- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
- Konu Sahibi justdefneee
-
Ağlarken hamile kalmış da olabilir. Bilip bilmeden konuşmayalım. Gözyaşında da sperm olur diyor doktorlar.Eksik var evet.
Ayrilmayi cok denedik ama yapamadik ikimizde sarilip agladik günlerce o agladi ben agladim sel oldu akti aşkimiz. Ama dedim evlisin ama dedi sana asigim bi daha agladik filan.
Karsilikli ağlaşmak çok önemli bu tür konularda.
Altına da yıldız tilbe fonda "amaaa evlisiiiiin benim diiilsiiiiin"Eksik var evet.
Ayrilmayi cok denedik ama yapamadik ikimizde sarilip agladik günlerce o agladi ben agladim sel oldu akti aşkimiz. Ama dedim evlisin ama dedi sana asigim bi daha agladik filan.
Karsilikli ağlaşmak çok önemli bu tür konularda.
Biraz ayrıntı, duygusallık; konuya dövüşerek savunarak katılım... Ben de özler oldum Tahin. Eski tadı kalmamış.
Birbirimize çok aşığız, sarılıp ağladık, karısı kendisine bakmayan pespayenin teki, aile zoruyla evlenmiş ler, çocuklar için biraradalar,ben ayrılmak istedim ama sevgilim beni birakmadi...Di mi şöyle azcık arsız edepsiz bişey olacak sayfalarca dööşecez, hikayesi sağlam olacak, mıymıy genç kız kesmiyor.
Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam
Onunla yapın o zaman.Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam
Derslerine çalışmıyorlarBirbirimize çok aşığız, sarılıp ağladık, karısı kendisine bakmayan pespayenin teki, aile zoruyla evlenmiş ler, çocuklar için biraradalar,ben ayrılmak istedim ama sevgilim beni birakmadi...
Yazacak şey mi yoktu yani, insanin hevesini kursağında bırakıyorlar böyle.
Tabi efendimBen kötü biri değilim
Bir İbrahim Tatlıses sözü derki; Allah belanı verecek21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam
Yok ya sinirlenmeÖzellikle açıyorsunuz bu konuları dimi bizi sinir etmek için yoksa normal kafayla bi insan bu ayıbını anonim olarak bile yazmaz. Ahlaksız ve iğrenç insanlara yakışır bir yaşam şekli. Allah hidayet versin.
Rıspı mı? Aşk olsun.Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam
Ama çok aşııııkBir İbrahim Tatlıses sözü derki; Allah belanı verecek
Başkasının kocasına aşık olmuşsun seni metres olarak kullanacak akıl verin diyorsun nasıl bir sacmalık bu21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Aşk olmuş zaten. O yüzden beyle.Rıspı mı? Aşk olsun.
Totem yapsa olabilir , ünlü futbolculardan destek alabilir aslındaEvli insanla birlikte olup nasıl rahatça boşansın istiyorum diyobiliyorsun?
Evli insanla beraber olurken düşünecektiniz bütün bunları.
21 yaşında metres hayatı mı yaşamak istiyorsun?
Belki başka bir şey için kullanacak. Nereden biliyorsunuz da hemen yargılıyorsunuz ya? Toplumun geldiği hale bak.Başkasının kocasına aşık olmuşsun seni metres olarak kullanacak akıl verin diyorsun nasıl bir sacmalık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?