ben Antalya da okudum, o Çanakkale de okudu ..ben izmir'e döndüm o halaa ordaAntalya-Çanakkale-İzmir arası mahvoldukk yahu!
neden öyle düşünüyosunki. niye olmasın aynı yer
ya ben napayım kızlar
kadere bakın ki görünürde ikimiz de aynı üniversitedeyiz
fakat onun kazandığı bölüm, edirnede binasına yer yok diye gidip keşana yapmışlar binayı
ben edirne o keşan
ama aynı üniversite
ne anladım aynı olmasından alsanaalsanasmile
doğru söylüyosun canım 1 saat 15 dk yol var arada, haftasonları görüşücez neyse kiseninki de talihsizlik olmuş biraz canım. ama idare edin. hafta sonları falan görüşürsünüz. en azından gidilemeyecek yerlerde değilsiniz daha kötü olan var şükredin halinize:Saruboceq:
bizimde 5 saat uzaklıkta okullarımız..ama memleketlerimiz aynı allahtan
kötü olmuş bizim de lise ayrı geçiyor umutlar üniversiteye kaldı umarım üniversite de ayrı geçmez:gitme:Lise zaten ayrı geçti , üni.de önce o gitti benim gidiceğim yerin onun olduğu yer olma ihtimali %20 bile değil :gitme: bilmiyorumkismile
tebrik ederimmmma.s.bizde ünide farklı şehirlerdeyiz..
ösym senden nefret ediyorum ayırdın sevdiceğimle beni..
neyse bi kaç ay içinde nişan olcek opuyorumnanaktan
sorun yok :kedi:
ay canım çok kötü bi durum ama yine de yakınsınız 1 saatlik yol ne ki sık sık gidip gelirsinizya ben napayım kızlar
kadere bakın ki görünürde ikimiz de aynı üniversitedeyiz
fakat onun kazandığı bölüm, edirnede binasına yer yok diye gidip keşana yapmışlar binayı
ben edirne o keşan
ama aynı üniversite
ne anladım aynı olmasından alsanaalsanasmile
izmirden her şehire aktarmasız uçak istiyorum.
kısa mesafe diye uçak yok, ama otoyla 6 saat, gidip gelmek 12 saat ne zaman görcem ben sevgilimi:gitme:
biz nişanlanacağız öyle istiyoruz daaaa
bunu babama kim diyecek o sorun kaydirigubbakcemile3
neyse ben onu gaza getiriyim delikafadulden
benim arkadaşımın isteği yerine gelsin bakiimmizmirden her şehire aktarmasız uçak istiyorum.
kısa mesafe diye uçak yok, ama otoyla 6 saat, gidip gelmek 12 saat ne zaman görcem ben sevgilimi:gitme:
ay canım çok kötü bi durum ama yine de yakınsınız 1 saatlik yol ne ki sık sık gidip gelirsiniz
tek tesellim mesafenin az olması canım boshayallersmile
bi de annemleri ikna edebilsem arada oraya gidebilmek için.
mesela belki her haftasonu gelemez buraya, gelemediği zamanlar da ben onun yanına gidebilsem keşke..
annem izin verir mi ki bilmiyorumkismile
cık, o biraz zor :gitme:
benim arkadaşımın isteği yerine gelsin bakiimmklava:
sabahın köründe yola çıkarsan gece yine yatağında olabilirsin arkadaşım:1hug:
ben de küçük bişey isticem
sayın nimet çubukçu öhöm öhöm buyrunnnnnnnnn
3 yıl sonra tayinimi keşana istiyorum :dance:
tek tesellim mesafenin az olması canım boshayallersmile
bi de annemleri ikna edebilsem arada oraya gidebilmek için.
mesela belki her haftasonu gelemez buraya, gelemediği zamanlar da ben onun yanına gidebilsem keşke..
annem izin verir mi ki bilmiyorumkismile
cık, o biraz zor :gitme:
habersiz gitaklinialirimsmile
şaka bi yana ben de bazen annemden habersiz gidiyorum yanına içim hiç rahat olmuyor keşke onlar izin verseler de saklamak zorunda kalmasakboshayallersmile
kızlar herkes yapıyor o gizli saklı işleri mecburen oluyor işte. sadece aile değil iş durumlarında da oluyor. ben sevgilimin toplantısını annem hasta diyerek iptal edip yanıma geldiğini bilirim iş bile kaçırdı o yüzden ya da ben abilerimi bi yalanla atlatıp gtmişimdir onun yanına kaydirigubbakcemile3 herkes mecburen yalan söylüyor bazen umarım atlatırsınız bu durumları
ben de mecbur öyle yapıcam ama uzak yer olunca korkuyo insan birazeyvahedigeldismile
evet sevgilim 6-7 saat uzakta ben cesaret edemedim henüzsempatiksalakcinni
ben de nasıl cesaret edicem bilmiyorum ama gitmeliyim:asigim:
bekle beni okul gezilerikaydirigubbakcemile3