• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Eksik var evet.
Ayrilmayi cok denedik ama yapamadik ikimizde sarilip agladik günlerce o agladi ben agladim sel oldu akti aşkimiz. Ama dedim evlisin ama dedi sana asigim bi daha agladik filan.

Karsilikli ağlaşmak çok önemli bu tür konularda. 😃
Ağlarken hamile kalmış da olabilir. Bilip bilmeden konuşmayalım. Gözyaşında da sperm olur diyor doktorlar.

Eksik var evet.
Ayrilmayi cok denedik ama yapamadik ikimizde sarilip agladik günlerce o agladi ben agladim sel oldu akti aşkimiz. Ama dedim evlisin ama dedi sana asigim bi daha agladik filan.

Karsilikli ağlaşmak çok önemli bu tür konularda. 😃
Altına da yıldız tilbe fonda "amaaa evlisiiiiin benim diiilsiiiiin" 🤪 üf ne güzel olurdu

Biraz ayrıntı, duygusallık; konuya dövüşerek savunarak katılım... Ben de özler oldum Tahin. Eski tadı kalmamış.
Di mi şöyle azcık arsız edepsiz bişey olacak sayfalarca dööşecez, hikayesi sağlam olacak, mıymıy genç kız kesmiyor.
Birbirimize çok aşığız, sarılıp ağladık, karısı kendisine bakmayan pespayenin teki, aile zoruyla evlenmiş ler, çocuklar için biraradalar,ben ayrılmak istedim ama sevgilim beni birakmadi...
Yazacak şey mi yoktu yani, insanin hevesini kursağında bırakıyorlar böyle. :KK43:

Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam

Tövbe haşa aşka saygımız sonsuz 🫠

Bana o...puu muamelesi yapmayı bırakın ben sadece aşık oldum ve o kişi evli ne yapayım keşke karısından önce hayatıma girseydim 5 sene önce evlenmişler o zaman daha 16 yaşında lise öğrencisiydim böyle bir şansım yoktu ona çok aşığım onsuz yapamam
Onunla yapın o zaman.

Birbirimize çok aşığız, sarılıp ağladık, karısı kendisine bakmayan pespayenin teki, aile zoruyla evlenmiş ler, çocuklar için biraradalar,ben ayrılmak istedim ama sevgilim beni birakmadi...
Yazacak şey mi yoktu yani, insanin hevesini kursağında bırakıyorlar böyle. :KK43:
Derslerine çalışmıyorlar😒 az seda sayan esra neyim izleseler bir de kızılcık şerbo

Özellikle açıyorsunuz bu konuları dimi bizi sinir etmek için yoksa normal kafayla bi insan bu ayıbını anonim olarak bile yazmaz. Ahlaksız ve iğrenç insanlara yakışır bir yaşam şekli. Allah hidayet versin.

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Bir İbrahim Tatlıses sözü derki; Allah belanı verecek

Öyle deme o mesleğin bir haysiyeti var, haksızlık etmeyin metreslik o meslekten çok çok aşağılarda bir seviye
Konu gerçektir değildir bilemem ama bu mecrada kimse sana hak vermez
Dediklerin doğruysa bebeği aldır, adamı terket yoluna devam et
Bunu sürdürürsen ömür boyu sürüneceksin peşine de bir çocuk takıp onunda hayatını mahvedeceksin

Özellikle açıyorsunuz bu konuları dimi bizi sinir etmek için yoksa normal kafayla bi insan bu ayıbını anonim olarak bile yazmaz. Ahlaksız ve iğrenç insanlara yakışır bir yaşam şekli. Allah hidayet versin.
Yok ya sinirlenme :D bize de eğlence oluyor ama hiç yaratıcı bir senaryo gelmiyor, fake fake işler :) olacak ama gelişim zamanla büyüdükçe

Evli insanla birlikte olup nasıl rahatça boşansın istiyorum diyobiliyorsun?
Evli insanla beraber olurken düşünecektiniz bütün bunları.
21 yaşında metres hayatı mı yaşamak istiyorsun?

Rıspı mı? Aşk olsun.

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Başkasının kocasına aşık olmuşsun seni metres olarak kullanacak akıl verin diyorsun nasıl bir sacmalık bu

Evli insanla birlikte olup nasıl rahatça boşansın istiyorum diyobiliyorsun?
Evli insanla beraber olurken düşünecektiniz bütün bunları.
21 yaşında metres hayatı mı yaşamak istiyorsun?
Totem yapsa olabilir , ünlü futbolculardan destek alabilir aslında 😇

Back