Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Benimki normalde öyle degil de bir seylere canı sıkkınsa böyle yapar.

Yengec mi yaaa aman aman tamam olur der tobe gerceklesmez o olay anca beni avutur
O olay cevremdeki bütün erkeklerde var, rahatlar, "tamam yapariz" derler hic yapilmaz :) Hicbiri yengec degil :) Ben ve abim yengeciz ama o kadar erteleme huyumuz yoktur hatta burcumuzu cok severiz yaa, herkes bizim gibi ince olsa deriz Gömme bizi canim yaa

Ne limon ne sirke, turşunun en iyisi kendi kendine ekşiyendir. Su, tuz, sarmısak ve turşu yapılmak istenen sebze, başka bir şey yok. Ben öyle yapıyorum, harika oluyor. Artık bu kavgaya bir son verebilirler, ikisinede gerek yok

Eşim bir yönetici alışkanlığı (kendisi öyle diyor) olarak bazen çoğul konuşur. Ben de genelde bana çoğul konuştuğunda pek hoşlanmam espirili bi şekilde araya girip evet "ben ve saz arkadaşlarım" falan derim güler geçeriz "alışkanlık hayatım" falan der o da cümleyi düzeltir konuşma devam eder. Geçen yılki sevgililer gününde yemekteyiz başbaşa yine, sonra da sinemaya gidicez falan planımız gayet tatlı.. Abisiyle birkaç gün önce olan bir tartışması olmuştu onu konuşuyoruz, ben de abisini savunuyorum "ama sen küçüksün öyle demeseydin" falan gibi gibi. Birden yine "ama bak siz yanlış düşünüyosunuz" gibi bir cümle kurdu (sonradan öğrendiğim abisiyle tartışması sırasında yanlarında olan küçük erkek kardeşi de benim gibi düşünüyomuş). Ben o yemeğin çatalını bıçağını masaya vurup" bana çoğul konuşma" diye bir bağırdım, o bağırmaya kendim bile inanamadım Sonra tabi herkes bize baktı falan eşim de niye bağırıyosun vs. baya kavgaya tutuştuk. Sinemaya gittik konuşmadık. Arabada tekrar tartıştık evde de öyle, bayağı birbirimize girdik. 6,5 yıllık ilişkimizde 3 kez kavga ettik birisi buydu

Hahaaa çok eğlenceli yaaa.
Çok benziyolar valla.
Bu hatırladığım sonuncuydu çoğu çok saçma kavgalar.

Ben: başım çok ağrıyo hastayım sanki
Eşim: Başını ağrıtmanın zamanımı şimdi birsürü işimiz var.
Ben: iptal

Dün bu konu forumda açılsın diye bekledim durdum. Komik yorumlar bulup gülmek icin :) Mutsuz olmak ne kötü, gülecek yer arıyorum :)

İstemsiz bağırdım demedinmi olabiliyor bazen hareketlerimizi ses tonumuzu kontrol edemiyoruz refleks gibi

İstemsiz bağırdım demedinmi olabiliyor bazen hareketlerimizi ses tonumuzu kontrol edemiyoruz refleks gibi
tabiki demedim bağırmakta haklıydım çünkü bence Yani en azından o sırada öyle düşünüyodum psikopat asabi bir ruh içime kaçmış gibiydi hala o tepkimin neden o kadar şuursuz olduğunu çözmüş değilim pişmanmıyım asla yine olsa yine yaparım bir daha personellerine bile çoğul konuşmamıştır heralde zira 2 yıldır bana hiç konuşmadı

Ben uzatmamak için derdim ve pişman olurdum vallahi kafam kaldırmıyor erkek sesini çünkü

Yuzugunu bulamamis esim bana soruyor, ben de nereye cikardiysan oradadir al iste kaybettin ben kaybediyormuyum hic diyorum bir de benim iki tane sen bir taneyi kaybettin diyorum , o da benim esyalarimin yerlerini degistirme nereye koyduysam orada olsun bul yuzugumu diyor. Ben koymadim sen kaybettin tartismasinda aradik bulamadik o gun oyle gecti. Gecen gun yatak odasindan telefonla aradi cabuk gel diye cekmecedeymis bulmus yuzugu ben koymusum meger unutmusum. Iyi bulduguna sevindim bunun icinmi aradin deyip kactim

En saçmasını söylim o vakit:)ayağım kaydı yere düştüm bana niye dikkat etmiyosun dedi ben de ağzıma geleni saydımm neymiş efendim canım acıdığı için üzülmüş arkadaş o zaman ne diye bağırıyosun isteyerek mi düştüm ben

Esim de cok ince dusunur detay detay detay

Koc burclari hep mi ayni olur ya benim esim de uyandiginda sinirli olur

Kediloviç konu dışı ama aynı gün diyete başlamışız aynı kiloyla nerdeyse benden zayıfsın şuan hangi takımdasın sen
Selam canim ben bi haftadir 9. Takimdayim oncesinde kendim yaptim bisiler motivasyon dusmesin diye takima gectim
Sen nerdesin hangi takim?

Selam canim ben bi haftadir 9. Takimdayim oncesinde kendim yaptim bisiler motivasyon dusmesin diye takima gectim
Sen nerdesin hangi takim?
Aleyküm selam
Herhangi bir takımda diyet günlüklerinde vs kızlarla takılıyoruz.. Geleyim orda konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…