E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Anlamdıgım ne bİlİyıonuz mu zampule ben losap deĞİlİm dİyor ama losap Çıkıpta ben zempure deĞİlİm demİyor.zampure anlAdıgım kAdrıyla losap ta senın yerınd e olmk İstemİyor canım ya :)
losap ben zempule deĞİlİm dedİ de ben gÖrmedıysem bİlemİyorum da :))
:1shok: geciçtirmedim vallabence bırbırımız degılız :))) bu nasıl soylenebılır kı daha acık,aynı anda neteyız falan. o baska ben baska ben o degılım nasıl denır kı mantıklı mı bu. sadece yapılarımız aynı. konusma tarzımız, ama özelden msj attım benı gecıstırdı dıye kırıldım yazmıycam ona daha fazla. :umursamaz:
tam yeis rüzgarlarına kapılmıştım yarıldım yorumuna :roflol:Bende zampuleyim, bende losapım, hepimiz tütün kolonyasıyız:lepi:-tatlicadiarzu-
Yahu inanmıyosanız konuyu uzatmayın, konuya cevap verin konturmatik barlara gidilirse ne olur:mymeka:
Aynı kişilerse zaten ortaya çıkar merak etmeyin demi ama konu sahabı:umursamaz:
:1shok: geciçtirmedim valla
beynim durdu uzun yazamadım senin aklın benden daha çok çalışıyor şimdi :sinifsinif:
kitlendim kaldım a.s.
bence bırbırımız degılız :))) bu nasıl soylenebılır kı daha acık,aynı anda neteyız falan. O baska ben baska ben o degılım nasıl denır kı mantıklı mı bu. Sadece yapılarımız aynı. Konusma tarzımız, ama özelden msj attım benı gecıstırdı dıye kırıldım yazmıycam ona daha fazla. :umursamaz:
bende zampuleyim, bende losapım, hepimiz tütün kolonyasıyız:lepi:-tatlicadiarzu-
yahu inanmıyosanız konuyu uzatmayın, konuya cevap verin konturmatik barlara gidilirse ne olur:mymeka:
Aynı kişilerse zaten ortaya çıkar merak etmeyin demi ama konu sahabı:umursamaz:
evet her erkek gidiyormuş
hatta bekarken gitmeyenler evlenince gidiyormuş :bbo:
bılmıom benı sevgılımden daha cok uzdun şu an şu saat olmus gecenın bılmemkacı ben sana bısey yazıom sen haha hıhı dıyon yollaya basıon
tamamzampul konusmaya lım bı sure. ben cıkıyorum yarın bakarız. :sinifsinif: üzdün ama benı bıl yani.
ancak ben losap degılım ama olmak ısterdım falan dersen belkı affederım hıh :kedi:
psikoloji mezunusun ama ekonomist olmuşsun :1ninca:psikoloji mezunuyum zaten ayni zamanda ordan bu teshisler fakat losap tarzi durumlar demistim zaten sen degilsen uzerine alinma zaten uslu durdum tamam :)
Akşam nerden geldiyse,
losap,zampule,kolonya,patiska vs vs aynı kişi denilince aklıma geldi...CADIARZU
Patiska yı biliyorum önceden,hatta tartışmıştık ta.. CADIARZU
Yalnız kolonya ile muhabbetimiz vardı...CADIARZU
iyi anlaşıyorduk...
aklıma takılan nasıl oluyorda aynı kişiyle hem iyi anlaştım hem tartıştım...:uhm:kaydirigubbakcemile3
iyi işletmiş beni valla helal olsun....kaydirigubbakcemile3
cnm o bazen kendisiyle bile bi ii anlaşıo bi kawga ediokaydirigubbakcemile3 geçmişi oku görürsün kendine özelden mesaj yazıo cwp gelmeyincede kızıo:roflol:
yerlerı opcem sımdı gulmekten:roflol::roflol::roflol:
akşama gelicem dedi gelmedizampuş naber?
akşama gelicem dedi gelmedi
beklevdim saatlerdir
ellerimde biralar
o al içeriz demişti ayrılmıştık anlatmıştım ya sonra barıştık onunla bi şans daha verdim
ama eğildiğimde öpersin bundan sonra dedim
ama gelmedi ellerimde biralar kaldırımda oturdum bekledim :sinifsinif:
losap komşum değilki oturmaya gelsinzampule iktisat da okudum ben psikolojiden ekonomistlige gecmedik heraldebuarada kim gelcekti sana losapmi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?