun o da sonuçta bu işin bir adeti :KK66:
bizim de sözümüzde de bohça olcakmış, dediğin gibi nişanda zaten bir sürü şey alınıyo ama adetler işte, söz bohçası da olurmuş, peki ona neler koymuşlar tatlım?
ohh ohh pastayı da enişte senin elinden yedi yani daha bi tatlı gelmiştir eminim :KK69:
canım yemek yemişsiniz ya açık büfe şeklinde aperatif bişeyler mi yediniz?
soruyorum bunları fikir almak için canım :KK19:
darısı başıma artık =)
bu arada yüzük çok anlamlı olmuşşşş
ben de öyle tektaşları sevmiyorum, orjinal anlamlı beni hatta bizi yansıtan yüzükler daha çok hoşuma gidiyo,, ama bakalım kaderimde ne varsa onu da görürüm inş :KK31:
tekrar tebrik ederim :81: inşallah çok mutlu olursunuz
fotoğrafları koyucak mısın canım :KK61:

çok sağol güzelim. resim koymak istiyorum ali bey izin vermiyo kontrol ediyo. yeter diyo kıskançlıktan hasta olcam zaten diyo. bende kızdırmak istemiyorum:KK1: anlatmakla idare ediyorum böyle. yemek aperatif değil ben böyle resmen ziyafet masası kurdum. içkili mezeli balığı kebabı çeşit çeşit salatası tatlısı tuzlusu meyvesi. ne ararsan vardı yani iki gün mutfaktan çıkmadım zaten ben. bohçaya gelinceee benim için olanda iççamaşır takımları, gecelik, pijama, altın ayna ve tarak, parfüm, terlik, gümüş bir toka, alinin giymemden çok hoşlandığı çoraplardan üç tane, bornoz takımı. kıyafette alınır ama kıyafetlerimizi ben yaptığım için ayakkabılar falan ben aldığım için ona karışamıyo kimse. zaten yıllardır ali de hiç bişeyini kendi almaz ben hallediyorum her şeyini. ailem için de tüm abilerime birer kazak, gömlek ve kol düğmeleri, yengelerime birer bluz ve parfüm, babama bleyzır ceket ve ayakkabı almışlardı. bende onlara hazırladım el öpmeye gittiğimde götürdüm. bener şeylerdi benimde. aliye özel olarak yaptırdığım saat ve bileklik dışında diğerleri benzer şeyler

Son düzenleme:
takı da takıldı. el öpmeye gittiğimde. bilmiyorum niye ama taktılar. kayınpederim inci kolye taktı. dedemiz beyaz altın broş taktı. söz günü de kelepçe bilezik takmıştı. sonra el öpmeye gttim yine taktı. ablaları da birer çift altın küpe taktılar. sedefcim bu arada durumu biliyorum. mesaj atacaktım bende sana. br gelişme varmı onu da söyle merak ediyorum. özelden yaz istersen burda görünsün istemezsen

tatlımmm her şey kusursuz olmuş :nazar: onlar da çok ince düşünmüşler, ee gelinleri de ince düşünceli ne de olsa :21: bence de kıyafet koymamaları iyi olmuş bohçaya, ben de istemiyorum şahsen, hani illa ki alıcaz derlerse de kırmamak için birlikte gider alırız, sonuçta aynı ildeyiz :KK31:
yemekler için kim bilir ne kadar uğraştın o zaman senin abilerin, onun kardeşleri derken baya kalabalık bi ailesiniz :KK19: ama olsun bu günde uğraşılmıcaksa ne zaman uğraşılcak dimi ama canım, insanın deli giib içinden gelir uğraşmak, tatlı yorgunluklar bunlar :97:
özeline yazıcam cnm :KK34:

tatlımmm her şey kusursuz olmuş :nazar: onlar da çok ince düşünmüşler, ee gelinleri de ince düşünceli ne de olsa :21: bence de kıyafet koymamaları iyi olmuş bohçaya, ben de istemiyorum şahsen, hani illa ki alıcaz derlerse de kırmamak için birlikte gider alırız, sonuçta aynı ildeyiz :KK31:
yemekler için kim bilir ne kadar uğraştın o zaman senin abilerin, onun kardeşleri derken baya kalabalık bi ailesiniz :KK19: ama olsun bu günde uğraşılmıcaksa ne zaman uğraşılcak dimi ama canım, insanın deli giib içinden gelir uğraşmak, tatlı yorgunluklar bunlar :97:
özeline yazıcam cnm :KK34:

evet canım öyle. gerçekten tatlı yorgunluklar. kalabalık olmak ayrı güzel oluyor. yaz canım tabi merak ediyorum. umarım hiç sorun yoktur

X