mübarek aylardan ramazanlardan sonra oraya koşarlar arkadaşlarıyla
losapcım zampule arkadaşımız şimdi çıktı , o çıktı sen geldin tesadüfe bak tühh keşke burda olsaydı neyse sen gidince gelir belki okur yazını.. dediğin doğru hamdolsun demesini bilmeli..
zampule gişe rekorları kırıyo yaa
ne oluyor burda yaaaaaaa
cnm bende anlamadım ama çok eğlencelihihoyyythihoyyyt
ne oluyor burda yaaaaaaa
ufo gören masum köylüm Şeniz
bu kadar uzak kalınca anlamazsın tabi neler olduğunu, hoş biz hep buralardayız yine anlamıyoruz
sahi konu ne burda, son 5 sayfadır başlıkla ilgili tek bir mesaj göremedim :bbo:
anlamazsın tabi kim anladıki..kaydirigubbakcemile3
okudum senin konunu balım gülüm okumaz olurmuyumtatlım sen benım konumu okudun mu sevgılım aldattı durdu gercek bır kızla
senınkı 3aydan sonra gıtse ne olcak eglenmeye gıtmese ne.
bıraz takdır et hamdolsun demeyı bıl. bak mubarek aylardayız.
Gerçekten ne tavrınız,ne uslubunuz ne de tartıştığınız konu kabul edilebilir.
Konu sahibine inanmayan arkadaşlar kimse sizlere zorla yorum yazdırmıyor.Samimiyetine inanmadığınız bir konuda yorum yapmayın canınızda sıkılmaz.
Gelelim konu sahibi arkadaşa sizde kimseyi repler,özel mesaj yolu ya da burdan "onunla özel ilgileneceğim" diyerek tehdit vari konuşamazsınız bu hakkı size kimse vermiyor.Sizde memnun değilseniz yorumlardan yok sayar ,görmezsiniz. Sanırım yok saymak kadar etkili bir tepki yoktur.
Saygılarımla...
denmur pardon da bu iki kişi arasındaydı .. ucuncuye ne duser iyi bilirsin... şakkıdı şakkıdıdüşünceni söylemiyosun bence resmen çirkince tartışıyosun kapak olsun falan çok ayıplmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?