Sevgilimin kiyafet yorumu

Sinirlensin gitsin ya.Pesine dusmeyın.Sevmedıgınızı zaten biliyormus neden gelipte örnek verir ki durup dururken bide.
Ayrıca takip etmis resmen siz bile bilmiyorsunuz iremin ne aldıgını o biliyor .Ne münasebet yaani?

Bu arada erkeklere baska kadınları anlatmayı dogru bulmuyorum.Siz sevmiyorsanız bile baskasıyla konusun sevgilinize sevmediğiniz kadını anlatmayın.Kendisi de sevmediğini söylemis zaten kadını size anlatmıs, anlatmayacak.Sevmiyorsa sevmesin baska bir kadın sonucta neden diline dusuruyor ki beyefendi?

Bu konu beni şaşırttı. Erkekler genelde amaaan birkaç saatlik şey için alışveriş mi yapılır, dolabın dolu seç birini falan derler. İrem yeni almış ama desen bize ne ondan derler… kadın bakış açısına sahip olması enteresan geldi.

Konu başka bu muhabbet başka çocuk doğru demiş oda aldı sende al demek istemiş sonuçta hepinizin sunumu var sen neden geri kalasın hemde hoşlanmadığınız biri abartmışsın

Annesi, teyzesi kuzenleri vs ailesindeki kadinlar genelde çalışıyor. Ayrı ayakkabı dolabı yaptırdık anneme falan demişti. Belki onlardan dolayı alışkındır.

Ben de böyle kıyaslanmaya nefret ederim, benim için de kavga sebebi. Doğru mu Yanlış mı bilemem ama iyi kavga çıkarırım, bir daha iremin adını ağzına alamaz.

Bilmiyorum ya önemsediğim bir gün için hazırlanıyorum bana Irem de yeni aldı falan diyor. Elin Irem'ini niye katıyor.
Allah Allah hala aynı şey elin iremi dediğin aynı işyerindesiniz sunum yapacaksınız ve bugün kıyafetlerinden bahsetmiş oda neden sürekli alakasızmış gibi bahsediyorsun baya alakali işte

Ateşe körükle gidiyorum ama irem konusundan çok sinirlenip gitmesine daha çok delirirdim. Kavga da olsa beni bırakıp nereye gidiyor yani.

Ben de böyle kıyaslanmaya nefret ederim, benim için de kavga sebebi. Doğru mu Yanlış mı bilemem ama iyi kavga çıkarırım, bir daha iremin adını ağzına alamaz.
Ben ona hiç böyle bir şey yapmadım. Başka bir erkekle kıyaslamadım ya da Ahmet şunu yaptı sen de ondan yapiyorsun imasinda bulunmadım. Ayıp yaptığı. İçim çok soğudu.

Ben ona hiç böyle bir şey yapmadım. Başka bir erkekle kıyaslamadım ya da Ahmet şunu yaptı sen de ondan yapiyorsun imasinda bulunmadım. Ayıp yaptığı. İçim çok soğudu.
Ben de bir kere böyle kavga etmiştim, aynen bunu dedim. Seni başkalarıyla kıyaslamaya başlarsam görürsün gününü diye. Eh yaptım da yani. Anlasın dünya nasıl dönüyor. Artık yok öyle şeyleri.

Onu beğeniyorsa çıkıp gider inşallah hayatımdan.

Annesi, teyzesi kuzenleri vs ailesindeki kadinlar genelde çalışıyor. Ayrı ayakkabı dolabı yaptırdık anneme falan demişti. Belki onlardan dolayı alışkındır.
Aslında söylediği doğru. Zaten kendisi de kadınların içinde olduğundan senin sonradan pişman olma ihtimalini öngörmüş. Diğer yandan ben olsam ben de kızarım. Bu konuda kıstas İrem mi, o yaptı diye ben de yapmak zorunda mıyım… ben bu kafada bir insanım. Peki sen sönük kalsan üzülür müsün böyle bir durumda?

Belli ki bu kişi ikinizin de aklında yer eden, dikkat çeken biri.inkâr etmenin anlamı yok.yanlış anlamak gerekir mi emin değilim ama silik biri olmadığı da belli.ben olsam ben de rahatsız olurdum.

Gülümsettiniz☺
Evet bence de İremlerde sorun var
Yeğenimin sevgilisi var İrem diye. Oğlanın duymayacağı yerde annesine eğilip "Evlenince seni huzurevine vericeeemm " demiş kıs kıs sırıtıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…