Sevgilimin incelikten uzak oluşu ve uyumsuzluğumuz

Minik atlamalar dışında çoğunu okudum. Hayır, sevmiyor. Bu kadar basit. Çevredeki herkes de farkında. Size inat için hız yaptığını siz söylemişsiniz. Aşırı bir örnek olacak ama "Arabada bebek var." havalarına giren adamlar varken (onların da falsoları başka da neyse) bunu mu reva gördünüz kendinize? Abisi bile sizi düşünüyor, siz kendinizi düşünmüyorsunuz. Adam sizi saymıyor, elaleme hizmet ediyor ama size tık yok ki siz onun için çok şey yapmışsınız. Yeter. Gerekirse gidin bir yerlere kafa dinleyin ama bu toksik döngüyü kırın. Allah yardımcınız olsun.

Offf sadece başlık bile konuyu anlamamıza yeterken bu kadar detay neden?
Okumadım ama yazdığınız kadar detaylı konuşuyorsanız çevrenize sabır.

Suratsiz adam cekilmez, konusmayan adam cekilmez, ilgiz adam cekilmez, pinti adam cekilmez, arkadas canlisi adam cekilmez, hic bir zevki olmayan adam cekilmez ve nezaket bilmeyen adam cekilmez! Bu adamin hic guzel bir yonu yok evlenmeden birak sonrasi husran olur yoksa.

Ne kadar zorlarsna zorla haklıyken bile gidip özür dilemişsin bu çok büyük bir. Şey benim için. Bu da senin gibi birini gördükçe şımarmışta şımarmış. Bu ilişki de yanan sen olursu. Olur ya ilerde bi hata yaparsın. Ör. Ortlaık karışmasın diy eyalan söylemek durumunda kalırsın bu çocuk sana yapamdıgını bırakmaz. Ayrıca bu gerçek sevgi değil daha çook gençsin benim tavsiyem ayrılmak için seni cesaretlendirecek olayı bir an önce yaşa. Ve ayrıl bitsin. Bazen insanalr ayrılmaya çekiniyor bir şey bekliyor. Arkadaşıyla buluşacaklen örneğin acilen gelmelisşn yaz bak bakalım geliyor mu. Ya da nasıl bir tepki veriyor. Ayrıca senin can güvenliğini düşünmüyorsa onun aracına bir daha binme

büyük bi gayretle hepsini okudum yazdıklarınızın adamın sevmediğinii anlamanız ,için ne yapması lazım daha sevmıyor ne bu ısrar 23 yaşındasın yanı gözünün içine baktığında gözleri parlayacak kişileri hak ediyorsun adaın bı ustune tabela asmadığı kalmış senı sevmiyorum diye koy gıtsınn

Bu kadar uzun nasıl yazabiliyorsunuz yahu
Hiç kimse için şu zahmete katlanmam.
Hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla bir kütüğü yontup partner yapma çabası içindesin ama o kütük. Kütük insana dönüşmez daha önce de denendi ama olmuyor.

okuyamadım hepsini çok fazla olay yaşamışsınız, paragrafın üstünden göz geçirdim ama şöyle bir yorum yapabilirim bu benim bile yaptığım bi hata çünkü. farkında mısın onu çok takıyorsun sürekli onu düşünüyorsun ve biseyler bekliyosun. ayrıl demeyeceğim ama biraz kendine odaklan canım. planı iptal mi ediyor neden tepki gösteriyorsun. sen kendi hayatına odaklan o olmazsa da yaşayacağını göster ona bence düzelecektir. sen her seyi kendin sırtlandığın için adama hiçbisey bırakmamışsın. biraz kendin gez toz yeni ve onun tanımadığı arkadaslar edin mesajlarına gec dön. hepsi bu kadar.

Mutlu olmadığın kişiyle hiçbir konusa birlikte olma. Ne arkadaş, ne eş, ne iş ortağı .. böyle adamlar evlenince daha hödük oluyorlar. Yalnız kalırsın evliliğinde. Aradığın ilgili, sevgi solu ilişkiyi yaşamıyorsan koy tekmeyi gitsin. Hayat, böyle kararları verirken ‘aman bi deneyeyim olmazsa boşanırım’ ya da ‘bi 5 senemi harcayayım duruma göre bakarız’ diyecek kadar kısa değil.

Konunun başına bi güncelleme ekledim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim gerçekten çıkmazda hissediyorum teşekkürler şimdiden

Konu başında güncel durumu yazdım kafam allak bullak fikri olan varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Konu başında güncel durumu yazdım kafam allak bullak fikri olan varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Siz böyle rezil bir hayat istemiyorsunuz, bu kadar. Arkadaşına yaptığını size yapmayan bir adam.
Nasıl davranıyor biliyor musunuz? Eski oyuncağını kenara atmış, diğer her şeye daha çok önem veriyor ama oyuncağı elinden gidince, birden en kıymetli oyuncağı o oyuncak oluyor. Ağlıyor, zırlıyor. Sizi oyuncak olarak görmüyor, ama metafor bu maalesef. Ailesinin hakkınızda ne düşündüğü önemli değil, abisi bile biliyor nasıl bir sevgili olduğunu.
Kendi ailenizi alacaksınız karşınıza, konuşacaksınız. Ne kadar yufka yürekli olurlarsa olsunlar, kimse kendi kızını, elin ilgisiz adamına vermez. Yahu siz demediniz mi, size inat hız yaptığını düşünüyorsunuz diye? Hangi baba buna izin verir.
Metanetli olun. Geçecek bu süreç.

Teşekkür ederim kafam karmakarışık olduğu için eklemeyi unutmuşum hem de uzun olucak diye çekindim ama buraya ekliyim illa okuyan olucaktır. İlgisizliğinin donukluğunun sebebini kafasında iş güç, gelecek kaygısı, birikim yapmaya çalışması gibi şeyler olmasıyla açıkladı baş başa konuşurken. Bu konulardan bunaldığını biliyordum öncesinde de bi gece dayanamayıp bana içini açmıştı biliyorum sen paraya bakan biri değilsin ama sana güzel bi gelecek verme konusunda çok endişeliyim sadece senin için yapıyorum şu an ne yapıyosam diye. O dönem vücudunda yaralar çıktı hatta stresten. Ticaret yapmaya çalışıyor bu arada. O zaman da eğer huzurumuz yerinde olucaksa girip maaşlı çalışırım demişti dün de söyledi aynısını. Benim de yaşam standartlarımı görüyor biliyor ben biraz rahat büyüdüm o da farkında bunun. Sanırım üzerinde biraz bunun baskısı da oluştu. Kafamda hep bunlar dönüyor belki de o yüzden yanındayken bile tam olarak o anda olamıyorum dedi. Buna da üzüldüm açıkcası.

Siz anlattıkça benim içim bayıldı adamın hevessizliğinden. Evet sizi seviyor olabilir ama seviyorsa fedakarlık yapıp kendine çeki düzen vermesi gerekir. Son bir kez uyarabilirsiniz eğer niyetiniz varsa tabi. Böyle devam ederse yine biter değişeceksen hayatma tekrar gir diye. elbette insanlar kolay kolay değişmez ama baya tutuşmuş görünüyor korkudan kendine çeki düzen verebilir. Anladığım kadarıyla aslında kötü bir insan değil. Siz cıvıl cıvılsınız ama o çok ruhsuz. Elbette böyle bir ilişkiden daha iyisine layıksınız. Eğer bir kere daha şans verecekseniz değişmediğini gördüğünüz anda tekrar terk edin ama net olarak. Çünkü kimse hayatında içini karartan birini istemez

İnanın kötü bi insan olsa hiç içim acımaz. Kötü biri değil ama hatalarından ders çıkaran biri de değil. Ne zaman ayrılığın eşiğine gelsek herkesi işin içine dahil edip büyük sözler veriyor sonra da ilk başta kendisi unutuyor. O yüzden benim güvenim kalmadı sözlerine fakat vicdanıma dokunmayı çok iyi biliyor işte

Yani bu sefer son bir şansı olduğunu söyleyin madem. Belli ki sizin peşinizi bırakmayacak. Bir daha bu haline dönersen bana hiçbir durumda ulaşamayacağın şekilde yok olurum ortadan falan deyin tehdit edin. Kendine gelse aslında iyi olacaksınız gibi çünkü. Ama biraz sarsılması gerekiyor. Baktınız sarsıncada olmuyor her yerden engelleyin eve gelirse kapıyı açmayın onu yok sayın bu da son radde olsun. Ve bunu yapacağınızı barışırken mutlaka kafasına sokun. Tamam kendince dertleri olabilir ama en azından sizinleyken daha pozitif olsun. Neden onun yüzünden sizin içiniz kararsın ki. Siz de mesela kavga etmek yerine güzelce söyleyin şöyle davranarak beni çok üzüyorsun falan diye vicdan yaptırın. Ayrıca şu mont alma meselesi falan saçmalık yani siz dediğiniz an tabi ben ilk müsaitliğimde alırım demeli. Bu konuları biraz aşması gerekiyor ya erkeklere yakışan şeyler yapmalı böyle üşenerek cimrilik yaparak yürümez yani biraz centilmen olsun. Tabi karar sizin ama ben son bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum

Teşekkür ederim üşenmediniz yazdınız barışıcak dahi olsam hemen barışmayı düşünmüyorum araya mesafe girmesi kesinlikle gerekiyor çünkü ben ne kadar hızlı normale dönersem o da aynı şekilde hatalarına geri dönüyor. Peki kendini kaybedip saçma sapan hareketler yapması konusunda gözümde küçük düştüğünü ağırbaşlı görmek istediğimi nasıl kırmadan aktarabilirim ona

Tam olarak nasıl hareketler yapıyor? Ağlamasını falan diyorsanız ben nedense bunu seviyorum ya. Bir erkeğin bu denli zaafı olup benim için ağlaması falan hoşuma gider bilmiyorum. Aslında bence ağırbaşlı bir insana benziyor genel olarak. Böyle sanki çocukça tavırları yok gibi. Sadece işte bu ince düşünme olayında problemleri var gibi anlattığınız kadarıyla

Aksine görüp görebiliceğiniz en çocukca tavırlara sahip insan. Dün kendine vurdu arabadan indik kustu ellerini pis yere koyarak falan kendinden geçti resmen şok içerisinde izledim sirke döndü ortalık çok üzgün olduğunu fark ettiğim için bozuntuya vermedim elini yüzünü temizledim sakinleştirmeye çalıştım. Tabi buralara kadar düşünce insanın gözünde ister istemez o çekicilik gidiyor kendisi nasıl rahatsız olmuyor bilmiyorum. Şu hareketleri 190nın üzerinde 100 kilo kalıplı bi adamda hayal edin gerçekten hiç kalıbının insanı değil derler ya öyle işte

Son düzenleme:
Hız yapması? Size surat yapması? Siz üşürken hiçbir şey yapmaması? Sizin bir işinizi bile görmüyor oluşu?
Hem daha sevgililiği yönetemeyen adam evliliği nasıl yönetecek?
Ayrıca dün size niye paradan bahsetti ki? Para yüzünden diye suçlamasa bari.
Erkekler parayı kadın yokken de sever, üstünüze alınmaya gerek yok.

Çok istiyorsanız oturun konuşun, ama manipüle edilmeyeceğinize emin olun. Ama cümleleriniz (anlık sinirinizden mi bilmiyorum) o kadar sevmeme enerjisi veriyor ki. Acıdığınız için istemediğiniz bir işe girip de bu sefer ilişkinin suçlusu siz çıkmayın.
Sizin ilişkinin geleceği o kadar belirsiz ki. Daha şimdiden birkaç yıllık karısı gibi davranıyor (tabii birkaç yıllık olunca da böyle olunmamalı) ileride ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…