• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Çimen vazgeç bu sevdadan. Olan sana olacak kuzum

Ben kötü biri değilim
Kalkmis cocuklu evli adami bosatmaya baslik acmis.cocuk peydahlamis.Adam yazdim ama adamliktan nasibini almamis bir ahlaksiz daha dogru tabir olur.aa tabi canim siz kotu değilsiniz🤣🤣 ne munasebet siz ve sizin gibilere soylenecek cok sey varda, neyse hamile hamile canimi bir metres ugruna sikamicam...milletin kocasina goz diken kadina bizim kendi icimizde bi deyimimiz var siz aşk kisvesi altinda avutun kendinizi...aslinda siz o adamla cokta yakisirsiniz.insallah karisi farkina varirda kurtarir kendini sizden

Son düzenleme:
Cocuklu evli adami bosatmaya baslik acmis.sorsaniz kotu değil.siz ve sizin gibilere soylenecek cok sey varda, neyse hamile hamile canimi bir metres ugruna sikamicam...
E ama adamın karısı da çocuğu olacak bir adamla evli kalıp doğacak çocuğu babasız bırakıyor. Yazık değil mi?

Konu sahibi sen de bir şeyler söyleseneeee! Kocamdan boşanmıyor deseneee.

Zaten onun içinde iyi olan boşanması onu sevmeyen istemeyen bir adamla çocuğu için evli mi kalıcak
Bak şimdi tam da önümüzde hıdrellez var , dilek dile yaz kağıda gül ağacı dibine göm ateşten atla bu iş 3 vakte kadar tamamdır kaçırma sakın🥰

Zaten onun içinde iyi olan boşanması onu sevmeyen istemeyen bir adamla çocuğu için evli mi kalıcak
Sevmediğini nerden çıkardın kuzum? Kadın seni duyunca ona da hata ettim diyecek boşluktaydım diyecek, seni seviyorum diyecek, gitme diyecek. Herkesi sevebilir bunlar herkesi.

Eşini aldatan hiçbir erkek ben karımı çok seviyorum mükemmel bir eşim var diyip aldatmıyor madem bu kadar kötü bir eşe sahip neden seninle gizli saklı hayat yaşamak istiyor hiç düşünmedin mi

Seni sevse senle evlenir.sen niye gurursuzca adamin etrafinda donuyorsun madem.isteyen adam pavyondan kari cikarir karim diye gezer . pavyondan bak.seni kullanmis atmis kenara mendil gibi.sen saniyorsun ayrilcak karisindan da sana gelecek.bu saflikla insallah hayat yolculugunda basina daha da kotu seyler gelmez.akillanirsin umarim.

Eşini aldatan hiçbir erkek ben karımı çok seviyorum mükemmel bir eşim var diyip aldatmıyor madem bu kadar kötü bir eşe sahip neden seninle gizli saklı hayat yaşamak istiyor hiç düşünmedin mi
Ailesinin bulduğu kızla evlenmiş işte aşk evliliği değil mantık evliliği yapmışlar. Ailesi çok zengin onlara karşı da gelemiyor . Ailesi yaşayana kadar o kadınla evli kalmak zorunda

Seni sevse senle evlenir.sen niye gurursuzca damin etrafinda donuyorsun madem.isteyen adam pavyondan kari cikarir karim diye gezer . pavyondan bak.seni kullanmis atmis kenara mendil gibi.sen saniyorsun ayrilcak karisindan da sana gelecek.bu saflikla insallah hayat yolculugunda basina daha da kotu seyler gelmez.akillanirsin umarim.
Ben pavyon kadını değilim . Bana o.pu muamelesi yapmayı bırakın ben kendi halinde üniveriste öğrencisi bir genç kızdım sonra bir erkek karşıma çıktı ve ona aşık oldum düzenli olarak birlikte oldum

Ben pavyon kadını değilim . Bana o.pu muamelesi yapmayı bırakın ben kendi halinde üniveriste öğrencisi bir genç kızdım sonra bir erkek karşıma çıktı ve ona aşık oldum düzenli olarak birlikte oldum
Olamazsın zaten. Onlar her seviyom diyenin arkasından gitmiyor.

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Metres!! Baban mezarindan kalkip senin suratina tükürür!! Yaziklar olsun.. yuva yikanin yuvasi olmaz. Metresin cocugu kim ne yapsin?!

Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam
Nasıl yapılmasın hani sadece aşık da olmamışsın ki birlikte olmuşsun, bir kadini aldatmışsınız.
Sana o kadar üzülüyorum ki… Daha hayatına başlamamışken yaptığın seçime bak. Bir kadinin olabileceği en kötü konumdasın.
O adam da kötü sen de kötüsün. Umarım aklın başıma gelir de bir bebeğin, daha doğruyu yanlışı ayırt edemeyen annesinin sacma hırsları yuzunden, hayatı kararmak zorunda kalmaz.

Back