Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
sevgililer gününde bana aldığı çiçeğe acıyıp solacak bu daha işe yarar bir şey alsaydın diye problem çıkarmıştım 😂 çiçekleri sevmem hem solup gidiyor hem gereksiz pahalı 😑 tabi utandım sonra evliykendi bu arada sevgiliyken bu kadar odun değildim 😚

Benim tompik yavru bidon aç kalınca çok asabi özellikle cumartesi sabahları kahvaltıdan beklentisi yüksek uyanınca( daha doğrusu o kalk yemekkkkk diyince ) kahvalti da ne hazırlayacağını soruyor bir keresinde sucuklu yumurta da da yapayım dedim kızartma yaptım bir sürü şey sucuklu yumurta yok diye küstu kavga etti

Ah o gri pantolon. Eşim gri pantolonunu giymesin diye az kavga etmedim. Giyinmek için eline aldığın da bi paçasını ben çekiyordum diğerini eşim :KK51: uzun lafın kısası gri beni darlıyo boğuyo, cinler tepemde maç yapıyo :KK4:

Ah o gri pantolon. Eşim gri pantolonunu giymesin diye az kavga etmedim. Giyinmek için eline aldığın da bi paçasını ben çekiyordum diğerini eşim :KK51: uzun lafın kısası gri beni darlıyo boğuyo, cinler tepemde maç yapıyo :KK4:
Yakismiyorsa ben bilhassa çok güzel diyorum o çirkin ben güzel oluyorum gitsin diyorum

dün eşimle güzel güzel konuşuyorduk işyerinden bir çocuktan bahsettim
başladi.. niye onunla konuşuyorsun adamla muhabbet etmeyeceksin demedin mi...
içimden bi ses: ayy s.... kıskançlığını...
kavga ettik..
yok konuşmuycakmiş..
yok muhabbet etmeyeceksin... neymiş
bla bla..
bende sinirlendim.. ederim artık diye omuz attim adama.. :KK11::KK11::KK11:
yarim saat sonra hiç bişey olmamiş gibi devam ettik. :KK45:

Çok alınganımnher şeyden tartışma çıkarabilirim sonradan hepsine gülerim. Ama çok çabukta sinirimi geçer :) 4 5 dakika içinde. Eşim Otobüste Su içerken, otobüs fren yaptı su üzerime döküldü biraz bu yüzden kavga çıkarmıştım neden su içiyorsun diye:))
off bu çok kötü:KK70::KK70:

Niye herşeye tamam diyorsun diye bile kavga cikarmisligim var ama adam sakin uğraşıyor benim gibi atarliyla :)

Benim dün bugün için yaparız dedigim planı bugün bana sundu yok gitmiyorum dedim dün bunun için bana bagirdin madem olabilecek bişey neden bagirdin dedim anlamamis gibi sen uarin için dedin dedi hiç ugrasamayacagim tartışma için sustum tamam dedim

Artık kafam götürmüyor tartismayi :KK43:
ayy ben sinir oluyorum adamlara..;
benim eşim 1,5 yıldır evde bişey yapacaksa olay çikarityor:KK11:

Benimki 5 aydır işsiz, burnumun dibinde, tüm sinirlerimi tepeme çıkarmış durumda. Birkaç gün önce film izlerken nefes alış verişine gıcık oldum :KK70: böyle burnundan 3 saniyede fışşşş diye alıp hoh diye veriyor. Ay ne biçim nefes alıyorsundan olay çıktı. Bi ara istersen annemlere gideyim ben, kurtul benden dedi, tam kabul edecektim sonra saniye durmayan 15 aylık kızım geldi aklıma. Nefes almasından daha saçma neden olamaz herhalde :KK70:

Bu arada röportaji yapan Rumeysa'nin rujunun rengi hosuma gitti:) Öyle koyu tonlari cok seviyorum ama ten renginden olsa gerek, bende gördüklerim kadar güzel durmuyor :KK43: Masaallah begendim:)

ayyyy benim eşimde yay maalesef :KK43:Trip kralıdır kendisi :)))
Asabiyeti ve bencilliğyle dünyanın en saçma triplerini atıp en saçma kavgalarını çıkartma potansiyeline sahiptir :KK42:

evde biri varken ortada fazla gozukmemem gerek.nasil olcaksa.yemegi yapar.ortaligi sonra 1 ayda topla

Merhaba biz eşimle o kadar saçma şeyler için kavga etmişizdir ki rekor bizdedir kesin sadece aklımda kalan oturma odasında içerde giydiğin terliğim vardı yerde terliği kaldır demiş bende diziye dalmışım kaldırmamışım onu için baya uzun günler kavga çıkardı 😂ama şimdi artık takati YÖK kavga etmeye çok yoğun çalışıyor şükür😂

X