Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Telefon krizine giren oliğluma arka çıkması yüzünden.

Sabah kaç kere seslenmeme rağmen kalkmıyor. Evden çıkıyoruz işe geç kaldık diye surat 5 karış. Al sana kavga. Daha bugün oldu

Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....

Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Eve bekar erkek arkadaşını yemeğe çağırmış olması ve aralarında yapmış oldukları erkek muhabbetleri sonunda gecenin ilerleyen saatlerinde kavga çıkarmıştım,çok sıkılmıştım o ortamdan ama tepkim çok büyük oldu alkolde almıştık o kadar sinirlendim ki adam karşımda ağladı ertesi gün yaptığım konuşmaları hareketleri hatırlayıp gülmüştüm fakat bir süre bana küstü küsmesinin nedeni ilk defa küfürlü konuşmalarımı duymuş olması ve yaşadığı şoktu

Üç buçuk haftalık evliyim ocağın yanında kaşıklık var onu yıkamamıştım bunu niye yıkamadın diye söylenip durmuştu ona çok sinir olmuştum. Sonra bir baktım her şeye söyleniyor biraz surat asınca da ne dedim ki ben şimdi diyor.

bir bardak kola getirimisin dedi. yorgunum getiremem dedim diye. kavga çıktı

Rabbim ağız tadınızı bozmasın:)
Sanki bizde yıllar geçtikçe öyle olmaya başlıyoruz:)Daha iyi anlaşmaya,anlamaya başladık:)
Bu sıra bende biraz gerginim terör estiriyorum hatta bayağı zorluyorum adamdan ses yok

Olmayan şeyin olduğuna inanıp beni terk etmesi sabah olduğunda hiçbir şey yok gibi davranıp günaydın aşkım mesajı çekmesi yok mu beni çileden çıkartıyor.

dün ben banyoda temizlik yapıyordum.
çocuk düşmüş agliyor bende noluyo la dedim baktim eşim susturuyor.
bende firçaladim.
dedim ki çocuga bak netin başında oturma.
oda oynuyordu diyor. düştü kendi dedi.. oynuyormuşmuş..
eee banada önceden çocuk düşünce acaip firça atmişti bende attim.
ne olduğu anlasin adam

benim eşimde yapıyor bunu.geç yatmayı severim.uykumu alamamışımdır bişeyler aksamıştır.geç yatıyorsunuz hep ondan oluyor diyor misal.lennn cümlede geçen gizli özne olan siz kim

Son düzenleme:
Aleyküm selam
Herhangi bir takımda diyet günlüklerinde vs kızlarla takılıyoruz.. Geleyim orda konuşalım
demek herhangi bir günlüğüz biz senin için ayyy koptum .azcık zaman geçireyim dedim.bizim hatunlar hep burda

demek herhangi bir günlüğüz biz senin için ayyy koptum .azcık zaman geçireyim dedim.bizim hatunlar hep burda
O cümle yarım olmuş herhangi bir takımda değilim diyecektim

Bennn çayları biten görümcemin eşinin bardağını görmedim diye "sana bir öğretemedim çay doldurmayı " dedi bundan tartıştık.. Bundan sonra çok tartıştık da bu kadar saçma değildi..
Senin yerinde olsam bir daha kimsenin boşalan bardağını görmezdim.... nedir bu eşini milletin hizmetçisi görme psikolojisi...

benim eşimde yapıyor bunu.geç yatmayı severim.uykumu alamamışımdır bişeyler aksamıştır.geç yatıyorsunuz hep ondan oluyor diyor misal.lennn cümlede geçen gizli özne olan siz kim
ayyy aynı yaa inanamıyorum yalnız değilmişim demekki Neyse artık kullanmıyo hiç o günden beri, kurtuldum şükür o üçüncü kişiden Ben arkama falan bakıyodum espirisine "siz derken" diye, hayali bir arkadaşımız vardı resmen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…