Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Erkek arkadaşiyla aralari iyi olmasini bazen kıskaniyirum hani pabci filanda oynuyolar ya deliriyorum yeter ya

2-3 ay önce gayet sacma bi sebepten tartisiyorduk.... Sonra sustum biraktim.
Cocukla birlikte tv'de izledigimiz cizgi filmin yeni bölüm mü eski bölüm mü oldugunu tartıştık... Icimden "sana laf anlatamıycam, ugrasmıycam" dedim, sustum, uzatmadim.
Bazi seyleri cok net hatirlarim, benimle iddialaşılmaz. Tutturdu "bu yeni, izlemedik daha önce" diye. 3 yil once yayinlanan eski bölüm olduğuna ikna edemedim.
Olay sogusun diye bekledim, 2-3 hafta gecince 3 yil onceki tarihle yayinlanan eski bölüm videosunu bulup Whatsapp'tan gonderdim başka hicbir yorum yazmadan. O da konusunu acmadi. Tarihten anlamis midir bilmiyorum, "seninle tartisilmaz, hep üste çıkıyorsun" fikrine sahip olduğu icin ustelememis de olabilir. Yapar.
Aslinda ruh hali bozuk oldugu icin böyle inatlik yapiyor, yoksa gaayet iyi bir insandır dengesiz terazi olsa da. Ne zaman duzelecekse bizim ruh halimiz ailecek.....

bizim tartışmamızdan bir örnek;
Ben;
magnum çubuklarından Lamborghini çekilişi var
kocam; Hayır Maserati derken kavga ettik
bi de kocam haklı çıktı
duyduk duymadık demeyin magnum yuva dağıtıyor
Iste böyle basit ve sacma

Anket gibi degil de yazilanlari konunun başında maddeler halinde siralasak da olurdu, bakar en sacmasini bulurduk ordan Ama o kadar sayfayla hangi yönetici ugrasacak, milletin isi var gücü var degil mi:)

Bende ayni dertten muzdaribim. Kirmizi kiyafet degil ayakkabi cantaya bile musade etmiyor

Benim dün bugün için yaparız dedigim planı bugün bana sundu yok gitmiyorum dedim dün bunun için bana bagirdin madem olabilecek bişey neden bagirdin dedim anlamamis gibi sen uarin için dedin dedi hiç ugrasamayacagim tartışma için sustum tamam dedim

Artık kafam götürmüyor tartismayi

Demek ki sana kirmizi çok yakışıyor

Benim olay çıkartmak için konu bulmama gerek yok. Genlerde asabilik var, gözünün üzerinde kaş var diye olay çıkartmışlığım vardır.
Dün tam dq bunu yaşadık işte mantıklı bişey soylememe bağırdı susup arabanın içinde dışarı bakarak ağladım

Ve dün benim ona söylediğim mantikli şeyi bugün hadi gidelim diye söyledi ..dün bana bunun için bagirmadin mi ne gerek var dedim olay olduğu an cvp vermeyeceksin bizimkinede adam akıllı işi bile kabul etmiyor o zaman

Benim eşinde acaip şakacı bazen şakaları ağır kaçıyor farkında da değil bir kaç kez annesinden azar işitti ama huy yapmaya devam ediyor, cami hocası ile ilgili en son şakasında annesinden azar işitti

Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....

Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Çok alınganımnher şeyden tartışma çıkarabilirim sonradan hepsine gülerim. Ama çok çabukta sinirimi geçer :) 4 5 dakika içinde. Eşim Otobüste Su içerken, otobüs fren yaptı su üzerime döküldü biraz bu yüzden kavga çıkarmıştım neden su içiyorsun diye:))

Koc burclari hep mi ayni olur ya benim esim de uyandiginda sinirli olur

Gerçekten mi? Valla ben burçlara inanmıyordum ama sitede yazılıp çizilenler yüzünden acaba mı demeye başladım :)))
Amiiiiiinnn cümlemizin inşaallah.
Evlilik yıllandıkça eşler birbirini daha iyi anlamaya başlıyor, hele de herşeyi konuşan paylaşan bir çiftseniz duruşundan bile ne düşündüğünü bilir hale geliyorsun.
Ne yapsın adamcağız baktı ki hatun sinirleniyor sesimi çıkarmayayım da daha fena patlamasın diyordur

Bizim hic akli başında bir tartışmamız olmadı ki hepsi saçma.sonra gülüyoruz halimize hep

Maalesef gercek olur olmadik her seye de sinirlenir ben asiri sakin yapidayim benim sayemde abartamiyor dengeleniyor burclara ben de inanip inanmama konusunda kararsizim ama koclarin sinirli ve atak olmasina emin oldum :)

Bi keresinde telefon neden 4 kere çaldı hemen açmadın deyip kavga etmiştik varmı daha saçma olanı

Çocuk niye kafasını çarptı (o sırada ben mutfakta masa kuruyordum ve oğlum babasıyla salondaydı yani yanında süperman değilim ki mutfaktan salonu göreyim) bide çocuk hiç düşmeyecek çarpmayacak

Ay çok saçma bir şey var ben de
Bigün telefonda konuşuyoruz, gayet neşeliyiz Bi kaç dakika geçti neyse senin işin var galiba geçiştiriyorsun beni sonra ararım dedi???
Ne alak yahu işim yok konuşuyoruz işte dedim, dediki çok kısa cevaplar veriyorsun belli işn var hadi kapatıyorum işlerini hallet dedi Bi sinirlendim hayırdır sen dedim neyi bahane ediyorsun kim var yanında kim arıyor arkadan ne şimdi bu diye Bi başladım böyle durduk yere kavga Çıkama ya ben zaten saman alevi gibiyim hemen harlarım oda harladımı sönmez hadi geçmiş olsuuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…