- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
- Konu Sahibi justdefneee
-
ona diyecek sözüm de yok ki ç.ü kopsun inşallahEvli ama şeyi durmamış ve gencecik kızı hamile bırakmış bir adam diye düzeltebilir miyizerkekler de bir şeref yoksunu anam
Eğer gerçekse canı sıkılan uyduran bir arkadaşımız değilse kadına gerçekten çok üzüldüm umarım boşanır Kadın kurtulur bu ikisindenEvli ama şeyi durmamış ve gencecik kızı hamile bırakmış bir adam diye düzeltebilir miyizerkekler de bir şeref yoksunu anam
Kandırdı mı seni kuzumBen kötü biri değilim
AMİNona diyecek sözüm de yok ki ç.ü kopsun inşallah
Tabiki kimse kötü biri değil zaten. Dünya iyilerle dolu. İyilikten bir hal olmuş durumdayız. Sen mesela iyiler içinde baya zirvedesin çünkü evli adamla sevgili olmak çocuk yapmak ve karısından da boşanmasını beklemek falan popüler iyiliklerden.Ben kötü biri değilim
Bu dünyada ne ekersen onu biçersin er yada geç ! O karısı ne duruma düştüyse aynı duruma düşersin bir gün . Yazık çok yazık ! Kendini nasıl bi duruma düşürür insan kendisini ya !21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Amin amin. Ama ben uydurma olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bu kadar zekası geri olduğuna inanmıyorumEğer gerçekse canı sıkılan uyduran bir arkadaşımız değilse kadına gerçekten çok üzüldüm umarım boşanır Kadın kurtulur bu ikisinden
Kızılcık şerbeti21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Elinde güç yok sadece. Evli adamın kullanıp şimdi başımdan nasıl atsam diye kara kara düşündüğü zavallı bir kızcağızsın. Elinde güç olsa tarantulaya dönersin.Ben kötü biri değilim
Tabi tabi sitenin gördüğü en iyi insansın!Ben kötü biri değilim
var var. evli adamla birlikte olmanın en büyük etkeni adamın parasının olması. zaten istediğini başarmış baktığın zaman. çok var sırf geleceği için evli adamla birlikte olan kızlar. ev aldırıcak maaş gibi süerkli para alıcak ve hayatına bakıcak. bundan daha kolay ne var?Amin amin. Ama ben uydurma olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bu kadar zekası geri olduğuna inanmıyorum
Karısına söyleyin bari o bosansın21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?