- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
- Konu Sahibi justdefneee
-
Yok ya, çok yavan bu konular. Söyle aşka getirecek metresli konulara hasret kaldım.Metresli konu görünce KK kadınları:
https://giphy.com/oBJk5IWssaE3RohA8i
Adam almak zorunda değil? Almasa ne olacak? Bir soyadı ve kuru nafaka dışında bir şey vermiyor mahkeme. Adam istemese almaz. Bu riski almaya değmez ki.var var. evli adamla birlikte olmanın en büyük etkeni adamın parasının olması. zaten istediğini başarmış baktığın zaman. çok var sırf geleceği için evli adamla birlikte olan kızlar. ev aldırıcak maaş gibi süerkli para alıcak ve hayatına bakıcak. bundan daha kolay ne var?
Yok ya, çok yavan bu konular. Söyle aşka getirecek metresli konulara hasret kaldım.
Ben de uydurma oldugunu dusunuyorm son bi haftadir trolller artti sitedeAmin amin. Ama ben uydurma olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bu kadar zekası geri olduğuna inanmıyorum
Di mi şöyle azcık arsız edepsiz bişey olacak sayfalarca dööşecez, hikayesi sağlam olacak, mıymıy genç kız kesmiyor.Yok ya, çok yavan bu konular. Söyle aşka getirecek metresli konulara hasret kaldım.
Aman nolcakE yarın başkasını da hamile bırakıp sizi boşayıp onunla evlenirse ne olacak? Adamın hobisi evliyken başka kadınlarla yatmak ne de olsa.
Uzulme canim ben de 5 aylik hamileyim. İki tane evli sevgilim var cocuk hangisinden bilmiyorum.21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Di mi şöyle azcık arsız edepsiz bişey olacak sayfalarca dööşecez, hikayesi sağlam olacak, mıymıy genç kız kesmiyor.
Ay doğru. Evli adam mı yok sanki? Ben de yani.Aman nolcak
Bu kız da başka evli adamdan hamile kalır
Bu kez onun rvine yerleşir
Ben de evli bir adamdan hamileyim yaaa.Uzulme canim ben de 5 aylik hamileyim. İki tane evli sevgilim var cocuk hangisinden bilmiyorum.
Bizi kinayanlar kinadigini yasar insallah. Amin ecmalin.
Bi de arada sarılıp ağlama seansları düzenleseler mesela harika olur.Aşık oldum bunun nesini anlamıyorsunuz hanımefendi? Elimde olarak gelişmedi, yaptım bir hata ama karısı da biliyor bence. O gurursuz, evde kocasıyla oturmayı tercih ederken ben niye aşkımdan vazgeçeyim? İnsan kaç kere aşık olur? Çok iyi babalık yapacağından eminim. Zaten ayrı yatıyorlarmış, beş senedir boşanmış gibi yaşıyorlarmış, bitmiş bir evliliği çocukları için sürdürüyor!
Bu satırlarla gelsinler, canımızı yesinler.
Kinadin dimi bak hemen basina geldi.Ben de evli bir adamdan hamileyim yaaa.
Evet. İki dakkada olana bak sen.Kinadin dimi bak hemen basina geldi.
Yok ya, çok yavan bu konular. Söyle aşka getirecek metresli konulara hasret kaldım.
Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamamAman nolcak
Bu kız da başka evli adamdan hamile kalır
Bu kez onun rvine yerleşir
Bak bir beddua eder , çünkü üye kötü biri diil, sonra burdan hepimiz dağılır kendimize gelemeyizKinadin dimi bak hemen basina geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?