• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SevgiliminEvlilik Teklifi

Sen şimdi üstüne düşeni yapacak mısın? Seninle hala konusuyor olması bile mucize ben sana söyliyim.

Yapıcam birşeyler nasıl birşey olacagını düşünüyorum saatlerimiz bile sayılı aslında...Pazar sabahı yola çıkacak geri gidecek kavgayla herşey mahvoldu ama umarım düzeltiriz birşeyleri. hediyeden çok mutlu konuşsam o daha çok mutlu olur

Yapıcam birşeyler nasıl birşey olacagını düşünüyorum saatlerimiz bile sayılı aslında...Pazar sabahı yola çıkacak geri gidecek kavgayla herşey mahvoldu ama umarım düzeltiriz birşeyleri. hediyeden çok mutlu konuşsam o daha çok mutlu olur

Siz mutlu konussanız yetiyor ama adamın yaptığı bunca hazirlik yetmiyor.. mantıklı mı?

Elbette hediye alın, sevdigi yemeklerde yapın yahut siparis edin, hatta bir de çiçek alın özür dileyin.. cizdiginiz bu intibayı yıkmanız gerekiyor, kuvvetli bir özür olsun

Ya bu kk'daki konuların ortası yok. Ya evlilik teklifi yok diye üzülür kadınlar ya da ne biçim etti diye. Okurken güldüm ne olur kusura bakmayın.

Ben daha haksızım demişsiniz de karşı taraf hiç haksız değil bir kere. Sadece siz haksızsınız. Bir de yüz yüze teklif etmesini beklerdim demişsiniz, farkında mısınız bilmiyorum ama adam açma demiş zaten. Açtığınızda yanınızda olacaktı yani.

Keşke biri çıkıp "şaka" dese konu için.

Hediyeler konusunda bile baskı yapıp zorla söyletmek, ne bileyim görselliğe önem veririm diye adama baskı yapmak ya da ısmarlama sürpriz istemek şu an tolere edilebiliyordur belki de evlenince cık, olmaz öyle.

Bir de çocuk da değilsiniz. Adam daha olgun biriyle, kafası rahat bir ilişki yaşamak isteyebilir. Fazla kapris bunaltır adamı.

Kadın milleti nazlı evet ama sizinki naz değil, çoğu kadın da sizin gibi değil.

Hiç mi adaletli eşleşme olmaz bu hayatta ya, valla inancım kalmadı.

ewt ewt. siz de ona jest yapıp özür dileyin. özür yazılı bir tişört gibi bişey. yazık o kadar hazırlık yapmış biraz batırmışsınız.
dur bir tane ded eşimin , sizin gibi batırdığı bir kutlamamızı anlatayım. evli olarak ilk 14 şubatımız. ben sabah hastayım, sen git işe ben izin kullanıcam bugün diye numara yaptım. eşim çıktı ardından ben çıktım işe gittim. yarım gün çalışıp izin aldım yarım gün. gittim eşime hediye aldım, masa hazırlamak için çeşitli metaryeller aldım, bir de yemek aldım yetişmez diye. neyse eşim beni aradı ben dolmuştayım. tır tır ses var. en iyisi aşağıya ineyim de markete gittim falan derim dedim. neyse onca poşetle birkaç kişinin yardımıyla indim dışarı. bir de yağmur var. açtım telefonu. dedi ki napıyorsun? markete çıktım. sen napıyorsun dedim?
arkadan bir kapı sesi! ewt bizim evin zili çalıyor. meğer eve gelmiş erkenden. dolmuştan indiğime mi yanayım, sürprizimin elimde patlamasına mı?? hayır madem eve geldin yokum, anla yani bişeyler yapmaya çalıştığımı ses etme.
bir daha da 14 şubat kutlamadım hiç. (4 kez geçirdik 14 şubatı kutlamasız) daha doğrusu hevesim kalmadı hiç. aman siz de dikkat edin adamın hevesini kaçırmayın.

ben okudum bu yazdığınızı beğendim adam da aynı anda sizle aynı şeyi düşünmüs,yani o da ince ruhlu bir adammış...Yani o da size supriz yapmayı düşünmüş ki bence bu durum fırsata çevrilir ne kadar düşüncelisin falan diyip daha çok heveslendirelibilir:) Daha sonra konuşurken bence olaya bu yönden yaklaşın tekrardanb daha hevesli olmasını sağlayabilirsiniz.

Tabi ki sevgilin haklı
Ne kadar da uğraşmış bravo gerçekten, açmamalıydınız
Ben üzüldüm sevgilinize

Sevgilin gelince kitabı sen ona ver, sen evlenme teklif et:halay:
Haksızsın..
Hem suçlu hem güçlüsün.
Adamın evlilik teklif edeceğini biliyosun, gelen hediyeyi açma diyor, belliki bir planı var anlasana işte. Planı bozup kendine etmişsin :)

Telafi edersin umarım.
Mutluluklar...

İyi de adamın ne planladığını nereden biliyorsun da bana böyle bir evlenme teklifi mi yapacaktın diye suçluyorsun sana açma demiş sürprizi bozan sizsiniz hem ne var yani açıp sizin o an böyle bir şey görmeniz güzel değil mi otelde ayarladığına göre yemek için belki devamı da vardı valla çok enteresansınız hem çocuğun sürprizi yerle bir etmişsiniz hem de kızıyorsunuz kızılacak ne var fazla şımardınız herhalde. ben evlilik teklifi de almadım karar verdik evlendik ne çok anlam yüklüyorsunuz çocuk birşeyler düşünmüş suçlu olmuş.. Pess..

Ya bu kk'daki konuların ortası yok. Ya evlilik teklifi yok diye üzülür kadınlar ya da ne biçim etti diye. Okurken güldüm ne olur kusura bakmayın.

Ben daha haksızım demişsiniz de karşı taraf hiç haksız değil bir kere. Sadece siz haksızsınız. Bir de yüz yüze teklif etmesini beklerdim demişsiniz, farkında mısınız bilmiyorum ama adam açma demiş zaten. Açtığınızda yanınızda olacaktı yani.

Keşke biri çıkıp "şaka" dese konu için.

Hediyeler konusunda bile baskı yapıp zorla söyletmek, ne bileyim görselliğe önem veririm diye adama baskı yapmak ya da ısmarlama sürpriz istemek şu an tolere edilebiliyordur belki de evlenince cık, olmaz öyle.

Bir de çocuk da değilsiniz. Adam daha olgun biriyle, kafası rahat bir ilişki yaşamak isteyebilir. Fazla kapris bunaltır adamı.

Kadın milleti nazlı evet ama sizinki naz değil, çoğu kadın da sizin gibi değil.

Hiç mi adaletli eşleşme olmaz bu hayatta ya, valla inancım kalmadı.

Ağır yazmışsınız, baskı yapmıyorum sevgilime... Sadece meraktan konuşacağımız konu olsun diye soruyorum... Yüz yüze teklif edecektim zaten, sadece ortamı yaratmaya çalışıyordum diyor o da... Tek istediğim kitabın basım süresi yüzünden sana gönderdim, ne vardı onu alıp açmadan yanıma getirseydin otele diyor... Çocuk değiliz elbet nazım geçiyor biraz, bu sefer yaptığım biraz zamansız ve abartı oldu haklısınız...

Allah başka dert vermesin...

Açma diyor, açıyorsunuz. Yaptığınızdan utanıp özür dilemeniz gerekirken bir de kavga çıkarıyorsunuz.
Çocuk zaten yüzyüze verip teklif edecekmiş, olayı bozup bir de hesap soruyorsunuz.

Bu kaprisler onu sizden uzaklaştırır dikkatli olun.

Bir de sevgilisinin haksiz olduguna emin. Git gide hakli gelmeye basladi diyor. Burda insanlar cok yumusak ve kibar konusmus. Ayni gonderiyi facebookta "gelinlerin tatli telasi" sayfasina da gonderin. Asil aci gerceklerle orda yuzlesirsiniz :D

Sevgilin gelince kitabı sen ona ver, sen evlenme teklif et:halay:
Haksızsın..
Hem suçlu hem güçlüsün.
Adamın evlilik teklif edeceğini biliyosun, gelen hediyeyi açma diyor, belliki bir planı var anlasana işte. Planı bozup kendine etmişsin :)

Telafi edersin umarım.
Mutluluklar...

saol canım güzel dileklerin için ,aslında geldi burada şu anda... Buluşmaya çıkıp yüzyüze konuşcam az sonra onla bakalım nasıl gececek...

Kızlar merhaba, bir konu kafamı kurcalıyor sizce çok mu abartıyorum bir yardımcı olur musunuz...
Sevgilimle epey yıldır uzak şehirlerde yaşıyoruz, bugünlerde de benim doğum günüm var.Sürekli evlilik tektaş pırlanta yüzük modellerinden konuşuyoruz,bana fotolar atıyor şunu beğendim vs vs...Evlilik teklifini düşünüyor anlayacağınız.
Konuyu dağıtmayım o da benim doğumgünüm için yanıma geliyor bir yandan da hediye hazırlıyordu. Hediye hakkında hep onu sıkıştırmayı seven biriyim, o da biraz ağzından kaçırdı kitap tarzı bir hediye olduğunu. Şehirler farklı olduğu için kitabın basılma süresini bilemediğinden adres olarak benim adresimi vermiş.Buraya kadar sorun yok...
Kitap sana gelince sakın açma diye defalarca uyardı. Ben yanına gelince açmanı istiyorum diyip durdu. Ben de kitap gelince dayanamadım açtım, çizimli komik ve romantik bir kitap hazırlamış kendi uğraşmış belli,beğendim. Ancak son sayfasını okumamla hayatımın şokunu yaşadım,evlilik teklifi vardı son sayfada. Şimdi ona çok kızgınım, geleceği gün böyle bir hediye böyle mi verilir diye bir sürü kavga ettik, neden elinle kendin vermiyorsun tam teklif edeceğin zaman diyip duruyorum.Otelde yer ayırtcam falan diyordu,sanırım orada teklifi yapacaktı aslında.Benim için 12 saatlik yoldan gelip giderken epey kızdım ona. O da kendini savunuyor,açma demiştim sana o kitabı hep bakınca anlamı olsun diye öyle hazırladım diyip duruyor...Senin için en iyi siteyi araştırıp orada çizim yaptım diyor, eline illa ulaşsın diye bu yolu seçtim diyor. Aslında yüzüğümü bile aldı modelini de çok beğendim biliyorum... Sizce kim haklı uzun olduysa kusura bakmayın...
Hem suçlu hem güçlüsün

Ağır yazmışsınız, baskı yapmıyorum sevgilime... Sadece meraktan konuşacağımız konu olsun diye soruyorum... Yüz yüze teklif edecektim zaten, sadece ortamı yaratmaya çalışıyordum diyor o da... Tek istediğim kitabın basım süresi yüzünden sana gönderdim, ne vardı onu alıp açmadan yanıma getirseydin otele diyor... Çocuk değiliz elbet nazım geçiyor biraz, bu sefer yaptığım biraz zamansız ve abartı oldu haklısınız...

Vallahi ağır yazmak istemedim, amacım kırmak ya da üzmek değil ama buraya konu açana kadar erkek arkadaşınızın haksız olduğunu düşünüyordunuz. Sorun bu aslında. Fark etmiyorsunuz belki de yanlışlarınızı bazen. Biz uyarıyoruz sadece. Dikkatli olun diye.

Mutluluklar dilerim.

Tabi ki sevgilin haklı
Ne kadar da uğraşmış bravo gerçekten, açmamalıydınız
Ben üzüldüm sevgilinize

İyi de adamın ne planladığını nereden biliyorsun da bana böyle bir evlenme teklifi mi yapacaktın diye suçluyorsun sana açma demiş sürprizi bozan sizsiniz hem ne var yani açıp sizin o an böyle bir şey görmeniz güzel değil mi otelde ayarladığına göre yemek için belki devamı da vardı valla çok enteresansınız hem çocuğun sürprizi yerle bir etmişsiniz hem de kızıyorsunuz kızılacak ne var fazla şımardınız herhalde. ben evlilik teklifi de almadım karar verdik evlendik ne çok anlam yüklüyorsunuz çocuk birşeyler düşünmüş suçlu olmuş.. Pess..

Yüzüğüde vermem. Teklifinde cevabını isterdim peşin peşin :deli:

Kızlar sağolun zaten o açıktır bu konularda dedi aslında bu buluşmamız doğumgünün özel olsun istiyorum vs diye... Sadece planladığım gibi olmadı, ne biliyim açıp okudum adam yok evlilik teklifi var o an çok sinirlendim... Açma demişti ama hediye olunca dayanılmıyor merak ediliyor... Otele tekrardan çağırırsa gideyim mi sizce? Şu an kafam allak bullak başım ağrıyor

tüy bile dikmissin. Adi üstünde süpriz senin istdedigin gibi degil yapanin istedigi gibi olur. Oglana helal valla neler düsünmüs sayende gerceklestirememis, kursagina tikamissin resmen.

soruna gelince; sen haksizsin.

Tamamen senn hatan hem sürprizi bozuyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyordum fazla simartnis seni

Back