• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Çocuğu aldırın, sizin gibi bir metresin çocuğu olarak doğmak hayattaki en büyük şanssızlığı olur. Adam ne yaparsanız yapın evlenmeyecek, bir süre sonra eve de gelmeyecek hatta evi de sizden alacak. Karısına bunu yapan şerefsiz size neler yapmaz. Aklınızı başınıza alın.

Evli ama şeyi durmamış ve gencecik kızı hamile bırakmış bir adam diye düzeltebilir miyiz 🙄 erkekler de bir şeref yoksunu anam
Eğer gerçekse canı sıkılan uyduran bir arkadaşımız değilse kadına gerçekten çok üzüldüm umarım boşanır Kadın kurtulur bu ikisinden

Ben kötü biri değilim
Tabiki kimse kötü biri değil zaten. Dünya iyilerle dolu. İyilikten bir hal olmuş durumdayız. Sen mesela iyiler içinde baya zirvedesin çünkü evli adamla sevgili olmak çocuk yapmak ve karısından da boşanmasını beklemek falan popüler iyiliklerden.

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Bu dünyada ne ekersen onu biçersin er yada geç ! O karısı ne duruma düştüyse aynı duruma düşersin bir gün . Yazık çok yazık ! Kendini nasıl bi duruma düşürür insan kendisini ya !

Eğer gerçekse canı sıkılan uyduran bir arkadaşımız değilse kadına gerçekten çok üzüldüm umarım boşanır Kadın kurtulur bu ikisinden
Amin amin. Ama ben uydurma olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bu kadar zekası geri olduğuna inanmıyorum

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Kızılcık şerbeti 🤔🤣

Amin amin. Ama ben uydurma olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bu kadar zekası geri olduğuna inanmıyorum
var var. evli adamla birlikte olmanın en büyük etkeni adamın parasının olması. zaten istediğini başarmış baktığın zaman. çok var sırf geleceği için evli adamla birlikte olan kızlar. ev aldırıcak maaş gibi süerkli para alıcak ve hayatına bakıcak. bundan daha kolay ne var?

Karısına söyleyin bari o bosansın

Back