Iste böyle basit ve sacmabizim tartışmamızdan bir örnek;
Ben;
magnum çubuklarından Lamborghini çekilişi var
kocam; Hayır Maserati derken kavga ettik
bi de kocam haklı çıktı
duyduk duymadık demeyin magnum yuva dağıtıyor
Bende ayni dertten muzdaribim. Kirmizi kiyafet degil ayakkabi cantaya bile musade etmiyorYine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyorDün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi. Ne var yani kırmızı alsam ne olacak
Adamın renk takıntısı var:)
Benim dün bugün için yaparız dedigim planı bugün bana sundu yok gitmiyorum dedim dün bunun için bana bagirdin madem olabilecek bişey neden bagirdin dedim anlamamis gibi sen uarin için dedin dedi hiç ugrasamayacagim tartışma için sustum tamam dedimDaha dün ettik
Beraber gezdik bana kıyafet için sıkıntı yoktu
Sonrasında eve dönüşte bir plan soyledi bugün olmaya cak diye bende yarın yaparız dedim
Yüzüme baktı senin yüzünden tatilim boşa gitti boşu boşuna çarşıda dolaştık dedi
Sanki ben istedim zorladim sonuçta o dedi bakalım diye
Demek ki sana kirmizi çok yakışıyorYine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyorDün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi. Ne var yani kırmızı alsam ne olacak
Adamın renk takıntısı var:)
Dün tam dq bunu yaşadık işte mantıklı bişey soylememe bağırdı susup arabanın içinde dışarı bakarak ağladımBenim olay çıkartmak için konu bulmama gerek yok. Genlerde asabilik var, gözünün üzerinde kaş var diye olay çıkartmışlığım vardır.
Çok alınganımnher şeyden tartışma çıkarabilirim sonradan hepsine gülerim. Ama çok çabukta sinirimi geçer :) 4 5 dakika içinde. Eşim Otobüste Su içerken, otobüs fren yaptı su üzerime döküldü biraz bu yüzden kavga çıkarmıştım neden su içiyorsun diye:))Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?
Koc burclari hep mi ayni olur ya benim esim de uyandiginda sinirli olur
Amiiiiiinnn cümlemizin inşaallah.Rabbim ağız tadınızı bozmasın:)
Sanki bizde yıllar geçtikçe öyle olmaya başlıyoruz:)Daha iyi anlaşmaya,anlamaya başladık:)
Bu sıra bende biraz gerginim terör estiriyorum hatta bayağı zorluyorum adamdan ses yok
Maalesef gercek
Gerçekten mi? Valla ben burçlara inanmıyordum ama sitede yazılıp çizilenler yüzünden acaba mı demeye başladım :)))
Amiiiiiinnn cümlemizin inşaallah.
Evlilik yıllandıkça eşler birbirini daha iyi anlamaya başlıyor, hele de herşeyi konuşan paylaşan bir çiftseniz duruşundan bile ne düşündüğünü bilir hale geliyorsun.
Ne yapsın adamcağız baktı ki hatun sinirleniyor sesimi çıkarmayayım da daha fena patlamasın diyordur
valla o kadar cok sacma tartisma konumuz var ki hatirlamiyorum en sacma hangisi
Kesinlikle. Bazen iyi oluyor böyleKazen konu açsa bizde içimizi döksek diye bekliyormuşuz
Kazen arada konu açsın bizim için ,içimizi dökelim:)Kesinlikle. Bazen iyi oluyor böyle