Ana kuzusu olduğundan en çok kayınvalidem yüzünden tartışıyoruz malesef.Benim olay çıkartmak için konu bulmama gerek yok. Genlerde asabilik var, gözünün üzerinde kaş var diye olay çıkartmışlığım vardır.
Hemen her konuda tartismaya acigiz, genelde guzel bitiyor ama anlasamazsakBomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?
evde biri varken ortada fazla gozukmemem gerek.nasil olcaksa.yemegi yapar.ortaligi sonra 1 ayda topla .hem ortada goxukmuyorum hem daginik bir ev surekli bu yuzden tartisiyoruz.artik azda olsa insan icine cikabiliurm
Ya papağanların ya ben dedim kendimi kapıda buldum..
Benim eşimde renklere takıntılıYok öyle değil ama biraz dikkat çekici bulduKıskançlığından yapıyor:)
Bomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi
Boşandiniz miKIZLAR BENDE TELEFONDA OYUN OYNUYOR BENİMLE HİÇ İLGİLENMİYOR DİYE AYRILMIŞTIMAMA HAKLIYDIM İKİ SENEDİR BU SORUN İLE YAŞIYORDUK
Göz yerinde kalsin da.olay geçer.Benim olay çıkartmak için konu bulmama gerek yok. Genlerde asabilik var, gözünün üzerinde kaş var diye olay çıkartmışlığım vardır.
Yanlız değilsin bende beyaz kırmızı pembe giyemiyorum neymiş efendim dikkat çekici renklermiş herkes bana bakarmışYine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyorDün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi. Ne var yani kırmızı alsam ne olacak
Adamın renk takıntısı var:)
arabayı tamir ettirmesiama sürekli resmen nefesini dinliyor
Her park ediş etrafinda donuyor asla egri olmayacak
En cok tartışma konusu
Tam tersiOvv zormuş. Eşinizde obsesif kompulsif bozukluk olabilir mi? Başka böyle saplantıları var mı?
Temizlik, ev düzeni, rakamlar vs.