Randevulaşmaya bayilirimAleyküm selam
Herhangi bir takımda diyet günlüklerinde vs kızlarla takılıyoruz.. Geleyim orda konuşalım
Tam tersi ben evcimenim.İki taraf aynı olmuyor demek ki.kız seninki iyymiş bak benim eşim tam evcimen erkegi..
gezmeyi sevmez.
Eve bekar erkek arkadaşını yemeğe çağırmış olması ve aralarında yapmış oldukları erkek muhabbetleri sonunda gecenin ilerleyen saatlerinde kavga çıkarmıştım,çok sıkılmıştım o ortamdan ama tepkim çok büyük oldu alkolde almıştık o kadar sinirlendim ki adam karşımda ağladı ertesi gün yaptığım konuşmaları hareketleri hatırlayıp gülmüştüm fakat bir süre bana küstü küsmesinin nedeni ilk defa küfürlü konuşmalarımı duymuş olması ve yaşadığı şoktuBomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?
Rabbim ağız tadınızı bozmasın:)Biz tanıştığımızda çocuk sayılırdık ablacım, ağzımızdan çıkan cümleleri tamamlayacak, bir bakışla bile ne düşündüğümüzü anlayacak kadar uzun zamandır birlikteyiz, bir insanın herşeyi olmayı yakaladık birbirimizde, o yüzden o benim ben onun triplerini tolere ederiz her zamanArada bir aksiyon olsun diye bağırışmak lazım değil mi gerçi ben bu ara kotamı doldurdum
benim eşimde yapıyor bunu.geç yatmayı severim.uykumu alamamışımdır bişeyler aksamıştır.geç yatıyorsunuz hep ondan oluyor diyor misal.lennn cümlede geçen gizli özne olan siz kimEşim bir yönetici alışkanlığı (kendisi öyle diyor) olarak bazen çoğul konuşur. Ben de genelde bana çoğul konuştuğunda pek hoşlanmam espirili bi şekilde araya girip evet "ben ve saz arkadaşlarım" falan derim güler geçeriz "alışkanlık hayatım" falan der o da cümleyi düzeltir konuşma devam eder. Geçen yılki sevgililer gününde yemekteyiz başbaşa yine, sonra da sinemaya gidicez falan planımız gayet tatlı.. Abisiyle birkaç gün önce olan bir tartışması olmuştu onu konuşuyoruz, ben de abisini savunuyorum "ama sen küçüksün öyle demeseydin" falan gibi gibi. Birden yine "ama bak siz yanlış düşünüyosunuz" gibi bir cümle kurdu (sonradan öğrendiğim abisiyle tartışması sırasında yanlarında olan küçük erkek kardeşi de benim gibi düşünüyomuş). Ben o yemeğin çatalını bıçağını masaya vurup" bana çoğul konuşma" diye bir bağırdım, o bağırmaya kendim bile inanamadımSonra tabi herkes bize baktı falan eşim de niye bağırıyosun vs. baya kavgaya tutuştuk. Sinemaya gittik konuşmadık. Arabada tekrar tartıştık evde de öyle, bayağı birbirimize girdik. 6,5 yıllık ilişkimizde 3 kez kavga ettik birisi buydu
demek herhangi bir günlüğüz biz senin içinAleyküm selam
Herhangi bir takımda diyet günlüklerinde vs kızlarla takılıyoruz.. Geleyim orda konuşalım
O cümle yarım olmuş herhangi bir takımda değilim diyecektimdemek herhangi bir günlüğüz biz senin içinayyy koptum .azcık zaman geçireyim dedim.bizim hatunlar hep burda
Senin yerinde olsam bir daha kimsenin boşalan bardağını görmezdim.... nedir bu eşini milletin hizmetçisi görme psikolojisi...Bennn çayları biten görümcemin eşinin bardağını görmedim diye "sana bir öğretemedim çay doldurmayı " dedi bundan tartıştık.. Bundan sonra çok tartıştık da bu kadar saçma değildi..
ayyy aynı yaa inanamıyorum yalnız değilmişim demekkibenim eşimde yapıyor bunu.geç yatmayı severim.uykumu alamamışımdır bişeyler aksamıştır.geç yatıyorsunuz hep ondan oluyor diyor misal.lennn cümlede geçen gizli özne olan siz kim