piştt sevalll relaxxx..izlemede ol yavru kuşumm
ben sakinimm bebemm yarası olan gocunsun vede agrasifleşsinnn:umursamaz::umursamaz:
tatlım şekerim ne yazdım repine,sende bana rep vermedin mi kaç kere?zampuuşm detayları yazdın yazacağın kadar zaten tatlım... kavga istemiyorum diyorsun fakat tatlım sen dün hem rep olarak hemde özel mesaj yoluyla yazdın yazıcağını bana sölemim dedim ama en sonunda sölettin, sonrada kavga istemiyorum diyorsun güzelim ilk önce sen bi sakin olmasını dene ve sonra konuna dönelim olurmu tatlım???
abba sen erkek olduğunu düşündürebilecek bir lugata sahipsin.ben bir kadının ağzından böyle bi laf duymadım,'lan'kelimesi hoş mu bana rep verirkenkonu sahıbı arkadas benım özelime yazıp benı taciz edemezsin bu 1
benı tehdit edemezsin bu 2
kımın erkek kımın bayan oldugu gayet ortada buda 3
istedigin yere şikayet et umrum değil.. bu son sozlerımde sana kapak olsun..
burası acık birsey ben dusuncemı soyledım .. bi topık acılırken olumlu veya olumsuz sonuclar gelebılır konuyu acan bu tur seylerı kaldırabilmeli..yazma sende acayipse ne gelip gidip bişey yazıyosunlmaz:
burası acık birsey ben dusuncemı soyledım .. bi topık acılırken olumlu veya olumsuz sonuclar gelebılır konuyu acan bu tur seylerı kaldırabilmeli..
ne oli burda..
wallahi arkadaşlar bugün başka bi topicte bir patlama oldu medenice herkes söliceni söledi gitti bitii...bu topic şenlik yeri gibi ya dün akşamdan beri kaynıyor...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?