Sevgilimin kiyafet yorumu

Gereksiz tepki veriyorsun İrem özelinde değil aynı iş yerinde insanlar birbirinden etkilenir vs dedi ve tepki verdim diye benden daha çok sinirlenip gitti.
İrem'le benim hiç alakam yok. Arkadaşım değil, etkilendiğim biri değil, karakter olarak hiç benzemiyoruz. İrem ne yapıyorsa yapsın hiç umrumda olmadı. Bana kıyafet ararken araya onu katmasi o yeni aldı diye ben de yeni alıyormuşum gibi konuşması çok canımı sıktı gerçekten. Hevesim kırıldı. Zaten hep önemli günlerde canımı sıkacak bir sey yapıyor.
Sinirlensin gitsin ya.Pesine dusmeyın.Sevmedıgınızı zaten biliyormus neden gelipte örnek verir ki durup dururken bide.
Ayrıca takip etmis resmen siz bile bilmiyorsunuz iremin ne aldıgını o biliyor .Ne münasebet yaani?

Bu arada erkeklere baska kadınları anlatmayı dogru bulmuyorum.Siz sevmiyorsanız bile baskasıyla konusun sevgilinize sevmediğiniz kadını anlatmayın.Kendisi de sevmediğini söylemis zaten kadını size anlatmıs, anlatmayacak.Sevmiyorsa sevmesin baska bir kadın sonucta neden diline dusuruyor ki beyefendi?

Merhaba, iş yerinde önemli bir etkinligin olduğu bir gün var yakında. Benim iş hayatim icin de önemli bir gün. Sunum vs yapacağım. Bugün sevgilimle kıyafet bakmaya çıktık. Geçenlerde de amirimle ayak üstü konuşuyorduk o gün hakkında. Ben de zaman az kaldı kıyafet bakacağım daha falan dedim. O da senin güzel ceketlerin var onlardan birini giyebilirsin aslında vs dedi. (Amirim benden yaklaşık 20 yas büyük, kadın, arada boyle gunluk hayatla ilgili giyim kuşamla ilgili kısa sohbetler yapmayi sever.) Ben de bunu anlatıyordum sevgilime, o da evet onlardan birini giyebilirsin bence de ama şimdi İrem yeni takım aldı ya... dedi.
İrem de böyle aşırı gösteriş seven, ön plana çıkmak için başka insanları aşağı çeken, arkadan iş çeviren bir insan. Hoşlanmıyorum, hoş olmayan davranışlarına şahit oldum o yüzden muhabbetim minumumda. ki kendisi de onunla sorunlar yasadı zamanında, şimdi sigarada denk gelince bile dayanamadığını vs söyler.
Şimdi şu durumda ben sunum yapacağım için stresli ve heyecanlıyım, kıyafet bakıyorum bununla ilgili amirimle aramdaki konuşmayı anlatıyorum o bana diyor ki evet onlar güzeldi ama şimdi İrem yeni aldı ya.. İrem ne alaka? Bu şu anlama gelmiyor mu. Sevgilimin kafasında İrem üst bir yerde ben onu takip ediyorum, taklit ediyorum, benim aklım fikrim yok, o yeni aldığı için baska carem yok ben de bir taklitci olarak yeni alacağım. Ben orada kendi hazırlığımla ilgili bir şey anlatırken araya İremi katması bende onun kafasındaki algının bu şekilde olduğunu düşündürdü. Çok zoruma gitti. Sonra tartıştık. Kırıcı şeyler söyledim. Yanlış mı düşünüyorum.
Bu konu beni şaşırttı. Erkekler genelde amaaan birkaç saatlik şey için alışveriş mi yapılır, dolabın dolu seç birini falan derler. İrem yeni almış ama desen bize ne ondan derler… kadın bakış açısına sahip olması enteresan geldi.

Üçümüz aynı iş yerindeyiz. Irem'in de sunumu var ve Öğle arasında sunu giycem bunu giycem diye göstermisti.

Ama ben uzun zamandir hazirlik yaptigim bir sunum icin kiyafet bakmaya cikmisim. Diyor ki ceketlerin güzel bence de yenisine çok gerek yok ama şimdi İrem de yeni kıyafet aldı ya. Ben de buna sinirlendim. İrem ne alaka. Demek ki kafasında o yeni aldıysa benim de yeni almam gerekiyor gibi bir şey var. Ya da ben o aldı diye alıyorum diye düşünmüş. Ben ona hiçbir zaman Ahmet şöyle yapıyor Mehmet bunu yapıyor sen de öyle yaparsın demedim. Kanıma dokundu yani.
Konu başka bu muhabbet başka çocuk doğru demiş oda aldı sende al demek istemiş sonuçta hepinizin sunumu var sen neden geri kalasın hemde hoşlanmadığınız biri abartmışsın

Bu konu beni şaşırttı. Erkekler genelde amaaan birkaç saatlik şey için alışveriş mi yapılır, dolabın dolu seç birini falan derler. İrem yeni almış ama desen bize ne ondan derler… kadın bakış açısına sahip olması enteresan geldi.
Annesi, teyzesi kuzenleri vs ailesindeki kadinlar genelde çalışıyor. Ayrı ayakkabı dolabı yaptırdık anneme falan demişti. Belki onlardan dolayı alışkındır.

Ben de böyle kıyaslanmaya nefret ederim, benim için de kavga sebebi. Doğru mu Yanlış mı bilemem ama iyi kavga çıkarırım, bir daha iremin adını ağzına alamaz.

Bilmiyorum ya önemsediğim bir gün için hazırlanıyorum bana Irem de yeni aldı falan diyor. Elin Irem'ini niye katıyor.
Allah Allah hala aynı şey elin iremi dediğin aynı işyerindesiniz sunum yapacaksınız ve bugün kıyafetlerinden bahsetmiş oda neden sürekli alakasızmış gibi bahsediyorsun baya alakali işte

Gereksiz tepki veriyorsun İrem özelinde değil aynı iş yerinde insanlar birbirinden etkilenir vs dedi ve tepki verdim diye benden daha çok sinirlenip gitti.
İrem'le benim hiç alakam yok. Arkadaşım değil, etkilendiğim biri değil, karakter olarak hiç benzemiyoruz. İrem ne yapıyorsa yapsın hiç umrumda olmadı. Bana kıyafet ararken araya onu katmasi o yeni aldı diye ben de yeni alıyormuşum gibi konuşması çok canımı sıktı gerçekten. Hevesim kırıldı. Zaten hep önemli günlerde canımı sıkacak bir sey yapıyor.
Ateşe körükle gidiyorum ama irem konusundan çok sinirlenip gitmesine daha çok delirirdim. Kavga da olsa beni bırakıp nereye gidiyor yani.

Ben de böyle kıyaslanmaya nefret ederim, benim için de kavga sebebi. Doğru mu Yanlış mı bilemem ama iyi kavga çıkarırım, bir daha iremin adını ağzına alamaz.
Ben ona hiç böyle bir şey yapmadım. Başka bir erkekle kıyaslamadım ya da Ahmet şunu yaptı sen de ondan yapiyorsun imasinda bulunmadım. Ayıp yaptığı. İçim çok soğudu.

Ben ona hiç böyle bir şey yapmadım. Başka bir erkekle kıyaslamadım ya da Ahmet şunu yaptı sen de ondan yapiyorsun imasinda bulunmadım. Ayıp yaptığı. İçim çok soğudu.
Ben de bir kere böyle kavga etmiştim, aynen bunu dedim. Seni başkalarıyla kıyaslamaya başlarsam görürsün gününü diye. Eh yaptım da yani. Anlasın dünya nasıl dönüyor. Artık yok öyle şeyleri.

Ya İrem'i kıskandığınızı düşünüyor ya da İrem'i çok beğeniyor. Sakın İrem ile sorun yaşadı, bu yüzden nefret ediyor demeyin. Erkekler pislikleri ortaya çıkmasın diye, sevgililerinin yanında diğer kadın hakkında ağza alınmayacak şeyler söylerler. Sırf inandırmak için yaparlar bunu.
Onu beğeniyorsa çıkıp gider inşallah hayatımdan.

Annesi, teyzesi kuzenleri vs ailesindeki kadinlar genelde çalışıyor. Ayrı ayakkabı dolabı yaptırdık anneme falan demişti. Belki onlardan dolayı alışkındır.
Aslında söylediği doğru. Zaten kendisi de kadınların içinde olduğundan senin sonradan pişman olma ihtimalini öngörmüş. Diğer yandan ben olsam ben de kızarım. Bu konuda kıstas İrem mi, o yaptı diye ben de yapmak zorunda mıyım… ben bu kafada bir insanım. Peki sen sönük kalsan üzülür müsün böyle bir durumda?

Merhaba, iş yerinde önemli bir etkinligin olduğu bir gün var yakında. Benim iş hayatim icin de önemli bir gün. Sunum vs yapacağım. Bugün sevgilimle kıyafet bakmaya çıktık. Geçenlerde de amirimle ayak üstü konuşuyorduk o gün hakkında. Ben de zaman az kaldı kıyafet bakacağım daha falan dedim. O da senin güzel ceketlerin var onlardan birini giyebilirsin aslında vs dedi. (Amirim benden yaklaşık 20 yas büyük, kadın, arada boyle gunluk hayatla ilgili giyim kuşamla ilgili kısa sohbetler yapmayi sever.) Ben de bunu anlatıyordum sevgilime, o da evet onlardan birini giyebilirsin bence de ama şimdi İrem yeni takım aldı ya... dedi.
İrem de böyle aşırı gösteriş seven, ön plana çıkmak için başka insanları aşağı çeken, arkadan iş çeviren bir insan. Hoşlanmıyorum, hoş olmayan davranışlarına şahit oldum o yüzden muhabbetim minumumda. ki kendisi de onunla sorunlar yasadı zamanında, şimdi sigarada denk gelince bile dayanamadığını vs söyler.
Şimdi şu durumda ben sunum yapacağım için stresli ve heyecanlıyım, kıyafet bakıyorum bununla ilgili amirimle aramdaki konuşmayı anlatıyorum o bana diyor ki evet onlar güzeldi ama şimdi İrem yeni aldı ya.. İrem ne alaka? Bu şu anlama gelmiyor mu. Sevgilimin kafasında İrem üst bir yerde ben onu takip ediyorum, taklit ediyorum, benim aklım fikrim yok, o yeni aldığı için baska carem yok ben de bir taklitci olarak yeni alacağım. Ben orada kendi hazırlığımla ilgili bir şey anlatırken araya İremi katması bende onun kafasındaki algının bu şekilde olduğunu düşündürdü. Çok zoruma gitti. Sonra tartıştık. Kırıcı şeyler söyledim. Yanlış mı düşünüyorum.
Belli ki bu kişi ikinizin de aklında yer eden, dikkat çeken biri.inkâr etmenin anlamı yok.yanlış anlamak gerekir mi emin değilim ama silik biri olmadığı da belli.ben olsam ben de rahatsız olurdum.

O takımı senin boynuna dolayıp boğarım seni ne saçmalıyorsun diyemedin mi ben oturduğum yerden sinirlendim ya.

Hem dedikoducu kadın gibi konusmus erkek agırlıgı yok hem de ona neymıs iremin ne giydiğinden? Bu arada adı irem olup sinsi olmayan tek kişiye rastlamadım bu iremlerde sorun var bence :dondurma:
Gülümsettiniz☺
Evet bence de İremlerde sorun var 😄
Yeğenimin sevgilisi var İrem diye. Oğlanın duymayacağı yerde annesine eğilip "Evlenince seni huzurevine vericeeemm " demiş kıs kıs sırıtıp 😄

Back
X