Yakismiyorsa ben bilhassa çok güzel diyorum o çirkin ben güzel oluyorum gitsin diyorumAh o gri pantolon. Eşim gri pantolonunu giymesin diye az kavga etmedim. Giyinmek için eline aldığın da bi paçasını ben çekiyordum diğerini eşimuzun lafın kısası gri beni darlıyo boğuyo, cinler tepemde maç yapıyo
off bu çok kötüÇok alınganımnher şeyden tartışma çıkarabilirim sonradan hepsine gülerim. Ama çok çabukta sinirimi geçer :) 4 5 dakika içinde. Eşim Otobüste Su içerken, otobüs fren yaptı su üzerime döküldü biraz bu yüzden kavga çıkarmıştım neden su içiyorsun diye:))
ayy ben sinir oluyorum adamlara..;Benim dün bugün için yaparız dedigim planı bugün bana sundu yok gitmiyorum dedim dün bunun için bana bagirdin madem olabilecek bişey neden bagirdin dedim anlamamis gibi sen uarin için dedin dedi hiç ugrasamayacagim tartışma için sustum tamam dedim
Artık kafam götürmüyor tartismayi
bunu ben yazdım sandım:)))) biz de aynı böyleyiz:)))Niye herşeye tamam diyorsun diye bile kavga cikarmisligim var ama adam sakin uğraşıyor benim gibi atarliyla :)
bu da iyiymis ayycok güldum.aç kalcaksan niye tartistinEşim işten geldiğinde benim mutfakda olmamam. Mutfağın işiğinin kapalı olması. Çok açmış da onun moralini bozmuş. Halbuki yemek hazırdı. Bunun için küsüp yemekde yemedi.
bizim tartışmamızdan bir örnek;
Ben;
magnum çubuklarından Lamborghini çekilişi var
kocam; Hayır Maserati derken kavga ettik
bi de kocam haklı çıktı
duyduk duymadık demeyin magnum yuva dağıtıyor