SevgiliminEvlilik Teklifi

Şımarık liseli kız çocuğu gibi,pfff ne kadar saçma davranmışsın yahu

yoladevam aklımda daha doğrusu kalbimde bir istek vardı o olmayınca biraz sinirlendim.

Auri anlıyorum yorumunuzu, kadınlar olarak bazen biz de ters anlarımız oluyor oyle davranabiliyoruz... Yorumunuz yapıcı olduğu için saolun fark edilmiyor bazı şeyler iş işten geçene kadar

tüy bile dikmissin. Adi üstünde süpriz senin istdedigin gibi degil yapanin istedigi gibi olur. Oglana helal valla neler düsünmüs sayende gerceklestirememis, kursagina tikamissin resmen.

soruna gelince; sen haksizsin.

Tamamen senn hatan hem sürprizi bozuyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyordum fazla simartnis seni

Kaç yıldan beri bu konuda hep bir gecikme veya sorunlar yaşanmıştı aramızda, o yüzden bu sefer böyle hissedip konuştum... Aslında bir yandan da sizin yorumlarınızı alıp ona okutmayı düşünüyordum, yorumlarınız pek beklediğim gibi çıkmadı açıkcası :) Ancak objektif bakış daha önemli benim için sevgilimin kıymetini bilmem gerekiyor sanırım

aklımda daha doğrusu kalbimde bir istek vardı o olmayınca biraz sinirlendim.

Sevgilinizin tahmin edebileceği bir şey miydi? Bakın aklınızı kalbinizi okuyamaz sonuçta. Kadınlar şunu unutuyor, evlilik teklifi, düğün, alınacak eşyalar sadece kadınlara özel şeyler değil. Evlilik teklifi sadece sizinle ilgili değil, ilerde düğününüz olduğunda bu sadece sizin en özel gününüz olmayacak, eşya alırken sadece sizin zevkiniz olamaz. Karşıdaki insanın da bir zevki bir duygusu bir isteği olabilir.

Ya size sürpriz yapmış siz yok niye öyle böyle değil. Tabii ki sevgiliniz haklı. Burda yandaş bulamayacaksınız.

Bence yazık çocuğa üzüldüm!
Adam okAdar uğraşmış birde üste çıkıp fırça atmışsınız
Üslubunuz gerçekten çok ağır,üstelik onca yoldan geliyor ve size nerelerden kitap yolluyor
ADAMIN sürprizini bile bozmuşsunuz,tabiki haksızsınız....

tahminden çok gene otelde olsun, masada en azından güller olsun belki adıma bir şarkı istemiş olsun orada da kitabı bana tam teklif edeceği an versin istemiştim. Kitabı baştan alınca moralim bozuldu, yoksa o otele yer ayırttığını bana diyordu zaten... Ufak bir yer olduğu için imkanlar bunlar aslında, bu sefer biraz abarttım sizin yorumlarınızdan anlıyorum

çok anlam yüklemişssin sen bu evlilik teklifi işine:))
adam elinden geleni yapmış nihayetinde.
bundan sonrasında alttan al bari de evlilik teklifi işini tatlıya bağlayıverin:))

Ya size sürpriz yapmış siz yok niye öyle böyle değil. Tabii ki sevgiliniz haklı. Burda yandaş bulamayacaksınız.

Cidden haketmiyosun.

yandaş bulmak değil de cidden sizin neler düşündüğünüzü merak ettim, bu tip özel durumlarda evlilik teklifi gibi zamanlama en önemli konulardan biridir benim için. Yani zamanlamasını doğru yapsa zaten hiçbir sorun yoktu çokta mutlu olurdum... Bir de olayı dışardan görmek istedim, bu siteyi takip ederim epeydir...Çoğu derde göre benimki daha ufak biliyorum ama kalbim anlamadığım derecede kırıldı erkenden o kitabı okuyup o teklifi görünce...

O kadar yoruma hala tersliyor musun?
PES. Allah sana senin gibi bir kismet versin insallah canim seni anca paklar da hakkindan gelir

Tabiki sen haksızsın. Adam uğraşmış sürpriz hazırlamış hepsini bozdunuz bide söylemişsiniz. Gerçekten banada çok kaprisli geldiniz.

hem aç sürprizi boz hem sevgiline kız hem kim haklı diye sor... sorulur mu hiç sen haklısın tabi!!! hata etmiş sana öyle bir sürpriz hazırladığı için... çünkü hak etmiyorsun...

Allah başka dert vermesin. Ben ne istediğinizi anlayamadım zaten. Belkide hayatının en önemli anını bozmuşsunuz adamım birde kızıyorsunuz. Sizin için oldupu kadar erkek içinde önemli bir an sonuçta bu bencillik neden? O kadar uğraşmış içten içe üzüldüm adamcağıza.
Yani ses etmiyor hala gönül yapmaya çalışıyorsa direk evlenin zaten daha iyi bir adam bulamazsınız. Ama karşı taraf için hayırlı bir kararmısınız bilemedim mutsuz etmeyin adamı

çok anlam yüklemişssin sen bu evlilik teklifi işine:))
adam elinden geleni yapmış nihayetinde.
bundan sonrasında alttan al bari de evlilik teklifi işini tatlıya bağlayıverin:))

şimdi konuşmaya gidiyorum bakalım nasıl gelecek inş çok sinirli olmaz... Genelde dayanır dayanır bir yerde patlar bir süre için pek yanına yaklaşılmaz... gönlünü alıcam umarım

Kitabı baştan alınca

Kitabı baştan almamışsınız. Siz sevgilinizin bir isteğine saygı göstermeyerek kendiniz baltalamışsınız. Erkek arkadaşınızı size güvenerek bir yola çıkmış. Yarı yolda bırakmışsınız. Bilse ki basit bir isteğini bile kıracak yerine getirmeyeceksiniz zaten hayatta size yollamazdı önceden.
Burda o kadar planı emeği hiçe gitmiş bir insan var. Ben o kitaptan zamanında eşim için hazırladım. Emin olun baya emek isteyen bir şey. Bütün planı bütün emeği çöpe gitti. Neden? Size güvenip, sizden bir şey rica ederse yapacağınıza inanıp da bir şey yaptığı için.

şimdi konuşmaya gidiyorum bakalım nasıl gelecek inş çok sinirli olmaz... Genelde dayanır dayanır bir yerde patlar bir süre için pek yanına yaklaşılmaz... gönlünü alıcam umarım
ee hadi bakalım.
iyiki konu açmişssin:))
yoksa tribe devam edecektin sanırım sen.
bu kadar üstüne gitmeyin şu adamların.:))
bu kadar de şekilci olmayın derim nacizane

sevgilinin yerinde olsam seninle evlenmekten vazgeçerdim...

İnanılmaz,hala kitap önce geldi diye sevgilinizi suçluyorsunuz.Diyecek söz yok.

O kadar yoruma hala tersliyor musun?
PES. Allah sana senin gibi bir kismet versin insallah canim seni anca paklar da hakkindan gelir

hem aç sürprizi boz hem sevgiline kız hem kim haklı diye sor... sorulur mu hiç sen haklısın tabi!!! hata etmiş sana öyle bir sürpriz hazırladığı için... çünkü hak etmiyorsun...

Violet yok canım kızmaktan çok bilmiyorum üzüntü var içimde hem kendim hem onla ilgili... olabilir mazur görün hepimizin bazen boş kaprisleri olmuyor mu sevgililerimize karşı,benimki de bu şekilde oldu ama bir şekilde çözülmesi yoluna bakıcam...
Solitary ya öyle deme, zaten kızıyor o da bu lafları diyor bazen iyice kırılıyorum... Manevi hediye olsun istedim uğraştım çizdim saatlerce diyor ( sitedeki kitapta insanları arkaplanı kolları bacakları vs siz seçip boyutunu ayarlayıp yerleştiriyorsunuz) bunu haketmemiştim tam geleceğim gün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…