• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SevgiliminEvlilik Teklifi

Sizin deyiminize göre sürpriz konusunda "odun"sa eğer, siz de verilen emeğin kıymetini bilemiycek kadar odunsunuz. Üzgünüm ama dışarıdan bakıldığında malesef durum bu.

Nasıl olduğundan cok sizin icin sizin sevdiginiz adamin hazırlamış olması önemliydi aslında. Siz isin sürekli maddi ve görsellik yönündesiniz. Ne istiyosunuz yani allah aşkına dilden dile dolasacak bir sürpriz mi?

Cocugun yerinde olmus olsaydım terketmistim sizi açık söyliyim. Terketmesem dahi evlenme fikrini uzunca bir süre sorgulardım kafamda.

Görsellik yönü önemli benim için evet bunu ona da kaç kez söyledim. Bildiği halde kaç kez konuştuğumuz halde böyle teklif içeren bir kitabı bana elleriyle vermesini isterdim. Gerçi basım süresi yetişmez diye kendi adresine gönderememiş... Güzel de hazırlamış umarım terketmez ağzınızdan yel alsın

bence siz abartmışsınız. benim eşim yüzüksüz evlilik teklif etmişti. bir kutu verip benimle evlenir misin diye diz çökmüştü.
ben yüzük sanıp heyecanla açtım. amanın şok oldum. basit bir kolye. gümüş mü, herhangi bir demir mi bilemedim.
hayır dedim o hışımla. yani insanın hayatında kaç kez böyle bir an olur ki??
o da anlamadı neden hayır dediğimi. sonra dedim ki böyle evlenme teklifi mi olur. insanlar yüzükle teklif ediyor. çıktım işten markete gittik ev arkadaşımla. baktım geldi yanıma yüzük almış evlenme teklifi etti falan. yani resmen kendi yüzüğümü kendim aldırttım. bi de diyor ki ben hiç evlenme teklifi mi ettim ki bileyim?? yani google yazsa evlenme teklifi diye yüzükten başka ne çıkar peh!
5 yıl oldu hala söylerim lafı açılırsa. yani siz de abartmayın uğraşmış çizim yapmış, yüzük almış, yer ayırtmış. maşallah daha ne olsun.

Görsellik yönü önemli benim için evet bunu ona da kaç kez söyledim. Bildiği halde kaç kez konuştuğumuz halde böyle teklif içeren bir kitabı bana elleriyle vermesini isterdim. Gerçi basım süresi yetişmez diye kendi adresine gönderememiş... Güzel de hazırlamış umarım terketmez ağzınızdan yel alsın

Görselligini zaten sevmissiniz siz, sadece kendisiyle beraber getirmedi kitabi diye zehir etmissiniz. Ki adam o kadar düsünmüş, arastırmıs, bulmuş, kendisi çizmiş... cok cok ayıp bu yaptığınız.
O halde kendinizi affettirmek icin biseyler yapın sizde. Gerekirse bu sefer siz ona bj sürpriz hazırlayın. Kendiniz gidemiyorsanız bilet alın ona gelsin yanınıza ve artık nasıl affettirebilecekseniz öyle affettirin..

Diyorum ya ben sevgiliniz yerinde olsam affetmezdim ya da en iyi ihtimalle evlenmeyi ertelerdim erteleyebildigim kadar.

Çocuk sana açma demiş açmışsın ,bir de utanmadan kavga çıkarmışsın ..sürprizi bozmuşsun resmen,
Bundan sonra sana hiç sürpriz yapmasa haklıdır

Kendi 20 yaşlarımdaki ilişkimi de ve bildiğim saçma sapan kaprisli ilişkileri de göz önüne alarak söyleyebilirim ki bir noktaya kadar tahammül ediliyor. Ve o noktayı aşarsanız güle güle. Hadi bir şekil evlendiniz emin olun her zaman tüm kaprisinizi çekecek diye bir kural yok. İlk defa ağır konuştu diyorsunuz ki ağır bile konuşmamış haklı bir sitem etmiş, böyle devam edecek. Ailesi bu adamı saçmasapan kapris çeksin diye bu yaşa getirmedi.

Entresan aman diyim zaten yapamıyor,hep diyor ki o şehirde ailen bilmesin dediğin için sıkıntılar çıkıyor aklıma gelen fikirleri yapamıyorum diyor... Evlensek aynı evde olsa rahat bir otam olsa elimden geleni fazlasıyla yaparım diyor, ama sadece diyor işte...

Caninfistigi canım korkutmayın beni gerçi onun kalbini alırım o beni seviyor ben de onu ama işte... Kız milletiyiz diye biraz nazlı mı oluyoruz nedir anlamadım yaptığım yanlıştı belki de... Hala içimden dürtüyor bir his, diyor ki adam vermesi gereken şeyi gitti kargoyla gönderdi önceden vaktinde vermeliydi tam o gününde... Offf

bence siz abartmışsınız. benim eşim yüzüksüz evlilik teklif etmişti. bir kutu verip benimle evlenir misin diye diz çökmüştü.
ben yüzük sanıp heyecanla açtım. amanın şok oldum. basit bir kolye. gümüş mü, herhangi bir demir mi bilemedim.
hayır dedim o hışımla. yani insanın hayatında kaç kez böyle bir an olur ki??
o da anlamadı neden hayır dediğimi. sonra dedim ki böyle evlenme teklifi mi olur. insanlar yüzükle teklif ediyor. çıktım işten markete gittik ev arkadaşımla. baktım geldi yanıma yüzük almış evlenme teklifi etti falan. yani resmen kendi yüzüğümü kendim aldırttım. bi de diyor ki ben hiç evlenme teklifi mi ettim ki bileyim?? yani google yazsa evlenme teklifi diye yüzükten başka ne çıkar peh!
5 yıl oldu hala söylerim lafı açılırsa. yani siz de abartmayın uğraşmış çizim yapmış, yüzük almış, yer ayırtmış. maşallah daha ne olsun.

sizinkisi de içten seviyormuş ki sonrasında utanıp hemen düzeltmiş durumu... Siz böyle yorumlar yazdıkça bir yandan seviniyorum bir yandan onu kırdığım için üzülüyorum. Konuşsam gene de kıramaz biliyorum, zaten diyor ki gel yüzyüze konuşalım bunları. Mesajla benim geleceğim gece bana bunları yazdın,neden yüzyüze konuşmamızı beklemedin moralimi mahvettin diyor. Abartmak istemiyorum haklısınız

gayet güzel hazırlanmış valla..sen meraktan bozmuşsun tüm olayı...bence uzatma gönlünü al..

Görselligini zaten sevmissiniz siz, sadece kendisiyle beraber getirmedi kitabi diye zehir etmissiniz. Ki adam o kadar düsünmüş, arastırmıs, bulmuş, kendisi çizmiş... cok cok ayıp bu yaptığınız.
O halde kendinizi affettirmek icin biseyler yapın sizde. Gerekirse bu sefer siz ona bj sürpriz hazırlayın. Kendiniz gidemiyorsanız bilet alın ona gelsin yanınıza ve artık nasıl affettirebilecekseniz öyle affettirin..

Diyorum ya ben sevgiliniz yerinde olsam affetmezdim ya da en iyi ihtimalle evlenmeyi ertelerdim erteleyebildigim kadar.

canım siz böyle yazdıkça ben de anlıyorum bazı şeyleri... uzaktayız diye aslında üzerime düşer yani sevdiğine eminim, uğraştı da bu sefer... ben şimdi ona sabah tahlil yaptırmıştım ona gidiyorum almaya sonuçları yazdım,geçmiş olsun neyin varsa yazdı neyin var diye bile sormadı... Anladım anlayacağımı ayrılmak istiyor herhalde :(

Caninfistigi canım korkutmayın beni gerçi onun kalbini alırım o beni seviyor ben de onu ama işte... Kız milletiyiz diye biraz nazlı mı oluyoruz nedir anlamadım yaptığım yanlıştı belki de...

İnanın kırıp gönül alıp bir yere kadar gidiyor. Ve naz ile yaptığınız şey çok farklı şeyler. Yaptığınız direk kapris. Hata sizin, %100 sizin ama hala daha nasıl abartırım derdindesiniz. Evlilik birine sırtını dayayabilmektir. Sizden rica edilen basit bir şeyi bile yapamıyorsunuz, size nasıl güvenecek ki? Biz burdan sadece sizin yazdıklarınız okuyarak bile adamın evlilik teklifi yapacağını ve yolladığı şeyin bununla ilgiliolduğunu anladık, ya da en azından yolladığı şeyde bir emek olduğunu ve yaptığı bir takım planlar olduğunu. Siz de eminim bunu anladınız. Buna rağmen nasıl bir duyguyla yaptığı once emeği boşa çıkarabildiniz? Yani o kargoyu açtığınızda ne olacağı gayet açık.

Siz hediyesini açmasaydınız güzel bir konuşma ile birlikte edecekti belki teklifi, adama fırsat vermemişsiniz ki. Hala odun ve öyle şeyleri beceremez diyorsunuz, bence siz kafanızda birşeyler kurup düşündüğünüz gibi olmasını istiyorsunuz, öyle olmayınca adamcağız odun oluyor. Aldığı her hediyeyi size beğendirmeye çalışıyor koca adam, bundan dolayı söyleme gereği duyuyor belli ki, o kadar memnuniyetsizsiniz demek ki. Gerçekten sabırlı adammış ve sizi seviyormuş yoksa hiç bir 30 yaşını geçmiş adam bu kadarına katlanmaz. Siz sevgilinizi gerçekten seviyor musunuz, bunu sorun kendinize. Hayat evlilik teklifi, sürprizden vs ibaret değil, bu gidişle adamı bıktıracaksınız.

Sevgilin haklı.
Açma demiş,açmasaydın.Sen dayanamayıp mahvetmişsin.
Çocuk sabırlıymış.Kim olsa laftan anlasaydın da açmasaydın derdi.

Ayrıca tam sürpriz zaten olmayacakmış yüzüğünü kendin seçip nasıl sürpriz olacaktı ki?

gayet güzel hazırlanmış valla..sen meraktan bozmuşsun tüm olayı...bence uzatma gönlünü al..

İnsAllah alırım canım siz böyle dedikçe yaptıklarıma ben üzüldüm şu an... O bana zaten diyip durur bak herşeyi ben ayarladım gayet güzel olacak diye, uzaktayız diye mi bilmiyorum bazen sanki birşeyi bana göre yanlış yapması tüm dünyamı başıma yıkıyor,kötü kavga ediyoruz bu tip durumlardan sonra

Babanız sizi sarayda büyüttü sanırım prenses sendromuna girmişssiniz.

Hediye nedir süpriz nedir diye baskı yapmak
Açma denilen paketi açmak
Özür dilemek yerine üste çıkmak
Bir de şikayet etmek

Bu adam sizle evlenip hiç başını yakmaz umarım. Bu şekilcilikle işi çok zor çünkü. Ayrıca Kız Kulesi' ne de çıkıp teklif etse, dev pırlanta da alsa eğer evlilik bitecekse bitiyor, sizi aldatacaksa aldatıyor bu erkekler. Maddiyata ve gösterişe bu denli önem vermeyin derim. Mutlu bir hayatın garantisi değiller çünkü.

kızlar sizden de böyle yapan yok mu bilmiyorum ben mi çok abarttım... Sevgilim 32 yaşında ben 26 biraz uzaktayız diye kaprisliyimdir,alışıkta bu sefer ağır konuştu... Senin için geliyorum neleri düşünüp ne hayaller kurup sen neler diyip düşünüyorsun diyor. Açma diyip bir gün beklesen,otele gittiğimizde yanına getirip açsan ne oldu diyor... Ben daha haksızım anladım kızlar...
Evlilik teklifini ağzına tikmissin ağır konuşması normal

canım siz böyle yazdıkça ben de anlıyorum bazı şeyleri... uzaktayız diye aslında üzerime düşer yani sevdiğine eminim, uğraştı da bu sefer... ben şimdi ona sabah tahlil yaptırmıştım ona gidiyorum almaya sonuçları yazdım,geçmiş olsun neyin varsa yazdı neyin var diye bile sormadı... Anladım anlayacağımı ayrılmak istiyor herhalde :KK43:

Sen şimdi üstüne düşeni yapacak mısın? Seninle hala konusuyor olması bile mucize ben sana söyliyim.

sizinkisi de içten seviyormuş ki sonrasında utanıp hemen düzeltmiş durumu... Siz böyle yorumlar yazdıkça bir yandan seviniyorum bir yandan onu kırdığım için üzülüyorum. Konuşsam gene de kıramaz biliyorum, zaten diyor ki gel yüzyüze konuşalım bunları. Mesajla benim geleceğim gece bana bunları yazdın,neden yüzyüze konuşmamızı beklemedin moralimi mahvettin diyor. Abartmak istemiyorum haklısınız

ewt ewt. siz de ona jest yapıp özür dileyin. özür yazılı bir tişört gibi bişey. yazık o kadar hazırlık yapmış biraz batırmışsınız.
dur bir tane ded eşimin , sizin gibi batırdığı bir kutlamamızı anlatayım. evli olarak ilk 14 şubatımız. ben sabah hastayım, sen git işe ben izin kullanıcam bugün diye numara yaptım. eşim çıktı ardından ben çıktım işe gittim. yarım gün çalışıp izin aldım yarım gün. gittim eşime hediye aldım, masa hazırlamak için çeşitli metaryeller aldım, bir de yemek aldım yetişmez diye. neyse eşim beni aradı ben dolmuştayım. tır tır ses var. en iyisi aşağıya ineyim de markete gittim falan derim dedim. neyse onca poşetle birkaç kişinin yardımıyla indim dışarı. bir de yağmur var. açtım telefonu. dedi ki napıyorsun? markete çıktım. sen napıyorsun dedim?
arkadan bir kapı sesi! ewt bizim evin zili çalıyor. meğer eve gelmiş erkenden. dolmuştan indiğime mi yanayım, sürprizimin elimde patlamasına mı?? hayır madem eve geldin yokum, anla yani bişeyler yapmaya çalıştığımı ses etme.
bir daha da 14 şubat kutlamadım hiç. (4 kez geçirdik 14 şubatı kutlamasız) daha doğrusu hevesim kalmadı hiç. aman siz de dikkat edin adamın hevesini kaçırmayın.

Sevgilin haklı.
Açma demiş,açmasaydın.Sen dayanamayıp mahvetmişsin.
Çocuk sabırlıymış.Kim olsa laftan anlasaydın da açmasaydın derdi.

Ayrıca tam sürpriz zaten olmayacakmış yüzüğünü kendin seçip nasıl sürpriz olacaktı ki?

Canım yüzüğü ben seçmedim,aramızda daha önce hediye konusunda bir sıkıntı çıkmıştı o model filan sordu biraz bana, beğendirmek gönlümden geçen model olsun istedi illa ki. Gidip araştırdı hakkını yiyemem İstanbul ,İzmir bir de benim bulunduğum şehirde İzmir'den aldı, modeli de güzel birşey fotosunu ben çok isteyince dayanamayıp gönderdi. Seçen ben değilim canım.
Laftan anlasaydın da açmasaydın diye dün ben üzerine gidince dedi...

Valla şoklardayım pes. Siz biriyle bir hayat paylaşmak için bir adım olsun diye mi evlilik teklifi almak istiyorsunuz yoksa sağda solda anlatıp hava olsun diye mi? Gayet ince düşünülmüş bir plan yapmış. Ne olursa olsun o an size özel zaten bence gönül kırmayın. Bu mutlu adımı doyasıya yaşayın.

Back