- 18 Ocak 2018
- 2.911
- 7.776
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Alakaya maydonoz. Hiçbir şey anlamadım. İrem bu anlatımda akışı bozuyor.Merhaba, iş yerinde önemli bir etkinligin olduğu bir gün var yakında. Benim iş hayatim icin de önemli bir gün. Sunum vs yapacağım. Bugün sevgilimle kıyafet bakmaya çıktık. Geçenlerde de amirimle ayak üstü konuşuyorduk o gün hakkında. Ben de zaman az kaldı kıyafet bakacağım daha falan dedim. O da senin güzel ceketlerin var onlardan birini giyebilirsin aslında vs dedi. (Amirim benden yaklaşık 20 yas büyük, kadın, arada boyle gunluk hayatla ilgili giyim kuşamla ilgili kısa sohbetler yapmayi sever.) Ben de bunu anlatıyordum sevgilime, o da evet onlardan birini giyebilirsin bence de ama şimdi İrem yeni takım aldı ya... dedi.
İrem de böyle aşırı gösteriş seven, ön plana çıkmak için başka insanları aşağı çeken, arkadan iş çeviren bir insan. Hoşlanmıyorum, hoş olmayan davranışlarına şahit oldum o yüzden muhabbetim minumumda. ki kendisi de onunla sorunlar yasadı zamanında, şimdi sigarada denk gelince bile dayanamadığını vs söyler.
Şimdi şu durumda ben sunum yapacağım için stresli ve heyecanlıyım, kıyafet bakıyorum bununla ilgili amirimle aramdaki konuşmayı anlatıyorum o bana diyor ki evet onlar güzeldi ama şimdi İrem yeni aldı ya.. İrem ne alaka? Bu şu anlama gelmiyor mu. Sevgilimin kafasında İrem üst bir yerde ben onu takip ediyorum, taklit ediyorum, benim aklım fikrim yok, o yeni aldığı için baska carem yok ben de bir taklitci olarak yeni alacağım. Ben orada kendi hazırlığımla ilgili bir şey anlatırken araya İremi katması bende onun kafasındaki algının bu şekilde olduğunu düşündürdü. Çok zoruma gitti. Sonra tartıştık. Kırıcı şeyler söyledim. Yanlış mı düşünüyorum.
Üçümüz aynı iş yerindeyiz. Irem'in de sunumu var ve Öğle arasında sunu giycem bunu giycem diye göstermisti.İrem de mi sunum yapacak? Onun kıyafet aldığını nerden biliyor? Siz mi söylediniz? Siz ve İrem mi sunum yapacak? Belki kıyas yapmak yerine o da yeni almış sen de yeni al demiş olabilir mi? Ya da İremi sevmediğinizi bildiği için kinaye mi yapmıştır. Ne bileyim bazen erkekler çok manasız yorumlar yapıyor, mantık aramıyorum :d
Üçümüz aynı iş yerindeyiz. Irem'in de sunumu var ve Öğle arasında sunu giycem bunu giycem diye göstermisti.
Ama ben uzun zamandir hazirlik yaptigim bir sunum icin kiyafet bakmaya cikmisim. Diyor ki ceketlerin güzel bence de yenisine çok gerek yok ama şimdi İrem de yeni kıyafet aldı ya. Ben de buna sinirlendim. İrem ne alaka. Demek ki kafasında o yeni aldıysa benim de yeni almam gerekiyor gibi bir şey var. Ya da ben o aldı diye alıyorum diye düşünmüş. Ben ona hiçbir zaman Ahmet şöyle yapıyor Mehmet bunu yapıyor sen de öyle yaparsın demedim. Kanıma dokundu yani.
Gereksiz tepki veriyorsun İrem özelinde değil aynı iş yerinde insanlar birbirinden etkilenir vs dedi ve tepki verdim diye benden daha çok sinirlenip gitti.O takımı senin boynuna dolayıp boğarım seni ne saçmalıyorsun diyemedin mi ben oturduğum yerden sinirlendim ya.
Hem dedikoducu kadın gibi konusmus erkek agırlıgı yok hem de ona neymıs iremin ne giydiğinden? Bu arada adı irem olup sinsi olmayan tek kişiye rastlamadım bu iremlerde sorun var bence
Bana da öyle geldi ya pek bir art niyet yok sohbet arası örnek vermiş işteBana abartılı bir kavga gibi geldi ya. Benim anladığım aynı yerde çalışıyorsunuz. İrem de yeni şeyler aldığını bir şekilde sohbet haline getirmiş. Siz de bu sunumu ve etkinliği çok önemsediğiniz için sonrasında evden giyinmekten pişman olmayasınız diye demiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?