Dediğim gibi cahillik şuanki aklım olsa o çeketi asla giymezdim ama sebebi temiz mi titizmi acaba diye tereddüt eder giymezdim. Yoksa eşimin kurduğu bildiğin bir ruh hastası senaryosuyduben eşini haklı gördüm der çeklirim köşeye kaynasın kazan
Kazen abi neyin kafası bu :))))işte bizi farklı kılan da bu ! ne öyle vırc vırc erkekler .....
konuyla alakasiz ama bende tam bir koç burcuyum ve uyandığımda uyandırildigimda çok sinirli olurum.Koc burclari hep mi ayni olur ya benim esim de uyandiginda sinirli olur
Şaka gibi eşine hak verdim ama yazık uykunun bölünmesi çok kötüİlk evlendiğimiz zamanlarda korktuğum için gece lavaboya tek gidemiyordum eşim kapının önünde bekliyordu hep. Sonra bir gece yine uyandırdım yeter yaa içme o kadar su diye bagırmıştı.Tabi ben sabaha kadar bunun için tartışmıştım
Güldüm :) daha neler ama yaa :)Eşim işten geldiğinde benim mutfakda olmamam. Mutfağın işiğinin kapalı olması. Çok açmış da onun moralini bozmuş. Halbuki yemek hazırdı. Bunun için küsüp yemekde yemedi.
adanalıyız ama pek tartışmamız yok fırsat vermiyor tartışmaya kestirip atıyorAdanali misin patroncum bu modelden bi tane de evde var