Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Bu arada ben turşuyu sirke ve limonla yapıyorum ikisini eşit şekilde koyuyorum daha güzel oluyor

ben eşini haklı gördüm der çeklirim köşeye kaynasın kazan
Dediğim gibi cahillik şuanki aklım olsa o çeketi asla giymezdim ama sebebi temiz mi titizmi acaba diye tereddüt eder giymezdim. Yoksa eşimin kurduğu bildiğin bir ruh hastası senaryosuydu

Şimdi aklıma gelince gülüyorum ama..o yıllarda yeni evliydik..bir eglence mekanında eşime sahnedeki efemine arkadaş asılmıştı..bende ortalığı birbirine katmıştım tabi..eşimin tepkiside aşkım beni hem cinsimden bile kıskanıyor olmuştu..günlerce konuşmadım falan..bu ilk aklıma gelen oldu..

Kahvaltida catalla salataligi mizrakla balik avlar gibi yiyordu esim.Yeni evliyiz tabi o zamanlar.Adama ne öküzlügünü biraktim ne aile terbiyesi almamasini.Simdi hatirlayinca gülüyorum

Ortada evliliğin e si bile yokken kınamızda çalacak şarkı yüzünden kavga edip ayrılmaya kalkmıştık

Yeni evliydik bir keresinde annesine giderken pantolon giydiğim için mesele yapmıştı . Sinir olmuştum ben normalde de pantolon giyen bir insanım zaten . Anlamsız tartışma !

her tartışmamız saçma olduğu için hangisi daha saçma karar veremedim

Erik marmelatı yaptım Bn ekşi seviyorum eşimde hiiç sevmiyor ekşi, tatlı hiç bir türünü.. Görümcem de yapmış tabi daha tatlı onun ki. Ye diyorum kahvaltı da yok tadına bak diyorum yok. Zaten ablan yapınca yersin Bn yaranamam sana diye sofrada kavga çıkardım. Halbuki adam gerçekten hiç yemiyor neden kavga lüzumsuz herşeyi sorun edebilme me hayranım
Canım eşim koca lokma ekmekle çok azıcık erikten alıp gönlümü de aldı hani

KIZLAR BENDE TELEFONDA OYUN OYNUYOR BENİMLE HİÇ İLGİLENMİYOR DİYE AYRILMIŞTIM AMA HAKLIYDIM İKİ SENEDİR BU SORUN İLE YAŞIYORDUK

sürekli tartıştığımız konu bisey anlattigimda dinlemiyor ve sürekli bis konuşuyorsun diyorki nefaset ediyorum ondannn

Yeni evliydik esim bir gun aksam yemeği yaptı. (Arada yapar sağolsun) neyse tavuk kanat da var yemekte. Tabaklarimiza servis etti bi baktim kendine benimkinden bir fazla koymuş.
"Bu ne demek oluyor?" dedim.
"Ha fark etmemisim alabilirsin benimkinden çok acıktıysan" gibi bisey dedi.
Ben de hayir bilerek yaptin beni düşünmüyorsun bencilsin vs bi suru laf edip kavga çıkarmıştım. Aslinda sanirim o gun okulda bi sey oldu ve sinirimi cikariyordum simdi hatirlamasam da..

Eşim hala arada bu konuyu hatirlatir güleriz. En saçma tartışma konumuz simdilik bu.

İlk evlendiğimiz zamanlarda korktuğum için gece lavaboya tek gidemiyordum eşim kapının önünde bekliyordu hep. Sonra bir gece yine uyandırdım yeter yaa içme o kadar su diye bagırmıştı.Tabi ben sabaha kadar bunun için tartışmıştım

Şaka gibi eşine hak verdim ama yazık uykunun bölünmesi çok kötü

Eşim işten geldiğinde benim mutfakda olmamam. Mutfağın işiğinin kapalı olması. Çok açmış da onun moralini bozmuş. Halbuki yemek hazırdı. Bunun için küsüp yemekde yemedi.
Güldüm :) daha neler ama yaa :)

Tiyatroyla ilgileniyor ve ruyamda onu tiyatro oyununda sanat basligi altinda grup yaparken gormustum. Sabah aramasiyla actim ve direk ben seninle konusmuyorum deyip telefonu kapattim. Bence gayet gecerli bi sebep ruyama oyle gelmemeliydi.

Simdi ne zaman ben seninle konusmuyorum desem benim bildigim bi oturma grubu var diye cevap verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…